Vadí vám, keď kaderníčka zasahuje do súkromia?
Ahojte baby.
Chcem radsej anonymne… zistila som, ze nerada navštevujem kadernicku, kozmetičku, nechtarku.. atd a dôvod? Zatial som vzdy mala skusenost ze sa vypytuju podrobnosti z mojho zivota, kde robim; kde robi muz; kolko mam deti, ci plánujem este deti a bla bla. Tieto debatky su mi vyslovene neprijemne; nemam za potreby sa spovedať cudzím ženám, zeby mohli potom pohovoriť pletky kade komu
Ako ste na tom vy? Nevadi vam to? Pripadne ako takuto debatu ukončiť aby sa nikto neurazil?
Ak je dobra a chces tam zostat chodit, tak by som prijemnym hlasom povedala ze viete co, cely den rozpravam, ak vam to nevadi, budem relaxovat v tichu.
A slastne privri oci.
A ked zo zvyku nieco povie, nereaguj, len zamrmli....mmmmmm....co ste hovorili, skoro som zaspala....mmmmm.
Šak tak jej to povedať, že chcete byť chvíľu ticho, lebo napríklad ste mali v práci fofry. To podľa mňa normálny človek pochopí 😃
Nie, nevadí mi to. Kaderníčka je takpovediac člen rodiny, chodím k nej už vyše 10 rokov, ja viem o nej, ona o mne... 😂. Má dvoch synov, dve sestry, jednu nevestu moc nemusí, jeden syn má rád psov (tá nevesta je ok), má divnú kaderníčku, muž moc doma nehelfne, musí ho dokopávať k doktorom, na druhú stranu, vie opraviť veci, keď už sa rozhýbe k akcii, atď atp. Okrem toho preberáme aj politiku, infláciu, iné zákazníčky, skazený svet, aké to majú matky náročné, aké to mali kedysi matky náročné, aké to mali ich matky náročné a dôjdeme k tomu, že sa nám vlastne žije celkom dobre. Mám ju rada, napriek tomu, že je ročník mojej mamky, dobre pokecáme zakaždým. Dúfam, že sa tu nespozná, lebo dostanem zdžuba 🤪.
Ja mam taku,ktora sa nevypytuje a bavime sa len o vlasoch a strihu a presne tak mi to vyhovuje.
Ja to neznasam. Nechapem, ze cudzi clovek sa pyta na take veci. Radsej nechodim sa strihat.
Mne naposledy vadilo, že sa nebavila so mnou, ale s niekym honu vlasy nerobila .. buď sa teda baví so mnou alebo nech je ticho a nech sa sustredí 😁😁😁😁😁
Raz som sa bola nalicit v salone, kozmeticka stihla vybavit 4 sukromne hovory, predat 2 kremy a pozriet si video, ako rusa zozral zralok, ja som sa vtedy ponahlala kvoli synovi domov, licila ma 3 hodiny, nikdy viac k nej, som ratala ze max 2 hodinky tam budem
Ja chodím ku mojej kaderníčke,kozmetičke a nechtarke už roky rokúce a vedia o mne všetko,ja keď som tam,tak to mám aj ako takú psychohygienu,že sa môžem vykecat z čoho potrebujem a ušetrím za terapeuta 😅
@miamaria ja odpadnem, 3 hodiny 😂 máš božskú trpezlivosť 😃
Ja mám už 5r tú istú kaderníčku, má super povahu, nevyzvedá a má výborný prehľad, dá sa s ňou porozprávať o hocičom. Ja nie som nejako extra komunikatívna ale s ňou kecám dlho a rada. Veľakrát sa škeríme ako kravy 😂 zato kozmetička je tichá, výborne pri nej relaxujem. Veľakrát si aj podriemem, až sa bojím že zaspím a budem chrápať 😃 na nechty nechodím, nemôžem 😃 ale čo poznám nechtárky tak to sú najviac ukecané baby. Zas na druhú stranu, čo nechcem, neprezradím a dáme max smalltalk o počasí
Podľa mňa by stačilio, keď hneď ako prídeš s úsmevom povieš, och, dnes mám dosť, ani rozprávať sa mi nechce😁 si tu odpočiniem u Vás a je vybavené..
@macatt perfektne Ano
Baby precitala som vsetky vaše komentáre.. sranda.. niektorej to vyhovuje, inej nevadi, ďalšia to ma rada.. take sme zeny❤️
Pri prvej otázke odpoviem nudné nezazivne jedny slovom a doteraz každá pochopila ze nemám záujem...A u kadernícky stačí začať pozerať do. Telefón a tiež chapu
Robím kozmetiku a tam sa vrámci ošetrenia, hlavne keď je nová zákaznícka pýtam kde pracuje, koľko má rokov, či má deti, ci ma zdravotne problémy, či nie je v prechode, ako je na tom so štítnou žľazou, či nie je tehotná....všetko vplýva na pleť...by si sa čudovala...učili nás to v škole...niektoré si robia aj poznámky, kartoteku
@lasona toto mi je jasne a tomu rozumiem ak je to v rámci ošetrenia. Skor myslim tie rozhovory o ničom a nemiestne poznamky. To je celkovo iny štýl komunikácie ako ked zisťujes informácie potrebné pre dane ošetrenie
@sense super, to mas stastie 🙂 ja som taká ze neviem nejako odbiť.. musim sa to naucit
Ja chodim ku kamoskam aj nechty aj vlasy takze som rada ze si s nimi pokecam,dam si kavicku. Vobec ma to neobtazuje,pozname sa 20rokov a stale si mame co povedat
Nemam problem s otazkami, nejak sa neposerem z toho, ze sa ma niekto spyta nieco osobne, vsak nie je tajomstvo kolko mam deti a kde pracujem🙄. Skor ma nebavi sa rozpravat, nie som komunikativny typ.
Nevadí chodím tam rada poznáme sa už roky
Nestava sa mi to.kozmeticka bola vzdy ticho,max par viet sme prehodili..kadernicka tiez,vacsinou sa asi vieme naladit na jednu vlnu a zbytocne sa so mnou nerozpravaju ked vidia ze nemam zaujem..
Áno , vadí mi to
@taminka1986 Ano to je o inom. Kebyze chodím ku kamoškam 🙂
@moneequa ja tiez nie.. uz len skrz toho ze v praci mam 40 žien a každá ma inú náladu😅 mna skor zaráža otazka ci este plánujem dieta atd.. to su fakt otazky osobného charakteru a nepýtajú sa to ani kolegyne
@luccija Ano to je ine ked mas stale tie iste 🙂
@kathak a riešis to nejako?
@lienka9 tak to je fajn potom
Ja som ako tinedzerka chodila do kozmetickeho salonu kde bolo takychto zamestnanych zien viac, je to v jednom mensom okresnom meste na Slovensku. Ked si tam hrali sa tvoju kamaratku a chceli kecat (vypytovali sa) a ked si odisla ta poohovarali strasne 😭. Katastrofa. Takze nikdy viac
@andrejkap123 Ved presne o to ide.. sa vypytuju a potom sa dozvedám ako ma poohovarali.. a čistá závisť
@andrejkap123 ale tak to je🙂tieto ženské spolky sú vždy klebetarne veď toľko od každej vedia, že to musia pustiť ďalej by im hlava praskla🙂

@sardinka32 Omg.. tak v tomto pripade mlčať je zlato. Ako chapem ze to nemyslela asi zle a ze len chcela nadviazať konverzáciu.. ale tak akoze trosku uvazujem.. Ved aj kadernicka musi mat nejake IQ.😬😬😬