Váš názor na dúhové vlajky na štátnych úradoch, Najvyššom súde, NBS a iných inštitúciách
Rada by som vedela Vás názor ohľadom dúhových vlajok na štátnych úradoch ,paláci Najvyššom súde,NBS a iných inštitúciách. Lebo podľa mňa ak by tam bola,je to diskriminácia majority a ostatných ľudí. Podľa boha pravdy by mali byť potom všetky minority a majority ,kt sú na SR, vlajka maďarskej menšiny , vlajka romskeho etnika, vlajka zdravotne znevýhodnených , vlajka erotickych pracovniciek, vlajka bezdetných , vlajka osamelých rodičov, vlajka Slovakov a Sloveniek. A ďalšia vec ,je tu Ústava SR, ktorá uvádza ako narábať so štátnymi symbolmi a čo môže byť zavesene na spomenutých inštitúciách. Rešpekt a úcta k menšinám sa nevyjadruje vlajkami ,ale činmi a správaním. Giganticke množstvo ľudí ,kt.pochoduju v duhovom v sprievode nemá ani poňatia za čo pochodujú a nepoznajú skutočný význam prečo sú tam. Poobliekaju sa niektorí bizardne a zjavne potrebujú niektorí pomoc odborníkov , ja ako majorita mám rešpektovať deviaciu a aberaciu evidentne chorého človeka ,lebo on je iný, lebo je to jeho právo a kto háji moje práva ako majority?Na toto maju pozerať deti, že sa normalizuje psychiatria?
@viestta sa čudujem ze ju ešte neblokli, videla som 2 jej komentáre a teraz tento príspevok, no amen tma
@lulaby1982 mám rešpektovať deviaciu a aberaciu evidentne chorého človeka???
Keby sa to tykalo Tvojej rodiny tiez by si to takto vnimala??
@viestta tak ja tolerantná nie som.
@lulaby1982 možno si sa mohla vyjadriť trochu strucnejsie, ale tiež mi tieto pochody vadia. Vadí mi, že sa toto ide pretlačiť ako niečo normálne...
@lulaby1982 ...bizardne" je čo??
@simona20201309 Alex wortex a jej brat sú pacienti, oni sa tam prišli predvádzať a takéto indivídua kazia celu akciu
Na základe že tam príde zopár takýchto posahancov nemôžete všetkých LGBTI ľudí hádzať do jedného vreca
To akokeby všetci heterosexuáli boli označení za vrahov lebo 1 heterosexual vraždil
Väčšina homosexuálov a lesbičiek sa dištancujú od takýchto provokatérov
@pribinak nesledujem, takže som to nevedela. Napriek tomu si nemyslím, že je potrebné aby chodili do ulíc a robili takéto akcie. Veď každý z nás sa určite stretol vo svojom okolí s teplym parikom. Neregistrujem, aby ich niekto odsudzoval. Vždy sme ich brali normálne aj bez týchto cirkusov.
A brutálne mi vadí, že zhovadili DÚHU. Milovala som duhu, deti ju radi maľujú... teraz v tom každý vidí už len lgbt ci co vlastne sú.
@lulaby1982 naco tato tema, o ktorej dopredu vies, ze bude mat milion stran, milion nazorov a urazok z kazdej strany?
@aurorastone2 ja som sa pár krát pokúsila prečítať tie jej múdro tváriace sa analýzy, ale nikde som ani hlavu ani patu nenasla, takže už preskakujem. Aj tento manifest mi dal dosť roboty aby som oddelila zrno od pliev. A teda to zrno je rovnako o ničom ako plevy.
@lulaby1982 môj manžel je holubar,on by chcel aby vlajky holubov boli tiež na štátnych budovách 🤦😒a nie,nesúhlasím 🤷
@simona20201309 tak začni trosku sledovať a budeš viac v obraze
A nebudeš k ním radiť hentaku kreatúruktora si robí len sebaprezentáciu
Duhe nijako neublížili, zas nedramatizujme
Skús si niečo pozrieť o čo tým ľuďom ide, napr aby mali uznané partnerstvo, napr žijú spolu 20 rokov, jeden je v nemocnici a ten druhy nemá právo na žiadne info, ak ten jeden zomrie, tak nemôže dediť, to sú dosť reálne problemy, žiadne nafúknuté a vymyslené
Je mi uplne jedno, ake vlajky kde visia. Nevyvolava to vo mne ziadnu emociu, nech si visia duhove, ukrajinske, ruske alebo aj so vzorom travy, je mi to uplne niekde.
Co sa tyka podpory homosexualov - je mi to tiez jedno. Pokial clovek nema v hlave nasrate, beriem ho ako rovnocenneho partnera a je mi jedno, ci doma ma sex so zenou, muzom alebo s vysavacom 🤷♀️
@simona20201309 napísala si to výstižne slovami komika (meno si nespomeniem) "nestačilo že ukradli všetky písmenká ešte aj dúhu šlohli"
Vyplo mi text. Môj kolega je gej. Jeho dlhoročný partner a priateľ je v nemocnici s onko diagnózou, prognóza je veľmi zlá. Jeho rodina s týmto buzerantom nebavi celé roky, lebo robí hanbu rodine, to že otec je ožran a bije ženu, to je úplne ok, aj to že brat podvádza ženu, hlavne že sú hetero
Ten jeho priateľ ešte ani nezomrel a už mu bolo oznámené aby sa pratal z bytu, asi tak. Toto je pravdivý príbeh.
