Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@mirip Ja nepujdu do prace. Urcite ne po pul roku. Ja sem si to dopredu spocitala, ci vyjdeme, ci ne s druhym miminkem. Vsak jsem zhruba vedela, kolik to bude. Ja jen v porovnani s jinyma zemema je tu rodicovska celkem dlouho....
Ale kdyz bude nejhur, tak do prace pujdu holt driv. Co uz.
Tak se hned nerozciluj.....Prece kdyz sem neco napises, musis ocekavat aj treba ne uplne pozitivni reakci, ne? 🙂
@mirip
Ved rozumieme! Len teraz, ked strajkuju lekari, vsetky profesie sa ohlasuju, ze ved ani oni nemaju, ze ved aj oni mozu strajkovat, ze...... Ale ved nikto nevravi, ze nemohli a nemozu, a ani nikto nevravi, ze maju uzasne platy. Len lekari zacali takto tvrdsie. Mal a ma sancu kazdy.
@mirip nevysvetluj,naco.deticky potrebuju svoju maminku a ist pracovat koli financemu prilepseniu a nechat deticky pri niekom inom sice riesi jednen problem,no osobne by som sa na to nedala.a to zijeme viac nez zle.poprosim tento mesiac mame asi tak 100euri na zivot po zaplateni vsetkych uctov.a vyzijeme.som doma a plne sa venujem synovi 🙂
a osobne si myslim,ze lekar sa hned nerovna bohac.su aj lekari co ziju ok zivotom.nekrkaju,no ani rozhadzovat sa nemozu.
@mirip No tak my tu v BA mame super jesle, za 350 EUR na mesic, a do skolky mi taky malou nevezmou, kdyz mam jeste druhe mensi. Takze to je nastejno. Ale tak co by jsi chtela? Aby byl rodicak 500 EUR na mesic na kazde dite do 3 let veku? 🙂 A kolik bys potom teda dala tem doktorum? 🙂
baby nebláznite, pohoda, klídek, tabáček 🙂 🙂
@czechzuzanaba no ja keby dám dieťa do jasiel a sť do práce a mám dať 350e ostane mi z platu necelých 100€ takže som na tom horšie ako s rodičovským a za čo by som zaplatila druhej škôlku keby som dala netuším...ale už sme mimo tému a admini ked samozrejme po víkende ked sem ani nenakuknú budú vymazávať,vymazávať,vymazávať

@czechzuzanaba už ked sme pri tom jasle tu nemáme a deti mi skor ako dovršia 3roky nevezmú lebo tu je v MŠ detí dosť a mladšie ako 3ročné vezmú do MŠ ale len tam kde majú málo detí....