icon

Váš názor na "podomový" predaj

murcos
31. jan 2010

myslim tym retazce typu tupperware, avon a podobne zalezitosti?
ake mate skusenosti ako zakaznik, ake ako predajca?

adulik23
31. jan 2010

ak neratam kolegynky, ktore predavali v robote avon, alebo oriflame, tak som si este nikdy nic nekupila od podomoveho obchodnika.
a ani sa to nechystam zmenit. 😉

lul
31. jan 2010

nemam to rada. hlavne nie v dnesnej dobe, ked sa cloveka klamu a okradaju na kazdom kroku. tazko postihnutemu znamemu sa predstavil ako odpisovac vody a tento fesak odpisovac bol razom bohatsi o usporene peniazky na pohreb 😔

okrem toho ma odraza to, ze cena je nielkokokrat nadsadena, aby sa zaplatili vsetci, co su od predavajuceho vyssie (tzn. cela pyramida, naklady na reklamu, skolenia, telefony a pod.) a pritom vyrobok ma zlomkovu cenu 😉 toto myslim vseobecne, kamoska robila s nejakymi handrickami (tusim raypath) a tak viem, ako to chodi 😉

popelka
31. jan 2010

ahoj,podla mna je to dost otravne a narusanie domoveho sukromia,,,,doma je doma,tam ma byt pokoj a nie otravy chodit po dome,,,,ale ak sa niekto tym zivy neodsudzujem ho,je to jeho vec,ale mne to osobne vadi,,,,,,papik

mamutka
31. jan 2010

mna to obtazuje, prosim, napr.Avon a pod., ked su niekde vonku, maju to rozlozene na pultiku, pristavim sa ak chcem a je to. ale aby po bytoch vyzvanali, to niekoho fakt kopnem do .... ked mi maleho zobudi...

maruschka
31. jan 2010

neznášam to a neuznávam to..Raz som bola na predvádzaní Tupperware (pretože ma o to prosila kamarátka, aby mala ľudí) a keď sa to predvádzanie končilo, tak padla otázka, kto ďalší sa hlási na predvádzanie-skoro som odpadla (nehovorím, tieto výrobky z Tupperware sú kvalitné a urobila som fakt dosť veľký nákup), ale ma odradilo to, že to je vlastne taký babinec, kde každá každú potom poohovára, ako má zariadený byt, či dom (mala som tú česť si niekoľko krát vypočuť takéto rozhovory)..

Môj názor je taký, že všetko čo potrebujem sa dá kúpiť aj v obchode alebo cez internet-a môžem to aj reklamovať v prípade potreby.. 😉 😉 😉 😉

popelka
31. jan 2010

presne uplne s tebou suhlasim,,,,,maruschka,,,,je to take vnucovanie pre ludi,,,,,papik