Vaše názory a kritika na moje dielo
Ahojte ženy, vy vzdy dobre poradíte, pomôžete. Nechcem sa propagovať ani nič podobne. Venujem sa tomuto 10 rokov, pre seba. Len tak si vo voľnej chvíli navrhujem a bavi ma to neuveriteľne, až tak, že rozmýšľam, ci sa oplatí mi do toho investovať a venovať sa dizajnu aj pracovne. Nikdy som okrem rodiny pre nikoho cudzieho nič nenavrhla. Povedzte mi prosím vaše názory, kritiku, nesetrite ma, naozaj znesiem,lebo sa chcem stále zdokonaľovať 🙂 ďakujem

@lauriinkaa Ja mam teraz 2ky mala som ako dieta 4ky. Mne sa neda operovat mam aj cylinder. Urob si na fb page a propaguj sa lokalne. Ja som predavala obrazy v restaracii no vdaka covid skrachovali 😌tiez musim oprasit net moznosti aby ludia videli moju tvorbu a mohli lokalne kupit.
@zuzudrnda Ďakujem veľmi pekne. Budem sa snažiť stále zdokonaľovať 😊
@adelaida33 ďakujem 😊
Perfektne. Ja by som to brala.
@zuzudrnda áno, v pravo je chladnička, širšia skrinka tam ma hrube predelenie medzi rurou a chladničkou 😊
@miadi cylinder mám aj ja ale to netuším čo je,len mám na to okuliare a nemám dioprtrie a ano už som zriadila ig ale netuším, ako sa na tom robí 🤣🤣🤣 a držím palce, až sa zadari znova . Obrazy milujem 😊
@stanulienkat ďakujem 😊
Urob si vyzitky kde budes mat www a ten fb page a Instagram a daj ich ked budu obchody otvorene do obchodov s nabytkom atd a pre tych znamych ktoryn nieco navrhnes.. Mne jedna zena medzi recou ked som bola s malou raz v McDonald’s na indoor preliezkach pichla vyzitku ze jej sestra je maluje ze Keby som chcela nech sa kuknem na jej veci. Som jej nepovedala ze dik Ja som maliarka 🤣Ja sa Neviem tak predat Ja mam radsej ked obrazy robia svoj vlastny talk. Ale je to vsetko o tom cim viac ludi musi vidiet co robis ..
@miadi no webova stránka je už na mňa asi až moc zatiaľ, lebo ozaj som stratená aj na tom instagrame 🤣🤣 na fb už mám tiež
@miadi a kde ťa nájdem? Pošli do správy prosím ❤
@lauriinkaa tiez moc Neviem co to je 😂😄ale mam to v kombinacii s dioptriami ..co uz . A mam naschval mensi phone aby sa zmestil do vačku.
@lauriinkaa jo tiez nemam www nemam na to nervy urobit alebo dat urobit. Zatial ani na ten Instagram nechodim. Ma to moc nebavi a na Fb mam asi 24ludi v priateloch Ja to selektujem. Ale ked mas na fb vela znamych tak oni mozu dat like a ich znami atd sa to rozrastie.
@miadi nemám práveže, poprosila som aj rodinu aby to trochu pozdielali keď tak, veď uvidíme 😊
@lauriinkaa Tak ide o to ci na to mas talent v tom zmysle, ze ked si klienta vypocujes, tak vies jeho potreby a predstavy pretavit do niecoho, co bude pekne dizajnovo a bude to presne styl klienta. Z dvoch obrazkov tazko sudit, lebo nevieme ake bolo zadanie a ci to presne trafilo to, co malo. Ak budes kazdemu navrhovat ten "svoj" styl, vsetko na jedno kopyto, tak niekomu sa to pacit bude, niekomu nie. Ide prave o to vediet vystihnut to co sa bude pacit zakaznikovi. Aj ked to nemusi byt najnovsia moda, ale ulahodi do jeho oku.
Ak toto vies, tak by som zacala presne tak, ze kamaratka, znami, postupne na odporucanie, najprv zadarmo alebo za symbolicku cenu aby si si vytvorila portfolio a potom ak budes dobra, tak si nemusis robit ani reklamu, budu ta odporucat.
