icon

Vadí vám šušťanie, chrúmanie, mľaskanie?

Včera o 14:13

Som jedina postihnuta tym, ze mi vadi sustanie, chrumanie a mlaskanie? Vsimli ste si ten slovensky igelitkovy a fornetovy fenomen? Najma v prostriedkoch verejnej dopravy? Vo vlaku primestskej dopravy sa v kazdom spoji najde niekto kto sa hrabe v igelitke, minimalne 2 minuty rozbaluje cukrik alebo keks alebo konzumuje bagetu alebo cipsy. Ja by som si za listok aj priplatila, keby to bolo bez sustania a chrumania. Som sama s touto diagnozou?

Strana
z2
sulavikova
Včera o 16:27

@anonym_autor prekáža mi to. Aj telefonovanie alá “paštekový chleba”.

anonym_9fe867
Včera o 16:36

Mne to nevadi. Ale ani som si to nevsimla ale necestujem hromadnou dopravou casto. Tak mozno mam len stastie na spolucestujucich.

autor
Včera o 16:52
@sulavikova

@anonym_autor prekáža mi to. Aj telefonovanie alá “paštekový chleba”.

@sulavikova 🙂🙂🙂

anonym_3a5ba5
Včera o 16:59

mne to prekaza extremne, ak sa potrebujem sustredit a som v casovej tiesni

venom19
Včera o 18:11

Mne to strasne vadi, a aj potahovanie nosom a iden zvuky. Ide ma z toho normalne porazit

autor
Včera o 18:42
@anonym_9fe867

Mne to nevadi. Ale ani som si to nevsimla ale necestujem hromadnou dopravou casto. Tak mozno mam len stastie na spolucestujucich.

@anonym_9fe867 ja niekedy idem zamerne autom aj na dlhsie trasy, aby som sa vyhla riziku nezelanych zvukov vo verejnej doprave

katkazatka
Včera o 18:51

Hovadsky mi vadi mliaskanie. A nechapem ludi, ktori musia v kine, nebodaj v divadle žviachat a rozbalovat cukriky. A este nerozumiem dôchodcovskemu mliaskaniu jazykom, ked nemaju nic v ustach. Za to by som vrazdila.😁

basullinka
Včera o 18:59

Áno, keď niekto je jablko mám chuť vyskočiť z okna 🤣🤣 zároveň si uvedomujem, že je to môj problém, nie toho človeka, ktorý sa potrebuje najesť počas cesty.

venom19
Včera o 19:09
@katkazatka

Hovadsky mi vadi mliaskanie. A nechapem ludi, ktori musia v kine, nebodaj v divadle žviachat a rozbalovat cukriky. A este nerozumiem dôchodcovskemu mliaskaniu jazykom, ked nemaju nic v ustach. Za to by som vrazdila.😁

@katkazatka presne toto!

anonym_b26ce0
Včera o 19:09

Mne mlaskanie extrém vadí. A ešte viac mi vadia tie influencerky co s nechtami musia klopkat po úplne všetkom vyslovene mi je z toho na zvracanie.

anonym_d46226
Včera o 19:55
@anonym_e9efca

@anonym_autor Mňa rôzne pazvuky privádzajú do šialenstva

@anonym_e9efca ja mam to iste a vsimam si, ze cim som starsia tym je to horsie. V praci si jeden stale spieva a piska, dalsi ked prechadza luska prstami - ide ma z toho porazit. Sused stale telefonuje cez hlasny odposluch pri nasej terase, dalsi susedia kazdy den trieskaju dverami od auta (raz som to pocitala, bolo to 15x za pol hodiny. a robia to cely den, kazdy den) a chytam neskutocne nervy kvoli tomu. Som neskutocne citliva na akekolvek divne zvuky a ked som bola u nasich na obede tak moj otec tak mlaskal pri tom, ze som sa skoro z toho dogrcala. Snazim sa to predychavat ale je tazke s tym zit.

anonym_7ed33c
Včera o 20:11

Mne extrémne vadí zvuk pukania nechtu o necht. Môj muž to vie a pravidelne ma tým vytáča. V tehotenstve som sa z toho zvuku 2x povracala. Mojou nevýhodou je vinikajúci sluch, počujem aj bzučanie elektriny v stene. Akýkoľvek monotónny opakujúci sa zvuk ma vie vytočiť z 0 na 100 za 3 sekundy. A som cholerik. Najlepšia kombinácia😂

anonym_9de2f3
Včera o 20:14

Rozbalovanie cukrika mi nevadi, ale mlaskanie ci chrumkanie ma neskutocne vytaca, najma v kine pukance, to by mali zakazat 🤦‍♀️

kristina2412
Včera o 21:08

Vadí mi to len v kine, keď mi niekto prežúva za chrbtom tie najväčšie pukance pol hodinu. Vtedy mám pocit, že som v stajni... Preto som veľké kiná v nákupných centrách obmedzila na minimum.

anonym_79d6f6
Včera o 21:14

@anonym_autor Vadí mi to neskutočne...hlavne mľaskanie , poťahovanie nosom a sŕkanie. No, ale čo je topka u mňa, je jedna zákazníčka, ktorá stojí v rade na kasu. Čo robí s tou žuvačkou v hube si neviete ani len predstaviť, lebo taká krava sa môže ísť niekam strčiť! Keď ju vidím, že sa blíži, momentálne volám výmenu kasy, lebo sa obávam, že moje nervy by ju zabili jedným ťahom. A to som pokojný typ, fakt, že flemgatik.

