icon

Keď váš partner rozhoduje o všetkom? Ostat alebo odísť?

aduska_341
Včera o 17:38

Ahojte. Nechcem tu vela toho pisat ale chcem počuť aj iny nazor na danu vec.
S priatelom sme 2 roky spolu..
Ale odstupom času si všimam že rozhoduje viac menej o všetkom on. Kde budeme byvat. Kde budeme mat svadbu kedy bude chciet mat deti. A podobne.
Že tak často nebudeme chodit k mojej rodine, čo sa mne nepači. Lebo ja milujem svoju rodinu.
Viac menej sa uz rozhodol a chce aby som sa prispôsobila jemu.
Trapim sa viac menej kvoli tomu uz velmi dlho.
Chcem nazor ak ma niekto takyto isty problem s polovičkou alebo mal. Pekny večer.

Strana
z2
domkakvet
Včera o 18:27

@aduska_341 on kupil dom vedla rodicov, tak to utekaj.

letfenixa
Včera o 18:27

@aduska_341 nebola by som s takým.
Kolegyňa si takého zobrala. Celé zle. Mám to pred očami ako veľkú výstrahu.

anonym_4506de
Včera o 18:29
@aduska_341

@anonym_4506de ved presne. Na začiatku vztahu mi povedal ze ked sa mal ist stretnut s jednou zenou s ktorou si pisal na internete. A potom ju doviedol k sebe domov lebo chcel aby videla kde byva tak sa mu uz na druhy den neozvala. Takze ja som asi ta hlupanaa co ho este trpi. A iba sa trapim.

@aduska_341 bohužiaľ, napísala si to pravdivo, ja som si to tak nedovolila napísať. Nechápem, prečo sa trápiš. Zajtra mu povedz, že čím ďalej, tým viac pozoruješ, že vaše názory na život sú odlišné, že nie je schopný prijať kompromis a že má tendenciu ti riadiť život, bude lepšie, ak to ukončíte. Bodka. Vybavené. Teraz sa vzťah ukončuje úplne jednoducho, s hypotékou a deťmi je to 1000 násobne ťažšie. Vieš si predstaviť , čo by stváral, keby ste mali deti a ty by si sa rozhodla ho opustiť:? Ako by ťa deťmi vydieral? Naozaj si potrebuješ dosrať život s takýmto somárom?

muchotrafka298
Včera o 18:29

Dievca zlate, utekaj kym je cas. Lebo ked to robi teraz, tak v manzelstve to bude len horsie. Budes robit len to, co Ti on dovoli, schvali a ty budes ako jeho otrok. Je to manipulator, ktory tymto dosiahne tvoju uplnu zavislost od neho. A horsie sa Ti bude ukoncovat manzelstvo, ked pridu deti.

anonym_4506de
Včera o 18:32
@bomba36

Načo odpovedáš anonymne, keď si tému založila pod svojím profilom?

@bomba36 tiež sa tomu neprestávam diviť

kavasmliekom
Včera o 18:57
@anonym_3d1331

@kavasmliekom povedal mi ze svadbu budeme mat napriklad na urade. Ze vobec nie v kostole. Co ja mam s tym problem. Lebo chcem svadbu v kostole. Tak ako sa to patri. 🙂
Ze oslavu ani robit nebudeme. Co ja chcem napriklad.
Deti. Ja napriklad deti este nechcem. Takze vela veci co chceme kazdy inak.

@anonym_3d1331 buchni za ním dverami a viac ho do svojho priestoru nepúšťaj. Sebec to je. Už teraz pozerá len na seba. A to ešte nemáte spoločne bývanie, vlastné jeho.

danica2711
Včera o 19:12

@aduska_341 ak chceš žiť životom domáceho zvieratka, o ktorom rozhoduje výlučne jeho majiteľ, ostaň s ním. Ak chceš žiť životom normálnej, samostatnej partnerky, utekaj!

motylik2559
Včera o 19:25

@aduska_341 Ahoj, pri takomto blbovi, co ti diktuje vsetko od A po Z urcite neostavaj. Pride mi celkom manipulativny uz len z toho mala co si napisala. S nim by ta stastny zivot necakal a nechcem si radsej ani predstavit, ze keby si si ho vzala a v niecom mu oponovala co by nasledovalo z jeho strany. Pri nom by si dost trpela. Radsej z kratsej cesty, nez sa doslova trapit cely zivot pri volovi. Este stale mozes byt v zivote stastna bez neho, a to stastie nezasliapni.

anonym_2084bf
Včera o 19:26

@aduska_341 ani tu sa nevieš rozhodnúť sama? Tak sa ho opýtaj. Nech Ti on povie svoj názor. Fakt nerozumiem, na čo čakáš.

