icon

Váš názor na predávajúcu

3. aug 2023

Neverim jej

Váš názor na predávajúcu
autor
•
Autor odpoveď zmazal
•
domka222
•
3. aug 2023

Nuž, zrejme ani ten tvoj nepríde.

pink_lady
•
3. aug 2023

Tak si mala doporucene si zaplatit a pytat podacie cislo

patka06
•
3. aug 2023

Zaplatila si si obyčajne a to je riziko, počkala by som či príde doporučene /píše, že pošle znova/ - pýtaj si číslo zásielky

tiika
•
3. aug 2023

Skús ešte napísať tej merry ako to dopadlo. No zrejme je to podvod. A ostatne hodnotenia, koľko ich je, aké su stare…

mamina7070
•
3. aug 2023

za mna podvod daj sem nick predavajucej

3009
•
3. aug 2023

to je tak, ak niekto silou mocou šetrí na poštovnom. Treba posielať len doporučene a nech pošle podacie číslo. Obyč. pošta je vždy riziko.

candii
•
3. aug 2023

Nuž. Treba čítať tie hodnotenia. Ja neobchodujem s niekým kto má takéto hodnotenie

simona20201309
•
3. aug 2023

Ja predávam naozaj veľmi veľa a často, týždenne idem na postu aj 3x a NIKDY, naozaj NIKDY som nemala problém, aby balík nebol doručený. Doporučene posielam minimálne. Takže podla mňa podvod.

stanulienkat
•
3. aug 2023

@3009 posielam 15 rokov obyčajne, nikdy sa mi nič nestalo.

dominikamacakova
•
3. aug 2023

@3009 v tomto prípade je to asi jedno nie? Balík sa nestratil

kiwi3
•
3. aug 2023

neviem, co si zmazala v tom komentari, ale po tyzdni jej postarka vratila balik? to je teda dobra hovadina. ved by isiel najprv na postu adresata a tam by stal 18 dni, az potom by ho vratili. inak ho nemaju preco vracat.

janage
•
5. aug 2023

No mne sa už stalo, že balík sa vrátil lebo pani čo písala adresu sa pomýlila. A tu sa s tým pošta nedrbe. Nesedí adresa presne, vracajú adresátovi.
Apotom opačne raz som ja posielala obyč a stratilo sa.
U nás sa v robote premelie obrovské množstvo pošty a cca každý mesiac sa zo 2, 3 doporučené zásielky stratia