icon

Váš názor na dúhové vlajky na štátnych úradoch, Najvyššom súde, NBS a iných inštitúciách

lulaby1982
9. nov 2022

Rada by som vedela Vás názor ohľadom dúhových vlajok na štátnych úradoch ,paláci Najvyššom súde,NBS a iných inštitúciách. Lebo podľa mňa ak by tam bola,je to diskriminácia majority a ostatných ľudí. Podľa boha pravdy by mali byť potom všetky minority a majority ,kt sú na SR, vlajka maďarskej menšiny , vlajka romskeho etnika, vlajka zdravotne znevýhodnených , vlajka erotickych pracovniciek, vlajka bezdetných , vlajka osamelých rodičov, vlajka Slovakov a Sloveniek. A ďalšia vec ,je tu Ústava SR, ktorá uvádza ako narábať so štátnymi symbolmi a čo môže byť zavesene na spomenutých inštitúciách. Rešpekt a úcta k menšinám sa nevyjadruje vlajkami ,ale činmi a správaním. Giganticke množstvo ľudí ,kt.pochoduju v duhovom v sprievode nemá ani poňatia za čo pochodujú a nepoznajú skutočný význam prečo sú tam. Poobliekaju sa niektorí bizardne a zjavne potrebujú niektorí pomoc odborníkov , ja ako majorita mám rešpektovať deviaciu a aberaciu evidentne chorého človeka ,lebo on je iný, lebo je to jeho právo a kto háji moje práva ako majority?Na toto maju pozerať deti, že sa normalizuje psychiatria?

Strana
z2
viestta
9. nov 2022

@katka700 ale ta vykrikujuca menšina je aj medzi tou "majoritu". Autorka tejto témy je tiež len jedna z tých co robia krik, len preto aby upútali.

elbartoslava
Autor odpoveď zmazal
aylinn
9. nov 2022

Ja som bola ešte donedávna človek otvorený všetkému, maximálne tolerantná , hocikto by mi prišiel zaklopať že potrebuje pomoc - pomohla by som.
No poslednú dobu z toho nátlaku z každej strany mi začali vadiť asi všetci , či Ukrajinci, či imigranti zo Sýrie , či LGBT, ale neriešim , nikoho nešikanujem, neuražam, myslím si o tom svoje , nikomu svoje názory nevnucujem ajtak sa s nimi nestotožní každý , tak načo to riešiť? Načo táto diskusia vôbec ? ☺️

pribinak
9. nov 2022

@elbartoslava a? Píšem svoj názor, nemusí dá Ti páčiť

dagmarovita
9. nov 2022

Nema to tam co hladat, statne organy maju byt nestranné. Je to aj velmi nefér voci inym skupinam ludí, ktorí su na tom horsie ako sexualne inakorientovaní.

terezka1947
9. nov 2022

@pribinak vieš,normálnym ľuďom nevadí nikto.
A brať diskusie(aj na MK) ako meritko niečoho,to určite nie. Mne vadí,že sa niekto priživuje aj na tomto probléme.
Tí istí ľudia vykrikujú pri akomkoľvek probléme. Problém,na druhý deň status,vyjadrenie pre print,médiá...ale dosť pochybujem,že to všetci myslia tak úprimne.
A potom kopa bežných ľudí iba preberá nezmyslienkovite ich vyjadrenia.
Smutné a veľmi nešťastné je,že ľudia nechcú vedieť,či to,čo čítajú,či počuli je pravda. Jasné,nedá vždy k nej dopatrat,no druhá vec,nesnažíme sa. Nechceme poznať aj iný pohľad,iný zdroj info... skrátka,ako ovce.

elbartoslava
9. nov 2022

@pribinak 👏

katka700
9. nov 2022

@viestta No veď to, tých najmenej tolerantnych najviac počuť a či už patria do kmeňa katolibancov alebo kmeňa deviantov zneužívajucich inakosť, znepríjemňujú život všetkým.

lenkakravcova
9. nov 2022

@pribinak ale no nebud hneď taka vztahovacna. Ani práva homosexuálov predsa nejdeš uplatňovať na seba.. Ci mame pristupovať k tomuto inak? Ci tebe mam písať, nech si nájdeš nejakú lesbu v USA alebo sa obráti na nejakých teplých známych?
😀
Je to vtipné ako jedným by takí ako ty tie "zamlcane" práva dávali, a druhým s iným názorom ich upieraju.
Ak nemáš problém s homosex manželstvom, lebo však nikto ta doň nenúti, tak prečo máš problém s polygamiu, keď ta do nej rovnako nikto nenúti? 😄😂 V oboch prípadoch ide o dedenie, o návštevy v nemocniciach. Prečo ten rozdielny prístup?
Také kus pokrytectvo v praxi 🌼

pribinak
9. nov 2022

@lenkakravcova ja si lesbu hľadať nemusím, mam svoj život zariadený inak. Ale ďakujem za odporúčanie

Ty si moslimka, keď chceš polygamiu, smer Pakistan Afganistan a buď tam šťastná

lenkakravcova
9. nov 2022

@pribinak Ach. Toto keď si niekto prečíta aké máš názory. Asi je fajn, že si tu ako anonym. V reále musíš byť fakt "milá" osoba.

pribinak
9. nov 2022

@lenkakravcova nepis mi, ďakujem. Nemám chuť sa s tebou ťahať

lenkakravcova
9. nov 2022

@pribinak okej. Nabudúce ma teda neoznačuj (keďže ty si sa vyjadrila k mojej odpovedí), ak nechceš so mnou diskutovať 🙂 Pekný zvyšok dňa.

pribinak
9. nov 2022

@lenkakravcova ja dom mala záujem o diskusiu ale ty tu pletieš svoje náboženstvo a to mna nebavi

elbartoslava
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
9. nov 2022

@pribinak aké náboženstvo? Písala som o polygamii všeobecne. Ta je mimo náboženská. Je to sexuálna vec.. Nie je obmedzená na islam (ak na toto narážaš). Mormoni, Židia a xy ďalších, plno ateistov (ako ten Kollar) majú polygamiu bežnú - čiže mix. Písala som cely čas len o právnej forme, nie o viere. Nech sa to zjednotí. Aj oni chcú svoje práva byt jedna veľká rodina. Ak sú dospelí, sami sa rozhodli k tomu, prečo im to upierať po právnej stránke veci?
Možno aj nejakí homosexuáli by chceli byť traja vo vzťahu koniec koncov. 🙂

katkine_terapie
10. nov 2022

@lenkakravcova ja iba jednu vec k tomuto, ze homosexualita nie je rozhodnutie, polygamia a polyandria ano.

lenkakravcova
10. nov 2022

@katkine_terapie o tom by sa dalo polemizovať. Niektorí vedci tvrdia, že muži sú od prírody polygamní, len sa premávajú žiť podľa pravidiel. 😀 Myslím, že i niektoré ženy, ktoré žijú polygamne, by ti oponovali - ze tak to konkrétne ony prirodzené cítia..

Strana
z2