icon

Váš názor na referendum

maribell
20. jan 2015

ahojte 🙂 tato tema nieje vytvorena pre konflikty alebo zistovanie kto ako bude hlasovat .. nezaujima ma obsah vasich hlasovacich harkov .... ide o referendum ako take ..neviem sa z toho vysomarit .. vsade citam clanky o nejakom vyhratom boji .. uprimne vobec neviem co si mam o tom mysliet, tie zle polozene otazky aby sa ludia mylili ..koho to cele bol vlastne napad? .. same agresivne kampane pre alebo proti ..clovek uz fakt nevie co si ma mysliet ..a preto voprec dakujem vsetkym ktory sa v klude vyjadria aby mi to objasnili ..dakujem

alaguema
7. feb 2015

@aletka vieš prečo NIE som proti referendu? Nemyslím si, že by to skutočne boli také pálčivé problémy, aj zavedenie sexuálnej výchovy má medzi politikmi v podstate slabú podporu, rovnako ako aj ostatné témy. Neexistuje tu bezprostredná hrozba, že by bol mravný život mládaže ohrozený viac, než už je. Sme na konzervatívnom Slovensku. ALE zároveň máme tých politikov predajných...čo neschvália dnes, budú možno musieť schváliť zajtra. A referendum je niečo, čo budú musieť rešpektovať. Kiežby sa slovenskému národu referendá zapáčilo používať viac. Vyzeralo by to tu asi aspoň trochu inak. Namiesto toho stačilo, že liberálne orientované média vytiahli kritiku a kvázi liberálna časť národa bola ochotná popraviť tú pro referendovú kvôli 6mil eur 😀. Suma, ktorú naši politici pokojne rozkradnú za expresnú dobu a nič sa im za to nestane.

aletka
7. feb 2015

@alaguema bezprostredna hrozba to nie je, ale vsetko, ako pises, pride vyvojom, takze najprv to aj do tych detskych hlaviciek musia natlacit...Ved aj o temach, ktore teraz riesi referendum sa na konikovi a babetku diskutovalo uz aspon sedem rokov dozadu, najprv sa len robil prieskum, ako stado bude reagovat.

mata.g
7. feb 2015

Ja vyjadrujem 3x ano. V buducnosti sa moze stat ze nase deti, ci vnucata budu vystavene experimentom v ramci sexualnej vychovy napr. aj teoriou rodoveho scitlivovania. Proti biologii je to uz ina kava.. 😖

mata.g
7. feb 2015

@mima4 Vo vsetkom s tebou suhlasim. Este ma napadlo, ci budu deti v homo-partnerstvach aj naozaj stastne?

mata.g
7. feb 2015

@kacoorka Uplne suhlasim

stastenka42
7. feb 2015

Podla mna zbytocne vyhodene peniaze!!!Su dolezitejsie veci ktore by sa mali riesit a nie toto!!!

eldzina
7. feb 2015

@stastenka42 Radsej takto "vyhodene" peniaze ako by si ich podelili pri tichosti na vlade medzi sebou!

stastenka42
7. feb 2015

@eldzina to si podelia aj tak!

aletka
7. feb 2015

Ked refer. prepadne, tak budeme platit dalsie miliony na edukaciu ucitelov a ziakov, ucebnice. Taliani to odlhadli na 200 milionov. Teraz nemaju v nasej republike na vytlacenie ucebnic z hlavnych predmetov, nie vsetky deti maju ucebnice, mnohi sa ucia z poznmok alebo si ucitelky vymyslaju a tlacia harky a na toto sa budu dolovat z nasich platov. ???

