icon

Váš názor na štrajk lekárov

labaga
11. nov 2011

ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?

lauritka
3. dec 2011

@katja78 som za 😅

katja78
3. dec 2011

@modryko - pekné báchorky 🙄

veve39
3. dec 2011

@katja78 tym ze som reagovala na dedukciu, ze kazdy negativista voci protestnej akcii JE kupeny a podplateny vyryvac /to je pre mna tiez demagogia, alebo uz spominany velmi plytky zaver/ samozrejme neschvalujem a nestotoznujem sa s obsahom prispevku...a uz vobec nie s porovnanim s cecenskymi teroristami 😲

martuska75
3. dec 2011

@lauritka určite áno, lebo svokra bola učiteľka a do dochodku odchádzala minulý rok s platom nejakých 500,- € ( vysoká škola + nejakých cca 30 rokov praxe)

czechzuzanaba
3. dec 2011

@lauritka aby to nebylo este smutnejsi, nez ze to nekdo dela za penize.....ze to nekdo dela zadarmo. 😖

katja78
3. dec 2011

@veve39 - ešteže tak. Potom v rámci zachovania objektivity by si svoj názor na ten nezmysel mohla napísať aj tomu konkrétnemu novoregistrovanému 😕

grace90701
3. dec 2011

@miroslava124 nie je pekne druhemu zelat nieco zle...(nech sa im to stokrat vrati...)...lebo aj ty mozes urobit nejaku chybu...len aby tebe niekto take daco nemusel povedat....radsej odozen tetu nenavist...a tes z toho, ako to dopadlo 🙂 ked sa dokazalo zgrupit tolko ludi v tejto akcii, tak to urcite malo svoje dovody...aj ked to nemalo dosjt az tak daleko.

miroslava124
3. dec 2011

@grace90701 neprajem lekarom nič zlé to samozrejme nie, važim si ich prácu..myslela som to tak že im sa to vráti v tej podobe aby už sa nedočkali ani jedného uplatku ani maličkého ked sa im doteraz tak malilo.. tak teraz sa im bude viac. Nevravim najdu sa aj taký ktorý uplatky neberu ale je ich žalostne malo.

lauritka
3. dec 2011

tak ja som asi z Marsu ked som este nedala uplatok ? 😕 zalostne malo ??.... mamka mala dve operacie tento rok, odoberali jej celu maternicu kvoli nadoru, operovali jej sedy zakal. nedavala nic. ja som sa este nestretla s tym, zeby lekar odmietol starostlivost pokial mu nieco nedam.

zuzkat1
3. dec 2011

@denduska keby som rodila doma tak je mi jasne ze sa to ucim sama a pred porodom som patrila este medzi tie naivnejsie co si o lekaroch este nemysleli az take zle veci...porod mi otvoril oci dokoran a uz nikdy ich pri lekaroch neprizmurim.... tot vsjo....
PS nie nevadilo mi pri porode ze ma nenaucili prebalovat a kojit... to je uplne zanedbatelne minumum z minima....

katja78
3. dec 2011

@miroslava124 si robila celonárodný prieskum brania a dávania úplatkov? inak je to opäť raz "dojmológia"

lubikan
3. dec 2011

baby a vam keby za dobre vykonanu pracu z vdacnosti ktosi podal obalku,nevzali by ste??

ja som len fakt zvedava,ake to bude mat pokracovanie,ked 1,2,3,4,5 ludi umrie..NEDAJBOZE dake babatko v inkubatore,len pre to,ze sa mu nedala riada starostlivost,pripadne nem kto

grace90701
3. dec 2011

@miroslava124 myslim si, ze niekedy je viac slovicko dakujem za zachranu zivota a odbornu pomoc viac ako uplatok...v dnesnej dobe si ludia myslia, ze vsetko je samozrejme...ale nie je to tak...preto by sme mali byt vdacni za kazdu pomoc...dakujem niekedy dokaze velmi potesit....spravny clovek necaka na ziadny uplatok...mam pocit, ze len níektori ludia to maju tak vstepene, ze musia nieco dat...

modryko
3. dec 2011

@katja78 Je mi to veľmi ľúto, ale všetko sú to moje vlastné skúsenosti. Ver mi, že mám výrazne viac ako 16 rokov a mám už aj vnúčatá. Takže si báchorky nemusím vymýšľať.

