icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

mirip
26. nov 2011

@czechzuzanaba už ked sme pri tom jasle tu nemáme a deti mi skor ako dovršia 3roky nevezmú lebo tu je v MŠ detí dosť a mladšie ako 3ročné vezmú do MŠ ale len tam kde majú málo detí....

dusika11
26. nov 2011

@pici no bohuzial nie je na MK zakaz vjazdu psychopatom inac to neviem okomentovat

czechzuzanaba
26. nov 2011

@mirip Ja nepujdu do prace. Urcite ne po pul roku. Ja sem si to dopredu spocitala, ci vyjdeme, ci ne s druhym miminkem. Vsak jsem zhruba vedela, kolik to bude. Ja jen v porovnani s jinyma zemema je tu rodicovska celkem dlouho....
Ale kdyz bude nejhur, tak do prace pujdu holt driv. Co uz.
Tak se hned nerozciluj.....Prece kdyz sem neco napises, musis ocekavat aj treba ne uplne pozitivni reakci, ne? 🙂

odrik
26. nov 2011

@mirip
Ved rozumieme! Len teraz, ked strajkuju lekari, vsetky profesie sa ohlasuju, ze ved ani oni nemaju, ze ved aj oni mozu strajkovat, ze...... Ale ved nikto nevravi, ze nemohli a nemozu, a ani nikto nevravi, ze maju uzasne platy. Len lekari zacali takto tvrdsie. Mal a ma sancu kazdy.

pici
26. nov 2011

@dusika11 ale musim uznat ze som na seba hrda, ze je to prva diskusia v ktorej som si neskocila s niekym do vlasov ja ale niekto iny... 😅

bobocka
26. nov 2011

@mirip nevysvetluj,naco.deticky potrebuju svoju maminku a ist pracovat koli financemu prilepseniu a nechat deticky pri niekom inom sice riesi jednen problem,no osobne by som sa na to nedala.a to zijeme viac nez zle.poprosim tento mesiac mame asi tak 100euri na zivot po zaplateni vsetkych uctov.a vyzijeme.som doma a plne sa venujem synovi 🙂
a osobne si myslim,ze lekar sa hned nerovna bohac.su aj lekari co ziju ok zivotom.nekrkaju,no ani rozhadzovat sa nemozu.

dusika11
26. nov 2011

@mirip no je tu asi aj ta vezba aspon nas v skole ucili ze do 3 rokov sa robi vztah ku mamke...ale neviem ako ucitelka som videla ze vo francuzku su deti dane skor do jasli od 4 mesiacov...netusim ci ta vezba tam je alebo nie je

monnaa
26. nov 2011
dusika11
26. nov 2011

@pici 😀 😀 😀ty sa nam horsis...ci ako je to slovensky

aduskatt
26. nov 2011

@odrik sa obavam, ze postupne sa k nnim pridaju aj dalsie profesie a pojde to tu dolu vodou, este k horsiemu, ako to uz je☹..........snad sa mylim

bobocka
26. nov 2011

@pici 😀 😀 😀 nehovor hop kym si nepreskocila 😀 😀 😀

minewka
26. nov 2011

@odrik šancu má každý. Ale nie každý má v rukách takú mocnú zbraň ako odveký strach z chorôb, smrti a bolesti.

Otázka je, či je, alebo nie je morálne to využiť vo svoj prospech.

dusika11
26. nov 2011

@bobocka mas moje uznanie s toho vyzit...ako sa to da musis ma naucit mame malo...ale az tak malo nie..

minewka
26. nov 2011

@dusika11 prosím, prosím, ešte niečo pridaaaaaaaaaaj...toho psychopata si zapisujem do zoznamu 😉 😉 😉

pici
26. nov 2011

@dusika11 pookrievam :D
@bobocka ej. to je ale podpora 😠 😠

aduskatt
26. nov 2011

@minewka na co zbytocne hrotis situaciu?☹obe sa budete nervovat a k nicomu to nevedie, akurat k tomu, ze ked sa admini dostanu sem, zamknu temu

dusika11
26. nov 2011

@minewka preco akeho????? ja som ti nic nepisala...ucim saod teba 😉 😉 ty akoze nic nenapises...prva lekcia...od teba dakujem

czechzuzanaba
26. nov 2011

@mirip No tak my tu v BA mame super jesle, za 350 EUR na mesic, a do skolky mi taky malou nevezmou, kdyz mam jeste druhe mensi. Takze to je nastejno. Ale tak co by jsi chtela? Aby byl rodicak 500 EUR na mesic na kazde dite do 3 let veku? 🙂 A kolik bys potom teda dala tem doktorum? 🙂

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt ale nechaj....nech sa dievca vyvenci

odrik
26. nov 2011

@minewka
Ved prave tym je ich povolanie vynimocne. Tym, co maju vo svojich rukach. Kazda minca ma dve strany. A nemoralneho je v nasom dnesnom svete tolko, ze toto je v tom len malinka kvapocka nemoralnosti 🙂.

minewka
26. nov 2011

@aduskatt nič iné nerobím, len sa bránim. Mám takú osobnú potrebu. Nemôžem si pomôcť. čo už.

Neboj nič, tému nezamknú, len mňa, dusicka ma už nahlásila 😉

aduskatt
26. nov 2011

@dusika11 obavam sa zamknutia temy....vacsinou su tu zaujimave nazory na vec.....

monnaa
26. nov 2011

baby nebláznite, pohoda, klídek, tabáček 🙂 🙂

minewka
26. nov 2011

@odrik podľa mňa to nie je kvapôčka, ale poriadna kaluž nemorálnosti - ale vec názoru.
Boli by hlúpi, keby to nevyužili.

dusika11
26. nov 2011

@aduskatt a co ja s tym????

odrik
26. nov 2011

@aduskatt
Deti by sa potesili, nesli by do skoly 🙂. No neviem, neviem s tymi ostatnymi profesiami, ale sancu mame, tak je to na nas 🙂!

aduskatt
26. nov 2011

@dusika11 nic, ja som len zdovodnila, preco som reagovala na minewku🙂

aduskatt
26. nov 2011

@odrik no, deti ano, ale kto by bol s nimi doma?.......by sa u mna v praci nepotesili OCRke......

mirip
26. nov 2011

@czechzuzanaba no ja keby dám dieťa do jasiel a sť do práce a mám dať 350e ostane mi z platu necelých 100€ takže som na tom horšie ako s rodičovským a za čo by som zaplatila druhej škôlku keby som dala netuším...ale už sme mimo tému a admini ked samozrejme po víkende ked sem ani nenakuknú budú vymazávať,vymazávať,vymazávať