Nuž, zrejme ani ten tvoj nepríde.
Tak si mala doporucene si zaplatit a pytat podacie cislo
Zaplatila si si obyčajne a to je riziko, počkala by som či príde doporučene /píše, že pošle znova/ - pýtaj si číslo zásielky
Skús ešte napísať tej merry ako to dopadlo. No zrejme je to podvod. A ostatne hodnotenia, koľko ich je, aké su stare…
za mna podvod daj sem nick predavajucej
to je tak, ak niekto silou mocou šetrí na poštovnom. Treba posielať len doporučene a nech pošle podacie číslo. Obyč. pošta je vždy riziko.
Nuž. Treba čítať tie hodnotenia. Ja neobchodujem s niekým kto má takéto hodnotenie
Ja predávam naozaj veľmi veľa a často, týždenne idem na postu aj 3x a NIKDY, naozaj NIKDY som nemala problém, aby balík nebol doručený. Doporučene posielam minimálne. Takže podla mňa podvod.
@3009 posielam 15 rokov obyčajne, nikdy sa mi nič nestalo.
@3009 v tomto prípade je to asi jedno nie? Balík sa nestratil
neviem, co si zmazala v tom komentari, ale po tyzdni jej postarka vratila balik? to je teda dobra hovadina. ved by isiel najprv na postu adresata a tam by stal 18 dni, az potom by ho vratili. inak ho nemaju preco vracat.
No mne sa už stalo, že balík sa vrátil lebo pani čo písala adresu sa pomýlila. A tu sa s tým pošta nedrbe. Nesedí adresa presne, vracajú adresátovi.
Apotom opačne raz som ja posielala obyč a stratilo sa.
U nás sa v robote premelie obrovské množstvo pošty a cca každý mesiac sa zo 2, 3 doporučené zásielky stratia