Váš názor na lesbičky a gayov

basinka3
10. dec 2023

Čo si myslíš o gayov a lesbách, môj názor je že mi to je jedno kým tym mne nijak neškodí.

vanilkovazmrzka
10. dec 2023

Ano.

deti95060810
10. dec 2023

nič...

kristiii
10. dec 2023

@basinka3 zaujala ma druhá časť tvojho názoru...ako by ti tým mohol niekto škodiť?

kat_
10. dec 2023

netreba mat na vsetko nazor, su to ludia ako ty... to je ako by si sa spytala ako mame nazor na modrookych alebo ciernovlasych... na cloveka si predsa urobis nazor na zaklade jeho spravania, reci, hodnot...

liusa82
10. dec 2023

to som zvedavá,na čo sa to tu zase zvrhne😀 znovu téma na hádanie tipujem aj do cca 5,6 strán až 10 😀

janka6167
10. dec 2023

Môj názor je taký, že keď si raz bi,lesba gej tak to už nezmeníš🤷🏻‍♀️ mne to nevadi, jedine čo mi vadi sú asi dve veci - keď to strašne “pchaju” ľuďom že sú lesby, gejovia a keď chcú “splodiť” spolocne dieťa, pretože si myslim, že v buducnosti to dieta môže byt šikanovane, že má napr bud 2 otcov alebo 2 mami. A vždy to proste bude, že dieta potrebuje otca aj matku🤷🏻‍♀️ Môj názor- peace✌🏻

viestta
10. dec 2023

Ako by ti homosexuali mohli skodit?

h2
10. dec 2023

To je presne taká otázka, ako čo si myslíme o ľuďoch, čo majú ryšavé vlasy, alebo modré oči, alebo sú ľaváci...

vesimelonimarsista
10. dec 2023

Ako ti mozu teoreticky a prakticky skodit teplosi? Ja osobne som rada, ze uz tolko skryvat svoju orientaciu nemusia a nejdu do heterosexualnych manzelstiev kvoli tlaku spolocnosti.

nikpa
10. dec 2023

@basinka3 a ako by ti to prosím ťa mohlo škodiť?

gab1sol
10. dec 2023

@basinka3 nevadí mi orientácia druhých, prekáža mi charakter človeka, ktorý si myslí, že je niekto viac od druhých (je jedno v čom, či politicky, náboženský názor, orientácia, či farba pleti, alebo sa len cíti kvôli niečomu nadriadený).

prunee
10. dec 2023

Preco ta zaujima nas nazor?

dagmarovita
10. dec 2023

Ze sa to nema propagovať,ale medialny priemysel neovplyvní nikto, a lgbt blbost sa tiez nema podporovat statom, uz sa rozpravalo dost, nech sa paci pravnik na dedenie, lekarske tajomstvo povedia aj družke, druhovi, keď už spolu ziju, aj ine skupiny maju svoje prava a su to nadskupiy sexualnej inakosti..postihnuty, chori psychixky aj fyzicky, seniori, deti a mladez, bezdomovci a nezamestnani deti v marginalizovanych oblastiach, hlavne sa ma podporovat pracovne prilezitosti, moralka v spolocnosti. Statu ma zalezat aby boli obcania zdravi, mali zdrave rodiny a to je ze dieťa ma vzor muza a zeny. Stat sa sklada z rodín a deti su buducnost. Zdrave deti, podpora rodín zlozenych z muza a zeny. Pozrite na USA a canadu, po mestach zombici kazdom, mlady ludia drogy krokodíl, transq, aj v europe uz, to je vsetko z toho ze sa deti a mládež sexualizuju, mätú a nevedia mat rodiny, vztahy zdrave. Drogy sa v tej vasej civilizovanej spolocnosti a bezdomovci mali predsa znizovat ale deje sa naopak, v USA umiera vela tisíc ludi na tieto drogy asi prexo ich beru. Vobec ma.nic neni do druheho sexuality, aj bacsina spolocnosti je tak, ale odmietam aby sa sexualizovali deti mediami co aj hole zeny v novom case pri televiznom programe a uz ze sa ta tema otvara vyvoláva len zmatok u deti, napada sa ich identita. O pojme homofobia ani nehovorim, deti sa nemaju sexualizovat a teraz? Nadavaju si ze su tepli, akurat to sa dosiahlo a mysel maju zahltenu niecom co im nici osobnost dusevne zdrave na cely zivot. Nevedia čo sú.

Lgbt ideologia je zla v tom najviac ze ide v jej ,,uceni" az k malym detom aby oni mali pravo sa rozhodnut co su, ze nie su chlapec a dievca ale mozno aj bi, homo, trans, a to je nieco neuveritelne, ze sa beru práva rodicom o tom rozhodnut a ona tato ideologia to má zakompovane v sebe, ze neni to len pre dospelych ale už dieťa musi byt informovane a poucené.!
A to je napadnutie detskej osobnosti ktora je vo vyvine, jej znicenie. Su proti tomu odbornici. Ale neberu sa v uvahu. Nejde o lesby a gayov, ale o tu propagaciu, s ktorou ani oni samy nesuhlasia. A ludom je to uplne jedno. Ked som sa ocitla v Viedni na zbere podpisov za manzelstva trans, lgbt nemal nikto zaujem o podpisy. Ten hon je vymyslený mediami, uz sme informovany a malo by sa s tym skoncit. Je to kazdeho vec, ale su dolezitejsie veci na debatu verejnu v spolocnosti. Ta v USA, kanada je bezne 50 rokov inakost a skoncili tak ze v mestach umieraju im ludia na drogy vyrobene ako liek pre zvierata.

