Váš názor na štrajk lekárov
ostava 19 dní do casu ked lekarom uplynie výp.lehota. dotkne sa to aj detských nemocníc dfnsp ba hlavne, ako to skoncí??
co si myslíte navýšia platy lekárom v nemocniciach?
nestiham pisat, ani vsetko citat, ale piste. dostameme tu este aj k transformacii nemocnic a zahranicnym investorom. na tych tu ako na temu cakam uplne najviac, mozno ma aj ta tema 'stastny zivot kompatriota v zahranici' prejde, ak sa ku nim dostaneme. b r u s i a si svoje zuby-lopaty na slovenske nemocnice.
ze pridu, odkupia, posunu dalej.............
a zmiznu
Idem off, mám povinnosti 🙂 pekný zvyšok dňa 😉
odkupia som myslela v uvodzovkach. tekute peniaze nemaju ziadne, chcu si tak len nasou drinou splatit nieco zo svojich dlhov. tak, ze nam ponuknu 'vyhodne' pozicky.
Ja by som nepridal lekárom nič.Nemajú pacientov,keď sa nedá všimné za nič.Mám aj takú skúsenosť,že som dal všimné jeden raz v živote,pretože som našťastie lekára nepotreboval a on neskôr,keď som išiel domov nevedel ako sa volám ani ma nepoznal.Takže peniaze zobral a liečil tak ,ako keby aj nedostal nič.
Asi si dal málo ferino 150 no nesúhlasím aby sa tu všetci nahádzali do jedného vreca a hodili do rieky. Lebo veľa ich v nemocniciach ostalo a zachraňovali čo sa dá.A tím patrí naša vďaka. Ďakujeme vám ktorí ste nás neopustili!!!!
heeej baby, ani ja nemam fotku, teda mala som dlho, len som na inom fore natrafila na jedneho oberblbca ktory si dal tu namahu ze ma vystopoval tu na koni a vytahoval na mna veci co tu ponachadzal...tak som sa vymazala, aj album aj deti 😒 ale mozno si seba dam, len sa musim najst 😀
@ferino150 mozes sa podelit so zazitkom 🙂 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/dat-ci-nedat-uplatky-alebo-vsimne/
@pici mozno minister radsej ustupil vacsine...nemyslis, ze nase nemocnice su naozhja v nie dobrom stave, ked uz sme pri tom?akciovky-skor ci neskor pridu, zalezi, komu kolar dovoli to otvarat.nie sme na urovni statov, kde si mozu dovolit pomaly vsetko, my sme len bodkou na mape a tak sa tu aj mame..chceme mat vyssie platy?ano, kto by nechcel, ale odkial ich nabrat?kup detom cukriky, ked nemas ani na mlieko......ked na to nie je, tak jednoducho nie je, najde sa v zdrojoch , co zas pozostava z nasich, zo zdrojov obycajnych ludi...lekari dosiahli co chceli, a to len na zaklade, ze boli ohrozene nase zivoty, zdravie, cize nejake to donucovanie a vydieranie zo strany lekarov tam bolo a to nemozeme popriet
@denduska ja by som si sem fotku nedavala uz len z dovodu, ze tu casto piseme velmi intimne veci (na kolko sme sa natrhli pri porode, v teme epino kolko cm mala tam dole atd.) a nebolo by mi prave tri krat najprijemnejsie, keby ma tu vystopovala nejaka fuchtla z personalneho alebo susedka.
@teada moj nazor je, ze peniaze by aj boli, ale nevedia s nimi hospodarit.( alebo skor nechcu - pre blaho obcana.. 🙂 ) nevyuzite eurofondy, chybaju rozumne projekty, nedoriesene financne kauzy.. naslo by sa toho dost... 🙂 ale tak co chceme.. ako tu niekto napisal dnes, kriminalita vo vyssich kruhoch je perfektne osetrena, v tom su "janosikovci" majstri 😉
http://www.novinky.cz/krimi/252737-pacient-bezd...
au, au, au...
ale teda leziaci pacient z JIS...to by ma zaujimalo, aku mal diagnozu, ze mal na toto silu... 😨
hm a toto...kde sa hrabe nasich 2000 lekarov 😀
http://www.novinky.cz/domaci/252742-ve-stredu-b...
teda aby ste ma zle nepochopili, smajlik nebol mysleny na incident, ale na sirinkinu poznamku. kde nabral silu na JIS: 😵
Takze v statnom rozpocte sa nepocita s peniazmi na platy lekarov ( cca 35 mi. eur), lebo sa udajne Uhliarik vyjadril, ze na platy budu peniaze zo zdrojov, ktore v systemu su..... nemocnice vsak maju hlavu v smutku, nevedia z coho platy lekarom zaplatia. 😨
@lauritka jj, to od teba? 😀 dakujem uz som posunula 😉
@sirinka no jeden moj kamarat co robil osetrovatela na traume tiez zazil dvoch typkov, jeden dorezany ci postreleny uz neviem presne a druhy drzal devinu lekarovi pri hlave nech si pohne a zasiva...a co mohli robit, kym sa spamatali, po tamtych ani stopy 😝
keby sa tak zozbierali vsetky historky, tak by to bolo na dost hrubu knihu 😅

@veve39 -penta začala mať evidentný záujem a vplyv v zdravotníctve už za zajaca. vtedy som ju vnímala úplne inak ako dnes 🙄 máš teda nejaké informácie, že takýto zákon sa chystá? inak je to len polemizovanie, čo by bolo keby...