lubikan
3. dec 2011

@miroslava124 ked mam pravdu povedat,ja sa im necudujem,ze strajkuju..i ked mne by tych 300 € navyse stacilo,co stat ponukal..keby sa tak iny ludia chceli,vedeli postavit,dat dohromady a bojovat o peniaze

modryko
3. dec 2011

@katja78 Vypadol mi kontakt. Takže kým som to spojazdnila, trvalo mi to doteraz.

lauritka
3. dec 2011

@lubikan o com rozpravas ? ved strajk uz skoncil 😕

vejinka
3. dec 2011

😀

pici
3. dec 2011

@bozajma najlepsie su dnes zalozene nicky a taketo mimozne pribehy

katja78
3. dec 2011

@modryko - mne je tiež ľúto, ale neverím.

vejinka
3. dec 2011

veru veru uz to tu straca veskeru vaznost...

lubikan
3. dec 2011

@lauritka to je mozne,ale stale je okolo toho chaos

pici
3. dec 2011

@modryko no veruze taketo skusenosti som nemala. kolko som v nemocnici mala byt, tolko som bola. ked som mala prist na stichy, prisla som. ked som mala dostat liecbu, dostala som. nechapem co aj ty si za osobu, ked nechas so sebou takto mavat, 5krat na kontrolu s rukou a podobne? lekarov aj treba vyberat, pripadne aj menit ak nie si spokojna. nie cele roky k niekomu chodit a potom spinit po internete

katja78
3. dec 2011

@vejinka - veď ako sa vraví "to tu už vážne nikto nič negarantuje"? 😀 😖

lauritka
3. dec 2011

@lubikan no uz prislo aj 30 lekarov z Ceska. a na tvoju otazku, nie obalku by som nevzala. a uz vobec nie za to, zeby som si mala vykonat pracu, za ktoru som platena.

mataharyy
3. dec 2011

@modryko No stehy se v dnešní době vyndavají opravdu doma, já si vyndavala (ještě v čechách) taky sama... 😅 A jináč ač jak jsem psala v tématu o úplatcích jsem se bála že bez podmazu neodrodím, tak jsem nepodmazala a v porodnici byli fajn, profesionální přístup... Ještě jsme hodili řeč na téma porod v čechách a porod na slovensku, ptali se jaké to bylo v čechách, jaký mám dojem z porodu tu... 😵 Příštího porodu tu už se nebudu bát ani po této stránce 😉
@czechzuzanaba Jo to je pravda, spíš se mluví o tom špatném, na to se dá ponadávat, o tom dobrém mluví málo kdo, protože normálka 😖 a pak jsou platné ty všeobecné předsudky a dohady... 😖
Jináč ohledně závisti a nabídky ať někdo dá výpověď a jde si zkusit lékařinu, to myslím bude na mě 😉
@miroslava124 No tak třeba i k tomuto to prospěje, lidé nebudou dávat úplatky, pak to mělo i tento klad 😉 😵
@lubikan Ne nevzala bych, ne za něco co je mou standardní prácí a povinností... Přijde mi to nemorální a hloupé... Jak dávat tak brát
@vejinka To naše téma bylo vtipnější, že? 😕 😀 😀

modryko
3. dec 2011

@lubikan Tak už nám chýba iba tlačiareň na peniaze, tak ako to urobil Obama v septembri. Škoda, že by nám to ostatné štáty EÚ nedovolili 😅

pici
3. dec 2011

@lubikan ja by som vzala vsimne... priznavam bez mucenia

mataharyy
3. dec 2011

@modryko K těm stehům, tedy je fakt jaké to jsou stehy, já si vyndavala z kolene a když jsme šli se synem k lékaři na kontrolu a na stehy, tak díky hrůze z doktorů málem dostal amok, tak se mě taky doktor ptal jestli mu je chci vyndat sama, aby z toho neměl ještě větší trauma 😉

bubinko83
3. dec 2011

mne to s tymi uplatkami pride ako keby som mala zaplatit dopredu napr. predavačke ešte predtym ako mi niečo preda 😀 Ved ked som spokojna s nakupom tak tam nejaky ten drobak necham nie? To iste funguje u čašnikov,som spokojna tak ten tringelt necham vždy s radostou .U doktorov to je už dlho naopak ,samozrejme nie u všetkych ale u vačšiny ano .