mimaapeto
Dnes o 06:32

počas PMS môj muž pri mne nemôže jesť 😀 vadí mi ako sŕka polievku, robí to stále ale vtedy mi to extrémne vadí a to fučanie pri žúvaní... aj to že si dá velký kus napr koláča do úst... šušťanie mi vadí v kostole keď tetky začnú naraz otvárať hašlerky😀 to je katastrofa, šušťanie mi vadí pri TV keď doma miesto nožníc sa snažia niečo otvoriť a trvá im to 10 minút a s nožnicami by to mali za minútu 😀 ale vravím len počas PMS to je so mnou kritické ... potom som OK 😀

lusilla
Dnes o 06:36

Ja sa tak tesim ze som v tom neni sama. Moj manzel nema pre mna pochopenie a stale sa cuduje ako mi to moze tak vadit. Ja by som vrazdila ked niekto mlaska, hlasno zuje, chrume, srka, proste zvuky pri jedeni. Nevadi mi vybalovanie ci sustanie s papierom to nie, ale pri tom jedle, vrazdila by som. Najhorsie su deti, nastastie sa mi podarilo mojim to vysvetlit a nikdy to nerobili, oni su zlati lebo to vedia a respektuju to.

anonym_1eb523
Dnes o 06:44

@anonym_autor za mľaskanie by som dala basu 😀

anonym_b80801
Dnes o 07:15

Nam co to vadi, mame mizofoniu.. Nie je to vymyslená diagnóza
Vadi mi ak niekto mlaska, srka kavu, polievku, ked luska tekvicove semiačka (zabila by som), kolega si nosí 5 chodov a jedáva pri PC, raňajky vyskrabava teglik z jogurtu lyžičkou 15 minút, proste musim odísť, je to moj problém.. Na desiatu ma jablcko, ktore odchrumava nechutne, zuje a preglga, naloga sa vody a nahlas prehlta. ... Obed má v plastovej nádobe, opat vyskrabava lyzicou, na desiatu ma 3 kaleraby, ktore chrume...
Nastastie sme spolu len 1 den v kancelárii 🙂 a to mam vtedy slúchadlá
Als najhorší su vietnamci pri jedle srka, mlaska, grgne a potom aj prdne... Des
V kine ked niekto mlaska, normálne sa otocim, a poviem: môžete mi prosím prestat mlaskat do ucha? Nebudem sa obmedzovať ze do kina nepojdem...

skumavka
Dnes o 07:52

@anonym_autor nie si sama. Môjmu mužovi vadí keď niekto blízko neho chrume. Uplne neznasa keď ľudia v kine chrumu popcorn. Vlastne preto ani do kina nechodi, resp len do Nostalgie a pod.kde sa nesmie jesť 😁

autor
Dnes o 08:46
@skumavka

@anonym_autor nie si sama. Môjmu mužovi vadí keď niekto blízko neho chrume. Uplne neznasa keď ľudia v kine chrumu popcorn. Vlastne preto ani do kina nechodi, resp len do Nostalgie a pod.kde sa nesmie jesť 😁

@skumavka dobre vediet, ze existuju kina v ktorych da nesmie jest

anonym_dd31da
Dnes o 14:26

Abs.to nevnimam :D

anonym_dd31da
Dnes o 14:28
@anonym_b80801

Nam co to vadi, mame mizofoniu.. Nie je to vymyslená diagnóza
Vadi mi ak niekto mlaska, srka kavu, polievku, ked luska tekvicove semiačka (zabila by som), kolega si nosí 5 chodov a jedáva pri PC, raňajky vyskrabava teglik z jogurtu lyžičkou 15 minút, proste musim odísť, je to moj problém.. Na desiatu ma jablcko, ktore odchrumava nechutne, zuje a preglga, naloga sa vody a nahlas prehlta. ... Obed má v plastovej nádobe, opat vyskrabava lyzicou, na desiatu ma 3 kaleraby, ktore chrume...
Nastastie sme spolu len 1 den v kancelárii 🙂 a to mam vtedy slúchadlá
Als najhorší su vietnamci pri jedle srka, mlaska, grgne a potom aj prdne... Des
V kine ked niekto mlaska, normálne sa otocim, a poviem: môžete mi prosím prestat mlaskat do ucha? Nebudem sa obmedzovať ze do kina nepojdem...

@anonym_b80801 moj muz je sam. Odmalicka. Neznasa chrumanie, rozpravanie s plnymi ustami, mlaskanie. Odmalicka papa sam, ked vsetci ostatni dojedli a odisli od stola. 🙈 cize ma tato dg. nazov?😁

anonym_3ce340
Dnes o 14:32
@anonym_7ed33c

Mne extrémne vadí zvuk pukania nechtu o necht. Môj muž to vie a pravidelne ma tým vytáča. V tehotenstve som sa z toho zvuku 2x povracala. Mojou nevýhodou je vinikajúci sluch, počujem aj bzučanie elektriny v stene. Akýkoľvek monotónny opakujúci sa zvuk ma vie vytočiť z 0 na 100 za 3 sekundy. A som cholerik. Najlepšia kombinácia😂

@anonym_7ed33c jezis detto 😂👌

basska_b
Dnes o 14:45

Jeminecky, toto je presne ten pripad, ze ved neni chyba vo mne, je chyba vo vsetkych ostatnych... 🙄 ked idete v MHD, tak je tam min. 30 ludi a z nich urcite niekto zašuští, zakašle a pod... sluchatka a bude klud

Strana
z2