Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@teodorka trochu nechápem , akými myšlienkovými pochodmi si dospela k tomu, že a tu sedím celý deň, nie som šťastná...svätá prostota 🙂
Celý deň tu nesedím - väčšinou okolo obeda a neskoro večer. A sedím tu pre to, že môžem trochu normálne diskutovať, s dospelými ľuďmi - keďže väčšinu dňa diskutujem len s mojou dcérou 🙂
@lauritka ďakujem za milé priania - a chorôb sa nebojím, mám dobrých a múdrych lekárov, ktorí neštrajkujú a ja im plne dôverujem. A vážim si ich o to viac - že sa nezapojili do akcie, ktorá bráni zmeniť veci k lepšiemu 😉
A posielam ti jednu IP.
preco sa ja neviem urazit? 🙂
@minewka
Pises, ze tu sedis preto, ze mozes trosku normalne diskutovat s dospelymi ludmi. Ale vcera si mi napisala, ze uz sme tu ako cvoci. Ano, asi sme ako cvoci, kedze sa dokazeme, aj bez neprijemnych slovnych spojeni typu, to okolo coho zasa tocis, rozpravat. Budem uprimna. Napisala si mi, ze mas IQ dostatocne na to, aby si pochopila, ze tu nesutazime. Verim. A verim aj v to, ze mas IQ dostatocne na to, aby si pochopila, ze asi nie si "naladena" rovnako ako my ostatne. Tym samozrejme nemyslim Tvoj odlisny nazor. Ten plne respektujem. Kazda sme si z informacii, ktore mame utvorili ten svoj, a tak to ma byt, preto sa tu rozpravame. Dolezita je ale aj forma. Nechapem preco o sebe pises, ze si zla dusa a podobne veci. Preco to robis? Preco sama o sebe pises take veci? Nikto Ti to nenapisal a Ty sama to o sebe pises, pre mna zvlastne. Preco pises formou, o ktorej evidentne vies, ze moze niekoho urazit? Ved si dospely clovek, vies, ze aj forma, ktorou pises alebo hovoris je dolezita pre komunikaciu s ostatnymi. Ze sa treba "vyladit" na skupinu, s ktorou komunikujem. Myslim si, ze treba vediet diskutovat s taktom a ohladom na toho druheho. Aby obe strany mali z rozhovoru dobry pocit. Myslim si, ze tak to ma byt. Pozdravujem Ta.
13.00 markiza : na telo. 🙂
ked som dobre pocula, tak hlavni akteri strajku . 🙂
fuj, je mi zle z Kollára a zo všetkých odborárskych lekárov
😅
🙂 😅
Pracovníci vodárne, odstavte vodu, plynári, zatvorte kohútiky, pekári, odstaviť pece,***Všetci do ulíc. Učiteľ, ty máš plat ako v Nemecku? Policajt, ty si na tom o 2/3 horšie ako tvoj kolega za hranicami?*** Áno? Všetci poďme štrajkovať. Učitelia zavrú školy, naše deti budú hlúpe a kto z nich potom spraví ďalšiu generáciu lekárov? Policajti, odstavte autá a keď niekto napadne lekára,... lebo mu ne......chcel poskytnúť starostlivosť, nekonajte. Veď nemáme platy ako v Nemecku. Poľnohospodár, odstav traktor na pole. Veď choroba ti nebude dovoľovať pracovať. A vôbec všetci. Nepracujme, pokiaľ sa nebudeme mať lepšie, resp. aspoň tak, ako v Nemecku. Alebo všetci máme nemecké platy, len lekári sú chudáci? Hanba každému jednému, komu je málo pridať 300,-€ na plate, keď obrovské množstvo z nás pracuje za plat, pohybujúci sa okolo tejto sumy. A verte páni doktori, tiež sme študovali!
Babulky moje 🙂! Ved to je super, ze mame vselijake nazory 🙂. O tom to je. Ja si rada precitam aj opacnu stranu, lebo dostanem nove informacie. Len prosim vsetkych zucastnenych, piste bez osocovania, s ohladom na toho druheho, ved sme tu rozne povahy, mame rozne osudy, vselico prezite. Ked budeme vo svojich prispevkoch mile a slusne 🙂, bude nam veselsie, i ked mame opacne nazory.
🙂
@cmulinko ale s týmto nesúhlasím ani ja a viem,že sa s tým lekári stretávajú,súhlasím s tým,že čo človek to iná diagnóza
@skeptik ano robiť predavačku môže robiť snaď každý ale myslím,že keby sme ich nemali je to pekne v p....
A nebojím sa masového odchodu lekárov do zahraničia,dobrí sú tam už dávno a chcela by som vedieť koľkých by tam aj prijali-všetkých asi ťažko a ty čo by tu museli ostať by si rozmysleli či budú robiť za taký plat aký im ponúknu akoby malki byť doma nezamestnaný 😀
@odrik ty si myslíš jedno, ja si myslím druhé. Nečakám od teba, že budeš so mnou súhlasiť, ani nečakám, že budeš komunikovať ako ja.
Tak, ako je pre teba moja forma nepríjemná, tak môže byť nepríjemná tvoja forma mne.
Tak, ako ty si myslíš - že komunikuješ správne a dobre - tak si to môžem myslieť aj ja.
Včera som ti na tvoj komentár napísala jednoduchú, stručnú, normálnu vetu - jednoduchú, obyčajnú otázku - čo si myslíš, že je v obchode nemorálne. Nič viac. Napíš - ako inak, slušnejšie, som sa ťa mala opýtať.
Nasledovalo zložené súvetie a mravokázanie o tom, ako sa mám správať, vyjadrovať a čo mám a čo nemám chápať.
Tak mi prosím napíš - akým spôsobom som sa mala opýtať, čo si myslíš, že je v obchode nemorálne bez toho, aby som sa ťa otázkou:
"čo si myslíš, že je v obchode nemorálne?"
dotkla, zapárala a neviem čo ešte.
A seba samu popisujem tak ironicky a robím si z toho srandu - pretože podľa môjho osobného presvedčenia je to jediný spôsob, ako reagovať na hysterické výpady.
Inak sa mám rada a myslím si o sebe, že som super 😀 😉

@minewka tak zelam vsetko dobre. hlavne nech ste zdravi, lebo zdravie je to najcennejsie co clovek ma, ci uz je chudobny alebo bohaty.