icon

Vadí vám šušťanie, chrúmanie, mľaskanie?

Včera o 14:13

Som jedina postihnuta tym, ze mi vadi sustanie, chrumanie a mlaskanie? Vsimli ste si ten slovensky igelitkovy a fornetovy fenomen? Najma v prostriedkoch verejnej dopravy? Vo vlaku primestskej dopravy sa v kazdom spoji najde niekto kto sa hrabe v igelitke, minimalne 2 minuty rozbaluje cukrik alebo keks alebo konzumuje bagetu alebo cipsy. Ja by som si za listok aj priplatila, keby to bolo bez sustania a chrumania. Som sama s touto diagnozou?

Strana
z3
simca06022011
Dnes o 19:14

v busoch a kadetade mi to nevadi, dost mi to vadi v kine napr. Napr doma ak niekto mlaska pred telkou a kadeco tak ano to mi vadi, da sa jest aj bez toho, neznasam cmuckanie a chrapanie, chrchlanie, neustale smrkanie ... rovnako ja osobne neznasam ludi co sa sparaju v nose :DD

anonym_1c0b44
Dnes o 20:04
@anonym_a2a99a

@anonym_1c0b44 mam to rovnako a sused ští ako muflon, tolko som ich prosila nech odhlucnia wc neda sa to vydrzat, zabila by som ho doslova

@anonym_a2a99a Ani nemusím mať mizofóniu a je tento zvuk počúvať fakt hrozné.

autor
Dnes o 20:40
@simca06022011

v busoch a kadetade mi to nevadi, dost mi to vadi v kine napr. Napr doma ak niekto mlaska pred telkou a kadeco tak ano to mi vadi, da sa jest aj bez toho, neznasam cmuckanie a chrapanie, chrchlanie, neustale smrkanie ... rovnako ja osobne neznasam ludi co sa sparaju v nose :DD

@simca06022011 a este obhryzanie nechtov vydava pre mna rusive zvuky. Niektori to robia aj na verejnosti. Niekedy asi nevedomky

anonym_a2a99a
Dnes o 20:57
@anonym_1c0b44

@anonym_a2a99a Ani nemusím mať mizofóniu a je tento zvuk počúvať fakt hrozné.

@anonym_1c0b44 mna chyta hrozna agresia aj mu nadavam, ale aj moj muz povedal, ze nemal by šťať ako kkt, ale kultivovanejsie aspon o boky wc on este poziera nejake tbl na odvodnenie tak na tom wc je pol dna a litre, zosaliet idem

lalilla
Dnes o 21:14

Tiez sa pripajam k tym sustiacim s fornetami 😁 nevadi mi, mozno mlaskanie keby mi niekto mlaska pri obede denne, inak nie.

anonym_1c0b44
Dnes o 21:57
@anonym_a2a99a

@anonym_1c0b44 mna chyta hrozna agresia aj mu nadavam, ale aj moj muz povedal, ze nemal by šťať ako kkt, ale kultivovanejsie aspon o boky wc on este poziera nejake tbl na odvodnenie tak na tom wc je pol dna a litre, zosaliet idem

@anonym_a2a99a To bude nejaký jednoduchý človek. Úprimne ťa ľutujem. Mali sme takého suseda, ale odsťahoval sa našťastie kamsi do Prešova 😀 neni to ten istý?

anonym_a2a99a
Dnes o 22:14
@anonym_1c0b44

@anonym_a2a99a To bude nejaký jednoduchý človek. Úprimne ťa ľutujem. Mali sme takého suseda, ale odsťahoval sa našťastie kamsi do Prešova 😀 neni to ten istý?

@anonym_1c0b44 taky chudak cely den doma a len ští, zial nie, je v KE

Strana
z3