erjona
7. feb 2015

Moj nazor, zi a nechaj zit - zbytocne vyhodene peniaze do vzduchu,,, na inych miestach su potrebnejsie 😒

korn
7. feb 2015

Referendum je to,čoho sa politici najviac obávajú. Pretože v ňom má ľud najväčšiu právnu moc. Vo Švajčiarsku o všetkom rozhodujú ľudia v referendách,preto sa majú tak dobre,preto nepotrebujú EU. Je mi z toho na nič,keď tu čítam o referende negatívne príspevky. Keby sme nesledovali tie média,ktoré nám masirujú mozog,ináč by sme sa k tomu postavili. Ale nám Slovákom stačí,že sme "IN",že sme moderní civilizovaní štát,ktorí podporujú homosexuálov. Ale aby ste zdvihli zadky od PC a začali vážne uvažovať nad tým,čo chcete spraviť preto,aby tu nedošla atmosféra z Ukrajiny,to vás ani nenapadne.

memini
7. feb 2015

Tak vďaka všetkým, ktorí sa referenda nezúčastnili to naozaj boli vyhodené peniaze. Ja fakt nepochopím takýto prístup.

zuzulik1234
7. feb 2015

takze neplatne... to sa dalo cakat. To je take slovenske, nic nerobit a potom plakat nad rozliatym mliekom... preto sa mame tak, ako sa mame...

bejbinka
7. feb 2015

Tuto lavinu uz nic nezastavi...skoda, ze ludia si dovidia len na spicku svojho vlastneho nosa.

List zeny, ktoru opustil manzel, ozenil sa homosexualom a ziskal deti do opatrovnictva
http://www.lifenews.sk/content/list-ženy-ktorú-...

http://www.lifenews.sk/content/lgbt-pritvrdila-...

guinevre
8. feb 2015

@bejbinka Jeziis, ved keby v prvom rade rodicia a okolie neocakavali od neho, ze sa ozeni, tak mozno by hned bol s chlapom a koniec. Ale ked vaich synov, bratov, susedov, kamaratov, znamych gayov osudzujete, sikanujete a tlacite ich do toho ze musia byt so ZENOU, tak urobite zle aj tomu gayovi aj tej zene aj detom, aj vsetkym dokopy, a ked nechate gayov nech vo svojej spalni si robia co chcu (rovnako ako co si vy robite co chcete), tak by tento svet bol krajsi. Inak, vies kolko poznam ludi ktori boli zenati pod natlakom rodiny, a potom sa rozviedli? Dvoch. Vies kolko poznam chlapov ktori sa rozviedli, lebo si s manzelkou nerozumeli, apripadne si nasli zenu s ktorou si rozumeli, a rozviedli sa? Alebo ktori sa rozviedli kvoli alkoholu, hernam a co ja viem comu? Mrte!

korn
8. feb 2015

Keďže je referendum neplatné,teraz budú politici rozhodovať o budúcnosti a o zvrátenosti naších detí
Hanba,veľká hanba. Ja ľutujem vobec,že som sa narodil ako slovák. Náš národ vyhinie,vďaka našej ľahostajnosti. Ale asi ste všetci spokojn. Som zvedavý,čo budete robiť potom,keď vaše 7ročné dcéry prídu domov s plačom,že spolužiaci ju znásilnili na veľkej prestávke na toaletách,lebo chceli vediet ako to v praxi funguje? A keď tak chcete nadávať,tak nadávajte len sebe,aky ste vy sprostí. Lebo už teraz,po tomto referende,začnete riešiť problémy tohoto typu.

samo_blaho
8. feb 2015

Pokračujeme v nastúpenej ceste, tak si zaspievajme:

horana
8. feb 2015

@samo_blaho Akoze co ako Conchita? Ze sa u nas take zrazu vyroja, alebo?
Keby bolo referendum uspesne, bol by si ten ktory by sem nalinkoval obrazok toho zneuzivajuceho slovenskeho knaza aj s celou dedinou odsudzujucou paradoxne to zneuzite dievcatko s oblacikmi od ust ktore realne z ich ust zazneli: "No a co - ubudlo snad z nej?" a k tomu napisal komentar : " Pokračujeme v nastúpenej ceste"?