Skús si prečítať niečo napr iniciatíva inakosť a zistíš že títo ľudia nie sú pre teba nijako nebezpeční. Omnoho nebezpečnejší sú zlodeji, vrahovia, mafosi, ….
@simona20201309 ešte doplním to co napísala @pribinak
Zákon o registrovaným partnerstve nie je zákon len pre homosexuálne páry. Ten zákon je aj pre páry, kde muž a žena tvoria pár, rodinu a nie sú zosobadeni. A tých je na Slovensku na desattisíce. Tieto páry, rodiny riešia presne to iste, prístup k informáciám o zdravotnom stave, neexistujuce bezpodielove spolovlastnicstvo, dedenie... Presne tak isto ako tých pár stoviek, možno tisícov homosexuálnych párov, ktoré tak strašne kolu oči tým co nevedie proti čomu bojujú.
Dúha – dokonalý symbol rozmanitosti
Farby vlajky symbolizujú nasledovné: červená život, oranžová zdravie, žltá slnečné svetlo, zelená prírodu, modrá vyrovnanosť/mier, fialová dušu/duchovno. Co tak pozerat na vlajku takto? 🙂
@lulaby1982 Teoreticky by ma zaujímalo, keď sa tak obhajuje právo na partnerstvo pre homosexuálov, ktorí sa pre to slobodne rozhodnú, či by sa rovnako dalo (tými ktorí obhajujú to prvé) obhajovať napr polygamiu s nejakou tou vlaječkou? Ľudia by sa pre to predsa mohli, a aj rozhodujú mnohokrát dobrovoľne.
Keď sloboda a práva, tak v tomto smere by to malo byt umožnené taktiež. Možno niekto po tom túži mať viac žien alebo mužov a nemôže.. Nemôžu sa navštíviť v nemocnici, dediť atď.
@lenkakravcova v tejto veci sa obrat na Borisa Kollara, má bohaté skúsenosti
Momentálne je v kurze ďalšia umelá Anča, to už bude matka a partnerka c. 12? Priznám sa nemám prehľad
Ak nepochodis u Borisa, potom sa vystahuj fo Pakistanu napr, tam môžeš byt aj manželka cislo 4
@lulaby1982 mne to tiež vadí a súhlasím s tvojim názorom
@lulaby1982 Ahoj. Jedna vec sú vlajky, druhá vec sú práva (registrované partnerstvá, právo mať deti,..) Vzhľadom k poslednej veľkej tragédii je možnosť vyvesiť vlajku prejavom spolupatričnosti. Žiaľ, mnohí požadujú práva, uznanie v spoločnosti, ktoré sa im nedostáva. Homosexualita bola vyradená z registra psychických chorôb, kvôli tlaku spoločnosti. Cítiš to správne, že bizarnému a skazenému životu nemôžme povedať "áno". Samozrejme, tieto osoby nemôžeme považovať za menej cenné. No tiež nemôžeme takéto správanie schvaľovať pod závojom empatie. Tým ešte viac ubližujeme daným osobám, lebo schvaľujeme ich skazenosť a nedovoľujeme im vidieť pravdu.
Ale dievčatá.Autorka zjavne založila túto diskusiu preto,aby sa uistila,že v tomto jej obmedzenom mysleni nie je sama.Teraz bude čítať každý koment a tešiť sa každému palceku hore.A že ich bude! A z takej obyčajnej veci ako duhova vlajka tu vznikne zas fraška na 13 strán.Homofobovia sa tu budú zase oháňať svojim pseudostrachom o ich deti a ti,čo nemyslia kockato tu len stratia pol dňa zas.Skoda reagovat
@viestta Páni (odmietam používať pojem vyjadrujucu sexuálnu orientáciu lebo o "majorite" tiež nehovoríme ako o heterakoch) o ktorých napísala pribinak nikomu normálnemu nemôžu vadiť. Lenže za ich práva bohužiaľ veľakrát (akože) bojujú veľmi netolerantni jedinci ktorých názory balansuju na hrane myzogynie a heterofobie.
Ľudia vidia čo sa deje v krajinách na západ od nás (plavkyňa "Lia", "trans-ženy" utociace na lesbičky za to že s nimi nechcú mať sex, univerzitná profesor neviem koľkeho pohlavia čo chce normalizovat pedofiliu) a nechcú aby sa to pod dúhovou vlajkou donieslo sem.
Keby sa na inakosti neprizivovala kopa deviantov tak by bol svet krajším miestom a dúha aj pride pochody by mohli byť pre všetkých.
@elbartoslava no dovol? Aké šikanovanie? Veď titul umelá Anča je ešte poklona. Ja som mala viac možnosť stretnúť jednu z jeho priateliek, no pomoc, to bolo ako baviť sa s niekym kto sa práve naučil do 5 napočítať

Nenasla si žiadnu debatu, kde by si mohla vytukavat svoje siahodlhe komenty, plne nič nehovoriacich omacok, tak si si založila svoju?
Ale k veci: Mne dúhové vlajky nevadia, nech visia kdekoľvek, nevadia mi pride pochody, nevadia mi pochody za rodinu, nevadi mi ani Lgbt komunita, pretože nič z toho nezasahuje do môjho života. Som tolerantný človek.