A konkretne navrhom (toto ber cisto subjektivne, je to moj vkus a zadanie nebolo mne na mieru, cize mne to proste nesedi):
- v obyvacke sa mi nepaci garniz, ktoru vidno, dala by so skryte kolajnicky pod strop
- ja neznasam bodove svetla, cize tie v kuchyni nie su nic pre mna a ani ten luster nad kuchynskym stolom nie je podla mojho vkusu
- nepaci sa mi obklad/tapeta (neviem co to je)
- farebna kombinacia kuchyne a styl, rozmiestnenie su tiez mimo mojho vkusu
- pacia sa mi tie stolicky/kresla - v pripade, ze su aj pohodlne na sedenie, tak to je dizajnovy kusok, ktory sa mne velmi paci
- co sa tyka spalne, tak postel, ktora nie je na nozkach a nemozu pod nu ist rooticky vysavac/mop je pre mna nocna mora na udrzbu a nemam rada takto oblozene skrinky okolo hlavy (najma ked to z priestoru vyzera ze je dost velky, cize to nemusi byt takto natlacene) postel by so otocila celom na tu prazdnu stenu oproti a tie skrinky by som prerobila na vstavanu skrinu od stropu az po zem - bez uchytok na push otvaranie
Inak - ak by si chcela, tak ja prave riesim zariadovanie domu, mozem ti dat "zadanie", poslem ti podorys a mozes navrhnut obyvacku s jedalnou (je to prepojene) - ja uz mam presnu predstavu ale ked by si si chcela "overit" ci sa trafis do vkusu neznameho zakaznika a pripadne mat dalsiu pracu do portfolia.
@nafka0483 napíšem ti správu 🙂
Treba to vyskúšať podla mňa je vela ľudí čo zháňajú dakoho kto im navrhne interiér my sme tiež kúpili teraz pozemok aj projekt a skúšala som si navrhnúť interiér cez jednu stránku ale není to ono ako keď to navrhne dakto skúsený klobúk dolu pred tými co to robia lebo daktory fakt majú krásnu prácu 🤗🤗
@dadus841 veru tak, ja tiež, keď vidím stránky si vravím, kam sa hrabem. Len každý nejako začínal a každá skúsenosť či už pozitívna alebo negatívna posúva vpred. Ja som si fakt navrhovala len pre seba, takže skúsenosti s trafenim sa do niekoho vkusu je v počte 1x a to kamoške 🤣🤣
Treba len dakde začať a hlavne to musi baviť človeka 🙂 napríklad ako nafka0483 napísala každému daco ine padne ja napríklad som rozmýšľala ze si dám garnizle bodové svetlá sú pre mňa top lebo ich mam aj teraz v byte kuchynsku linku by som chcela kombinovať do čiernej a dreva stoličky sa mi tiež páčia ale zasa postel by som nechcela na nôzkach..takže ako sa vraví sto ľudí sto chutí 🙂 držím palce nak sa ti darí🙂
@dadus841 ďakujem veľmi pekne ❤
@lauriinkaa ahoj neviem sice posudit odborne ci je to fajn 🙂Ale mne osobne sa to nepaci.ja mam ale velmi svojsky vkus a toto co si navrhla viem ze je teraz velmi moderne.
Aj kuchyna aj spalna tento styl je teraz top.
Za mna tmave studene ale myslim ze 90% ludi sa to bude pacit 👌
@olivia1425 a aký máš vkus ty? Čo sa ti páči? 😊
@lauriinkaa ja mam velmi rada svetle farby skor mozno taky proveslansky styl 🙂
Vsetko, co ta bavi a mas moznost z toho vytazit nejake €, treba vyuzit. Ako pisu baby vyssie, zacni znamymi a uvidis, ako sa to rozbehne. Moja znama s tym zacala uz na vyske a bolo to super rozhodnutie. Lebo po skole zacali kamarati a spoluziaci postupne hniezdit, kupovat byty, stavat domy a ona sa ozaj asi 5 rokov nezastavila. Za tu dobu si urobila v okoli dobre meno, plus robila aj vela projektov po celej krajine, kedze na VS boli z celeho Slovenska. Vysvihla, podarilo sa jej ziskat aj projekt pre jeden skvely hotel, nakoniec sa tym zivi na 100% a nie tym, co vystudovala.
@amelie2017 vážne? Jej tak to jej naozaj prajem a veľmi. Keď to niekoho baví ma to robiť, to je pravda, potom to nie je práca ale koníček, ktorý sa nedá robiť zle 🙂 ďakujem
@lauriinkaa Nie je to môj štýl, je to príliš moderné. No mnohým ľuďom sa toto v súčasnosti páči. Takže štýl je v poriadku. Farby sa mi tiež páčia, len je to trocha tmavé, ak dobre vidím a strop je sivý. V tej obývacej časti je, podľa mňa, príliš veľa žltej/horčicovej. Ja by som niektoré prvky tejto farby vymenila za napríklad bordovú či bielu. Čo sa spálne týka, nepáči sa mi, je dosť nepraktická a fádna. 🤷♀️ Ale ste šikovná.
@asia83 je pravda, že s osvetlením mám ešte problémy, to sa musím riadne naučiť, keď to nie je v realistickom zobrazení, je to všetko biele 🙂 ďakujem pekne za názor 😊
Mne sa tvoje dva návrhy páčia a som toho názoru,pokial len trosku mozes, vyskusaj...aby si si o par rokov nepovedala,ze ja hlúpa,co som do toho neisla... 😉
@jahodka11 áno, skúsim ako baby radili 😊 ďakujem

Pekné to je.