icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

vejinka
1. dec 2011

@mataharyy heheh take sado maso je uz na mna moc.. 😀

palica04
1. dec 2011

ahojte, tiež názor:
Názor obyčajného človeka /nie zdravotník/,prečítajtesi čo píše:
Pracovníci vodárne odstavte vodu, plynári zatvorte kohútiky, pekári
odstaviť pece.Všetci do ulíc. Učiteľ, ty máš plat ako v Nemecku?
Policajt, ty si na tom o 2/3 horšie ako tvoj kolega za hranicami?Áno?
Všetci poďme štrajkovať. Učitelia zavrú školy, naše deti budú hlúpea
kto z nich potom spraví ďalšiu generáciu lekárov? Policajti, odstavte
autá a keď niekto napadne lekára, lebo mu nechcel poskytnúť
starostlivosť, nekonajte. Veď nemáme platy ako v Nemecku.
Poľnohospodár, odstav traktor na pole. Veď choroba ti nebude dovoľovať
pracovať. A vôbec všetci. Nepracujme, pokiaľ sa nebudeme mať lepšie,
resp. aspoň tak, ako v Nemecku. Alebo všetci máme nemecké platy, len
lekári sú chudáci? Hanba každému jednému, komu je málo pridať 300,-EURO
na plate, keď obrovské množstvo z nás pracuje za plat, pohybujúci sa
okolo tejto sumy. A verte páni doktori, tiež sme študovali!

odrik
1. dec 2011

@palica04
Jeeejda moja, prepac, ale myslim, ze uz 7 krat je tu tento prispevok 🙂.

mataharyy
1. dec 2011

@lauritka To mi připomělo jeden článek, tuším to psal slovák a mimo jiné tam stálo "no máme evropskou měnu, evropské ceny, jen evropský plat a myšlení nám schází" 😅
No a pravdu měl ten chlapec 🙂

vejinka
1. dec 2011

no dost bolo...ide sa spat a vy sa zasa pustite do boja moje desne heslo znie: radsej vysmiaty a blaznivy ako vazny a nedovercivy..dobru noc tak zasa zajtra ak teda bduem mat chut zasa nastartovat moje nervy 😉

stardust
1. dec 2011

kto vymysla tie kraviny na kopirovanie...

czechzuzanaba
1. dec 2011

@palica04 jeeeeeee, to je ono! to je presne ten stupidni status co vcera koloval po Facebooku..... 😀

vejinka
1. dec 2011

@palica04 citala som to uz asi sto krat lebo na FB je to velmi oblubeny status niktorych individui a nesuhlasim s tym..!! a koniec fajka zhasla

czechzuzanaba
1. dec 2011

@palica04 a kvuli tomuto jsi si zalozil(a) nick??? 😀

czechzuzanaba
1. dec 2011

@vejinka ja sem to vedela.......!!!!!!! ze tam mas nakou fajku.... 😀

mataharyy
1. dec 2011

@vejinka Jo to sado maso mě taky odradilo, navíc můj záchvat smíchu vzbudil mé vlastní dítě a vojenskej rozkaz na něj nezabral, to asi proto že jsem místo českého vojáka s dobrým platem vzala slovenského dělníka s mizerným platem... Ale jsme šťastný, jdu zkusit jestli když nezabral rozkaz, mu kelňa v ruke bude slušet 😀 😀 Brou noc

mataharyy
1. dec 2011

@czechzuzanaba No a proč myslíš že jsme tak vysmáté, vlivem fajky 😎 😀 😀

teodorka
1. dec 2011

@mataharyy nist mi neholili 😀 prisla som uz pripravena ,ale obocie som si nechala 😀

mataharyy
1. dec 2011

@teodorka Juj ty jsi rodila v bojnicích? To jsi rodila o kus předemnou 😉 a mě taky obočí zůstalo 😀 😀

lauritka
1. dec 2011

😀
""Minister" Uhliarik! Rozbili ste zdravotníctvo na kašu! Ohrozili ste obyvateľov, zaviedli ste chaos do lekárni! Nestačí Vám to? Nikdy ste sa na tento post nemali dostať. Dostali ste sa tam vďaka doslova iracionálnym Slovákom, voliacim stranu, ktorú zastupujete a vďaka "odbornosti" priemernej premierky. Už ste sám mali dávno podať demisiu a zmiznúť aj z politického života. Mali by na Vás podať trestné oznámenie za všeobecné ohrozenie! "

mataharyy
1. dec 2011

@lauritka 😀 😀 No někomu teče do bot 😀

lauritka
1. dec 2011

@czechzuzanaba dnes je tu vobec podozrivo vela ludi, ktori si zalozili prave dnes novy nick... 😝

czechzuzanaba
1. dec 2011

@mataharyy jo v Bojnicich.....ja ze v Bohnicich..... 😀

lauritka
1. dec 2011

najviac sa mi paci vyraz " priemerna premierka" . 😝

mataharyy
1. dec 2011

@czechzuzanaba Ne tam až za pár let 😀 😀

teodorka
1. dec 2011

@mataharyy nie rodila som v Stiavnici

mataharyy
1. dec 2011

@teodorka To je jedno obočí máme obě 😎 😀 😀

teodorka
1. dec 2011

baby koncim na dnes aj ja ...dobru a
@czechzuzanaba Ty to nejak este vydrz 🙂

czechzuzanaba
1. dec 2011

@teodorka Dik. Dobrou. 🙂

monnaa
1. dec 2011

@palica04 - toto sme tu číali asi 1000 Xx !!!!!!!! Prídi prosím s niečím novým a vtipnejším, OK ?

mataharyy
1. dec 2011

@palica04 Jináč k tomuto názoru, ano pojďme, pač když jsme lezli do EU, tak se slibovalo jak nám bude fajn, jak se budeme mít dobře... Tak se ptám kde ty slibi jsou?? Dobrá polovina lidí tu nedosáhne ani na průměrnou mzdu, ceny jsou tu přemrštěné za všechno, většina lidí celej měsíc dře jen na to aby poplatili bydlení, zaplatili poplatky a měli něco do huby, jen málo kdo si může dvakrát do měsíce, nebo i jednou zajít do restaurace, nebo vzít rodinu někam za kulturou... No tak tedy já jsem pro pojďme do ulic, já chci mít plat jak v německu 😝 😎 Jo a chci se mít dobře tak jak slibovali když nás verbovali do EU...

stardust
1. dec 2011

@monnaa este nemala cas si tu nieco precitat, lebo sa prave zaregistrovala, aby mohla CTRL C a V 😉

steggy
1. dec 2011

@palica04 A čo konkrétne sme všetci študovali, konkrétne Vy?

mataharyy
1. dec 2011

Byl to stejně utopickej slib jako to co bylo kolem rozdělení republik, akorát si na tom někdo parádně namazal kapsu a normální lidé jsou zase v riti... Ale však o člověka jde až na posledním místě, že... 😉

odrik
1. dec 2011

Dobru nocku!!! Vsetkym lekarkam a lekarom vela stastia!!! Drzte spolu, ja Vam drzim palceky!!!