guudy
10. dec 2023

@dagmarovita ja len tolko k tomuto vyplodu - si dusevny mrzak a je mi ta luto…

lucia851
10. dec 2023

@basinka3 je mi to odporne

gab1sol
10. dec 2023

@dagmarovita akože sexuálna orientácia vedie k drogám?

stellarstar
10. dec 2023

Nemám s nimi žiaden problém sú ľudia ako my neprišli z marsu

isadoraisa
10. dec 2023

@lucia851 mne je odporné ako si si vkladala rukou spermie svojho muža poza jeho chrbát✌️

lenkasarka
10. dec 2023

@isadoraisa čože si? 🙉

dagmarovita
10. dec 2023

@gab1sol su len dve rodove identity muz a zena. Ak je clovek rozpadnuty ze je naruseny jeho zaklad osobnosti utieka sa k zavislostiam. Patologicke javy veduce k bezdomovectvu, zavislostiam su potvrdene, ze je to aj rozpadom rodiny. Je uz veľa stúdií na vsetko, ako beru a kto drogy, ako dlho komu vydrzi vztah, kolko vztahov ma hetero a homo, co sa deje s detmi vplyvom narusenia sebaobrazu. Kde pozorovali a skumali. Co podporuje tato debata v spolocnosti? Nic dobre. Nezaujima ma tvoja otazka, lebo sexualne orgie su spata s bratim drog. Je to chore toto, si myslíš ze nejaky gay uz zabehnuty je rad ze sa o nom rozprava ako o monstrume? Na vsetko su vyskumy. My sme teraz Amerika a co je tam pride aj sem. Ti ludia na uliciach su ludske bytosti. Niekoho deti. Je to epidemia. A ty si maj svoj svet gayov, nech sa paci bud ako nosnica na deti, a predaj za vynosenie, ten svet lgbt kasle na matky a deti, nejde im dobro detí.

2006_1211
10. dec 2023

@basinka3 dokým nerobia nič predomnou a ne dotýkajú sa ma ani nič podobné tak nech si robia v súkromí co chcú ale keď sa predomnou keď som čakala v rade na budete začali dve chytať a bozkávať pol metra predomnou tak mi tam dobre vôbec nebolo radsje som odišla

kat_
10. dec 2023

@dagmarovita ze ty si homosexuala videla nanajvys v telke? ale zato si zjedla vsetku mudrost sveta ako tak citam... uz len Soros chyba

kat_
10. dec 2023

@2006_1211 ale tak toto je snad rovnake aj u heterosexualnych parov, nie?

tenerifka
10. dec 2023

mam na nich rovnaky nazor ako na ludi blondavych, zrzavych, nizkych, vysokych, stihlych, pri tele....t.j.ziadny

slovakboy
10. dec 2023

@dagmarovita súhlasím s tebou len v tom že sa nemá deťom vnucovať možnosť zmeny pohlavia, môže ich to pomýliť. Aj odbornici sú proti. Inak si myslím že určite LGBTI ľudia majú právo na registrované manželstva a právnu ochranu. Aj na vlastne alebo adoptované deti. Len tá zmena pohlavia musí mať jasnú postupnosť a nesmú sa predbiehať kroky ako je psychologické vyšetrenie trvajúce aspoň rok. Musia sa vylúčiť rôzne iné psychiatrické poruchy. Deti majú mať možnosť povedať že sa cítia inak ale nesmie sa im to vnucovať. Lebo oni v naivite skočia na to čo nechcú vlastne. A zmena pohlavia až v dospelosti.

gab1sol
10. dec 2023

@dagmarovita toto už trochu preháňaš, nie? A prečo potom berú drogy vysporiadaní hoterosexuali? Prečo orgie predvádzajú aj heterosexuali? Drogy tu boli už dávno, pradávno… Závislosti nie sú len drogy, závislosť nevychádza zo sexuálnej orientácie…

A keď už sa snažíš nalinkovať môj život, tak nie, necítim sa ako nosnica, svoje deti vychovávať najlepšie ako viem, vediem ich k dobru a k úcte iným, vediem ich k tomu, aby nikdy neubližovali iným, ani fyzicky, ani psychicky.

kleopatra114
10. dec 2023

Načo mqt nazor na všetko . Svoje dieťa budem milovat rovnako či bude hetero alebo homosexualne .

ivangeline
10. dec 2023

Pokym nechcu deti.. ;D Ak su ozaj prirodzene homosexuálni,tak logicky by tuzbu po detoch mat ani nemali,ci? ;D Co myslis?

ndrag
10. dec 2023

Čo si myslíš o hetero ludoch, môj názor je že mi to je jedno kým tym mne nijak neškodí.

viestta
10. dec 2023

@dagmarovita takze ked usporiada sexualne orgie katolicky knaz, tak to bude tym, ze pochadza z nefunkcnej rodiny, nema jasno vo svojej identite a rozpadol sa mu sebeobraz... V konecnom dosledku za to nemoze, pretoze on ma tolko psychickych diagnoz, ze by sme ho mohli az lutovat... Vies kolko ludi je zavislych (na comkolvek od aloholu, cez nikotin... az po heroin) aj ked su heterosexuali? Vies kolko bezdomovcov su heterosexuali? Kolko heterosexualov je promiskuitnych bez toho aby boli vobec na niecom zavisli...