Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
@lauritka 😀 dobreee....
konecne to tu zije inak...sa tu rehocem ako konica..este si deti zobudim 😀
@czechzuzanaba Mám ti přijít s tím porodem helfnout já, bude sranda 😀
@vejinka Co je mi do manžela, ještě tvého, jako bych vlastního neměla dost, já chci ty vojáčky, takovej maskáčovej porod 😀
ale bolo by to mile...vyholeny vojak vyholena rodicka vyholeny doktor vojak fonendoskop na boku kopec vloziek na pase kde by mali byt broky usmev na perach a namiesto pokynu mozete tlacit by povedal : uff sama krv a kde je raneny? 😀
@mataharyy to by jsi chtela, cooo......ja si to odtrpim, bude me to bolet jak svina a budou mi holit hlavu a ty budes hazet ocka na dokturka....tsss...to teda urcite. 😀
tak sme tu uplne k teme 😀 . hadam nam labaga odpusti a štb nas nenabondzuje 😀
@lauritka no sak sme k teme...... http://aktualne.centrum.sk/domov/zdravie-skolst...
Jinak baby, uz zvysili cislo na 30...z 25.....asi nas ctou a zacinaji se sem tesit 😀
@czechzuzanaba to by inak musel byt slepy ten vojacisko namiesto lona ohlit hlavu alebo pojdes oholena na komplet aj s obocim 😀 😀 😀 😀
@czechzuzanaba noo tak nějak jsem si to představovala a o něco větší sranda pro mě, nebude mě to bolet 😎
@vejinka No jen aby pak zběsile nešil rány 😎 😀
@czechzuzanaba na nas ne...xcu vidiet teba ako nakomplet rodicku 😉
@mataharyy no aby nebylo: "Rozkaz znel jasne, nebyl cas zjistovat kdo je kdo......" a bys mohla byt bez vlasu a bez oboci aj ty 😀
@vejinka minule byli u porodu radi, ze sem se "pripravila" uz doma....tak nevim, mam to tedka vzit teda s tema vlasama a obocim z gruntu uz doma? potesit je? 😕 Ale aby me zas nefotili pri vchodu do nemocnice topky.sk jako mimozemstana......Ne, to radsi nebudu riskovat. 😀
@czechzuzanaba jaaj, no v diskusi podtym uz niekto vyzyva na generalny strajk 😅
inak uz vidim ako sa mi bude snivat o svalnatom chlapovi v maskacoch a vlozky okolo pasa...a pouzite 😀 😨
@czechzuzanaba jeee teraz vidim ze Ty to mas za par....juj drzim palce ,fuj ale nezavidim este mam v zivej pamati svoj porod 😝
@czechzuzanaba Víš co začínám se bát co když otěhotním, budou tu ty český doktoři, přijdu so nemocnice s manželem a muj bejvalej voják konečně po devíti letech zjistí kvůli komu si nevrznul když zdrhnul z kasáren... 😅 Nóóó asi taky budu v případě potřeby a české armády v nemocnici rodit doma 😎
@czechzuzanaba neboj sa ked xces byt pripravena a usetrit im robotu tak nezabudni aj na tu hlavu a sak pojdes v capici nik neuvidi ze si nakomplet 😀 😀 😀 😀
@lauritka to ja ne, fakt.... 🙂 ja jenom tady vykecavam... 😀
@teodorka diky 😉
tak pridam este jeden " po lopate povedane" nazor. plne suhlasim. tlap tlap
"Kto ohrozuje pacientov?Kto ohrozuje všetkých,ktorí žijú na Slovensku?Ohrozujú ich naši politici už 20 rokov.Spolčili sa s multimilionármi-Fico so slovenskými-navzájom si pomáhajú a Dzurinda so svojim politickým spolkom predali za veľké provízie Slovákov zahraničným podnikateľom,ktorí majú otvorené dvere na Slovensko,majú odpustené dane a majú pracujúcich za lacný peniaz v robotárniach.Naši politici sú nezodpovední.Majú vytvoriť pre pracujúcich dobré podmienky na prácu,aby obyvateľstvo žilo na úrovni 21.storočia.Každý človek by mal byť ohodnotený adekvátne k svojmu vzdelaniu,odpracovaným rokom,aj ťažkej práci.Keby sme tu nemali korupciu,krádeže,nezamestnanosť,ale poriadok a spravodlivosť,lekári by mohli mať 4 000eur v nemocniciach,zdravotníkom by sa započítavalla noc aj od 5.00 do 6.00,robotník za nočné by mal dostávať adekvátne zaplatené,samozrejme aj za ťažkú prácu pri pásoch,alebo prácu s nebezpečným materiálom.Našli by sa peniaze iba v prípade,keby sa tu na Slovensku urobil poriadok,aký začal robiť pán Galko a musel z ministerstva odísť.Naši politici si urobili biznis z politiky,ktorý im ukladá nemalé financie na ich kontá,namiesto toho,aby riešili nezamestnanosť,slabé mzdy a rómske osady. "

nieco na rozveselenie :
7 zakladnych znakon komunizmu :
1. Každý má prácu.
2. Hoci každý má prácu, nikto nič nerobí.
3. Hoci nikto nič nerobí, plán sa plní nad 100 %.
4. Hoci sa plán plní nad 100 %, nikde ničoho niet.
5. Hoci nikde ničoho niet, každý má všetko.
6. Hoci každý má všetko, predsa všetci kradnú.
7. Hoci všetci kradnú, nikde to nechýba.