syringa
8. feb 2015

@guinevre jasné lebo medzi LGBTI luďmi nie sú alkoholici, tyrani, násilníci, gembleri, narkomani..... Vlastne tu máme asi takú veľkú rozvodovosť kvôli našej sexuálnej hetero orientácii, asi preto sme alkoholici, násilníci..... Ešteže naše rodiny zachránia homosexuálne páry. Konečne budú mať deti láskyplnný domov, bez alkoholikov a násilníkov! 😀 😀 😀 😀

syringa
8. feb 2015

@erjona Úplne s tebou súhlasím. Naozaj peniaze by sa dali využiť aj inak.... Keby Slovensko každoročne dalo toľko peňazí na podporu rodín s deťmi, a matiek, koľko dá na každoročnú podporu novej gender ideológie a podporu sexuálnych menší, mohli by sme hovoriť o veľkom úspechu.

erjona
8. feb 2015

@syringa Taketo akcie su len odklonenim pozornosti na prave problemy, ktore stat ma 😒

syringa
8. feb 2015

@erjona asi si nepostrehla v mojom príspevku tú iróniu 😉 nemyslím si že táto akcia bola nezmysel, aj keď podľa mňa zlý dátum, zlá príprava, slabá propagácia...... a podľa mňa nešťastné spojenie otázok o homosexuáloch so sexuálnou výchovou 😒 A to nehovorím že posledná otázka bola dosť bokom a všetci sa zameriavali na prvé dve, ako keby tam ani tá tretia nebola.

irenkask
8. feb 2015

@samo_blaho
No tfuj, a takéto niečo zrúdne a obludné zastávajú slováci a mladí ľudia .
A nedbali by zveriť takejto zrúdnej kreatúre deti z detských domovov aby z nich vyrastali ďalšie netvory.

timea7
8. feb 2015

@irenkask trochu extrémny príklad, nemáš ten pocit? Budeš mať rovnaký názor, aj keď bude inak orientované tvoje dieťa? Myslíš, že deti z detských domovov sa len tak dávajú hocikomu, kto o ne zažiada? Do hodiny? Keď sfetovaná kreatúra porodí dieťa, ktoré má od narodenia abstinenčné príznaky, ale žije s mužom, to je OK? Áno, aj ja som vytiahla extrém, ale treba sa na dané otázky pozerať z rôznych uhlov. Pridávam sa k názoru, že rodiny na Slovensku ohrozujú úplne iné veci,

korn
8. feb 2015

@syringa najväčšia propaganda bola v TV a propagoval ju aj p. Richard Sulik JBMNT na alianciu za rodinu. Úplne nás zmagorila televízia a politici. Ak sa bude vyučovať sexuálna výchova v školách,kde rozhodnú politici za nás, ver tomu,že deti politikov sa to nedotkne. A nás,ktorí sme mali včera životnú šancu rozhodnúť budú zatvárať do väzenia za to,že nedovolíme naším deťom zúčastňovať sa takejto vyučovacej hodiny. Ak v TN povedia,že skočme do studne,tak skočíme,pretože tuposť nášho národa presahuje všetky hranice

korn
8. feb 2015

@timea7 😀 ty si úplne mimo....

timea7
8. feb 2015

@korn po mrknutí na tvoje príspevky v iných témach sa ani neurazím 😀 😀 😀 😀 😀 čo slovo, to perla

erjona
8. feb 2015

@syringa Ja som sa uz vyjadrila, pre mna su taketo referenda nezmyslom,,,, ja zijem v AT a tu to trosku volnejsie vidia, ako na SVK. Nikto si nevybral sexualnu orientaciu a nikto za nu nemoze, tak robit velky humbuk kvoli mensine a vyhodit za to 6 000 000 eur a pritom nemaju stari ludia z dochodkov ani na lieky je pre mna viacej ako na zaplakanie,,,,

syringa
8. feb 2015

@timea7 A aké veci ohrozujú rodiny na Slovensku? Budem rada keď mi povieš, nech viem pred čím mám chrániť tú svoju. 😉