Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
ficka nechajme fickom a venujte sa nasej bujarej teme 😀
@molka Ono je decentní potíž v tom že tebe jako zaměstnance by v daném případě taky moc nezajímalo, zda předchozí majitel společnost prodal s dluham 😉
Jináč ano to paušální je nespravedlivé, já bych jim dala fixní plat, plus ohodnocení za přesčasové hodiny a úkony nad rámec, plus bonus za oblíbenost u pacientů, to by na pohotovosti jela jiná píseň, ne že těhotná hysterka, ale sedněte si madam, kávičku madam 😀 😀
@delideli ja to beriem trochu inak. Poisťovňa mi ponúkne službu a ja si slobodne vyberiem tú, ktorá mi najviac vyhovuje. Zdravotné odvody musím odviesť, to je pravda, ale mám právo si vybrať takú poisťovňu, ktorú považujem za najlepšiu pre moje kritériá. Pokiaľ si myslím, že Všeobecná poisťovňa rozdeľuje peniaze nespravodlivo, tak si vyberiem inú, ktorú považujem za spravodlivejšiu.
@mataharyy no jen aby nemel nejake specialni armadni metody 😀
@czechzuzanaba no raději nechci vědět co si pod tím mám představit 😀
@czechzuzanaba jako že by ti tam mířil samopalem a řval by ti tam: ruce hore a vycházejte v klidu a pokoji...? 😎
V Lampe sa riešilo aj to, že prečo lekári zatiahli do toho vládu. Pokiaľ mi nevyhovujú platové podmienky, tak to riešim s mojí nadriadeným - čiže riaditeľom nemocnice. Toto všetko si mali vyriešiť riaditelia. Celé sa to nejako zvrhlo a teraz sa už nedá nič rozumné vymyslieť.
@mataharyy 😀 😀 😀 me napadlo "rozkaz znel jasne - tlacte, ticho sem rekl" a mozna taky "plazime se radostne...., tvarime se radostne....." 😀
@czechzuzanaba Ty mě chceš zabít? 😀 😀 😀
@mataharyy no spis ty me, ne? Kdyz mi takove prejes.... 😀
Ale estli me to dneska v noci chytne, tak si na tebe vzpomenu a hned budu mit lepsi naladu 😉
no ja netusim pokial siaha pravomoc riaditela nemocnice, ale myslim, ze by poziadavku zvysit plat rychlo zmietol zo stola s poznamkou nie su peniaze. A zmena systemu financovania?? No mozno by viaceri museli ist proti sebe... 🙂
ruka ruku myje.
@czechzuzanaba Tak budu ráda že ten porod budeš mít díky mě veselej 😀
@vejinka No já bych spíš řekla že oni by mohli mít v těch rozkazech bordel, jako rozkaz vyholit, tak jak si chudák má domyslet že při porodu má vyholit spodek a ne hlavu 😀 Navíc pamatuj, na přípravně nebude doktor ale řadovej voják, doktor (jeden z těch 25.) bude až u samotného porodu rozdávat jeden rozkaz za druhým 😀

@czechzuzanaba Ze zákona gynekologa mít musí, přeci jen v armádě už je ženskejch dost (měla by jsi vidět vojenskou akademii ve Vyškově, to je baba na babě...). No a doktor jako doktor, to prostě odrodí, pohoda... 😎 Četla jsem článek že zvěrolékař pomáhal na svět dvojčatům, tak co by to nezvládl voják 😀