anonym_577ed0
Včera o 19:41

Manipulator.Chod od neho .Aby mne dáky .....kázal či sa stretnem s rodinou či nie .By som mu veľmi rýchlo ukázala kde je jeho miesto.Nechapem ako môžu niektoré ženy nechať zo sebou tak zametať.Co je chlap viac než žena ?

anonym_b091d6
Včera o 19:44
@anonym_4506de

@aduska_341 presne takéhoto zaťa má moja kolegyňa, tiež by som jej dcére bola pred rokmi poradila to, čo tebe, ale nevedela som o tom. Mladá žena asi aj tušila ešte pred svadbou, že to nie je normálne, ale mame nič nehovorila, alebo len minimum, veľmi ho milovala. Chcela si po svadbe dorobiť druhý stupeň VŠ, zatrhol, chcela ísť bývať do blízkeho mesta, zatrhol. Majú tri deti, tie si nikdy veľmi nevšímal, ale keď s ním chcela ísť ona k rodičom, tak mal vždy program, aby im to znemožnil. Mohla ich ísť navštíviť jedine s ním, aby sa asi v nestráženej chvíli nesťažovala. Po čase si ale začala uvedomovať, že je v pasci, je veriaca, takže rozvod nehrozí, napriek tomu, že mladý pán má milenku a ani sa s tým veľmi pred ňou netají. Nechoď do manželstva s človekom, ktorého nezaujíma tvoj názor a ktorý nie je schopný urobiť kompromis v ničom. Ten človek ťa nemiluje, je to amnipulátor ako z čítanky

@anonym_4506de moze sa rozviest, aj ked je katolicka, netrpela by som taketo a uz vobec nie milenku. Hoci tiez som katolicka. A koniec -koncov, ak on si ju nebral z lasky, co asi nie, aby mal rovnocennu partnerku, ale len sluzku, mozno to manzelstvo ani nevzniklo, v tom.duchovnom vyzname a da sa anulovat, len to je na dlhe lakte a dokazovanie. To len na okraj, ze to nie je koniec sveta. Ale s takymto ignorantom by som nezila.

anonym_4506de
Včera o 20:00
@anonym_b091d6

@anonym_4506de moze sa rozviest, aj ked je katolicka, netrpela by som taketo a uz vobec nie milenku. Hoci tiez som katolicka. A koniec -koncov, ak on si ju nebral z lasky, co asi nie, aby mal rovnocennu partnerku, ale len sluzku, mozno to manzelstvo ani nevzniklo, v tom.duchovnom vyzname a da sa anulovat, len to je na dlhe lakte a dokazovanie. To len na okraj, ze to nie je koniec sveta. Ale s takymto ignorantom by som nezila.

@anonym_b091d6 ja to všetko viem, aj mama do nej hučí, ale nejako to nezaberá. Je mi ľúto mladej veľmi pohľadnej ženy, že žije takýto život

anonym_c48d20
Včera o 20:02

@aduska_341 ja by som mu doporučila nejakého psa namiesto partnerky, s ním môže cvičiť koľko len chce a ešte ho bude mať rád. 👍

anonym_177c8b
Včera o 20:28

tiež som takého mala. dlho som s ním nevydržala. mne to vadilo.

anonym_9d181a
Včera o 20:32
@aduska_341

@marca12 ano uvidime ked sa posledny krat porozpravame ako to dopadne. A ak nie ako ma. Poviem mu ze lepsie bude ukončit to.
Presne ten dom co chce kupit alebo uz aj kupil to mi nepovedal tak ten dom je hned vedla toho jeho kde byva teraz. Takze jemu to tak vyhovuje ze stary dom kupi prerobi a bude si tam byvat nemusi daleko sa stahovat. Ale ja co tu mam svoju rodinu kamaratov tak to ho netrapi. Hlavna vec ze on je spokojny tam kde je.a to sa mi nepaci. Ano urcite ineho chlapa ktory ma bude milovat a budeme rozhodovat spolu 🙂 ďakujem za vaš nazor

@aduska_341 ved mu to urob ako on tebe,nepocuvaj jeho bachorky,otoc sa a odid,ked zacne.
Ale rozchod treba urychlit,cim skor tym lepsie.

anonym_6d623f
Včera o 21:16

@aduska_341 ja somtakeho mala,to nebol zivot to bolo utrpenie,ked sa snim neda dohodnut,,,utekaj,,to asi bude narcis

marceeila
Dnes o 09:00

Bude to len horšie, buď si o tom pohovorte čo a ako alebo radšej odísť. Si neviem predstaviť že mi niekto riadi celý život.

Strana
z2