Vaše názory a kritika na moje dielo
Ahojte ženy, vy vzdy dobre poradíte, pomôžete. Nechcem sa propagovať ani nič podobne. Venujem sa tomuto 10 rokov, pre seba. Len tak si vo voľnej chvíli navrhujem a bavi ma to neuveriteľne, až tak, že rozmýšľam, ci sa oplatí mi do toho investovať a venovať sa dizajnu aj pracovne. Nikdy som okrem rodiny pre nikoho cudzieho nič nenavrhla. Povedzte mi prosím vaše názory, kritiku, nesetrite ma, naozaj znesiem,lebo sa chcem stále zdokonaľovať 🙂 ďakujem

@avril299 ďakujem ti veľmi pekne ❤
Je to ok, uplne ok.
Ale ja som si napr. Dala nacenit jednej super znamej architektke....ta ked mi napisala ze za obyvacku, kuchynu a chodbu beru 3000 eur a za jednotlivu izbu 800 eur... To si radsej pozriem instagram a pinterest a mam to zadarmo....ale ked ta ta to bavi tak skusaj.
@derdia tak ja by som si určite netrúfla dať také ceny .. to som ani netušila, že až takéto..
@lauriinkaa nooo ani ja😁
@derdia 😁 ale aspoň sme sa obe dozvedeli 😁
@lauriinkaa pozerávaš Dom snov s Drew Scottom a jeho bratom? To malo asi 100 časti, renovuju state byty a oni su dokonali pre mňa vždy mi ich premena vyrazi dych, ludia tam plaču.Su fakt dobri jednička v obore, aspoň pre mňa.Od nich sa inšpiruj
@lauriinkaa Za mňa úplne v pohode 🙂 Každý je iný, určite to potom vieš ešte doladiť podľa želania klienta. Niekto chce radšej svetlé, niekto tmavé, niekto záclony na koľajničkách, niekto tyče. Hlavne, aby si vedela aj nasmerovať a odporučiť, čo je dobré a od čoho radšej upustiť a prečo.
@derdia No pekne! Nás vyšiel celý dom interiér cca 1500 €, myslím tým komplet všetko. A to sme aj vymýšľali menili, architekt s nami po obchodoch chodil, radil, prepočítaval intenzitu svetiel, posielal kódy farieb a podobné veci, skrátka full servis.
@lauriinkaa mne sa to paci. Ak ides robit taky navrh co potrebujes? Staci projekt domu? My ideme stavat a chcem si ho pekne zariadit ale chyba mi ten cit a kreativita. Kludne by som ti to daka urobit
@karolinakr áno pozeravam aj georga clarka, čo kedysi chodilo 😊
@martakar ďakujem pekne za názor 😊 budem sa ešte veľa učiť, ale naozaj sa chcem, lebo ma to veľmi baví 😊
@lauriinkaa Už máš FB? Alebo kde by som ťa našla? Ja by som rada tvoje služby využila 😉
@cokololadka poslala som ti správu 🙂
@lauriinkaa wau, tak to ma uprimne tesi a zelam veka úspechov 😉 ked sa clovek nad tym zamysli,ako malo nieekdy treba,ze? 🙂
@jahodka11 veru hej, bola som veľmi prekvapená ❤ ďakujem moc, že mi prajete 🙂
@lauriinkaa ahoj alu mas cenovu ponuku, mala by som zaujem o obyvacku, a kuchynu. Spalnu😁
@derdia napísala som správu 🙂
Je to veľmi pekne 😊a kde prosím ta navrhuješ?
@lauriinkaa aj ja by som ta poprosila o cenovú ponuku ☺☺ ďakujem
@sunshine_18 myslíš, v akom programe? 😃 a ďakujem
@lauriinkaa áno áno aký program to je 😁
@sunshine_18 chief architect premier x7 🙃

@lauriinkaa jeeej mne sa Tvoje navrhy pacia 😁 naozaj su velmi pekne a mas moj obdiv rovnako ako ostarni ludia, ktori maju citenie pre design. Urcite to nemoze robit hocikto, ja napr. taketo veci vobec neviem, neviem si predstavit akoby jednotlive veci spolu ladili a ako by to vyzeralo fajn, viem len zhodnotit vysledok, ci sa mi paci alebo nie 😀 a preto sme oslovili kamosku, ktora sa tiez venuje designu vo volnom case, aby nam navrhla kuchynu 😀