icon

Vadia mi zvuky, keď niekto je

heltova9
6. dec 2020

Ahojte uz dlhé roky mám taký problém, strasne mi vadia zvuky pri jedle.. Ci je to srkanie, mlaskanie, hryzanie, prezuvanie... Ked niekto je moj sluh je 1000krat lepsi ako inokedy.. Ked niekto pri mne je, musim odist, inak mi to strasne vadi, mam neskutocne nervy.. Mal niekto podobny problem? Da sa s tym nejako naučiť žiť?

Strana
z2
nikanikk
7. dec 2020

Tak toto úplne chápem, mám to rovnako! Ja by som vedela aj vrazdit za to, ako niektori nahlas jedia 🙈 A nechapem, preco tych ludi nevychovali aby jedli pekne potichu, so zatvorenymi ustami. Nikto nie je zvedavy na to, co ma ten druhy v ustach... moja babka mala taky zlozvyk, ze vzdy rozpravala s plnymi ustami a este si to jedlo aj otacala pritom... mozno mam traumu z toho 😆

0silvia0
7. dec 2020

@nikanikk práve som si tvoju babku predstavila, a asi mám traumu aj ja🙈

nikanikk
7. dec 2020

@0silvia0 prepáááč 🤣🤣🤣🤣

1sally12
7. dec 2020

@0silvia0 bože toto aj u nás v kancelarii! Jedna pije strašne hlasno že ma to vytáča😝 a druhá keď si kýchne celá kancelária sa zatrasie, to akokeby slon si kýchol😁lenže ona má cez 100 kg😁

idk73225
10. júl 2024

Ja mám to isté, nenávidím to!!! Úplne ma to vytáča a mám potom totálne nervy. Je to buď mlaskanie, chrumanie alebo aj ked niekto pije, polikanie atď. Neskutočné nervy mám, normálne musím odísť inak by som niečo asi rozbil🥲.

marcellka32
11. júl 2024

@idk73225 máš mizofoniu, ako aj ja, kolega mal kalerabovu diétu, nakrájane 2 kaleráby a jablká denne.... musela som odísť kým nedojedol, pretože zviacha s otvorenou papulou....ale mne vadí aj vyskrabavanie jogurtoveho kelimka lyžičkou, chrumanie popcornu, chipsy, jablko, mlaskanie

heltova9
autor
11. júl 2024

@marcellka32 úplne presne aj mne hento vadi.. a to ti nejako zistili, že to máš? Dá sa to nejako liečiť?

marcellka32
12. júl 2024

To som si zistila sama, na to nepotrebujes doktora, liečiť sa to dá len terapiou, ale ja odmietam jesť pri stole s niekým kto napríklad aj rýchlo konzumuje, najlepšie sama alebo moja rodina vie stolovat

Strana
z2