icon

Vaše skúsenosti s obyčajným poštovným

domcaclothing
8. mar 2019

Ahojte žienky, potrebujem poradiť. Doposiaľ som nikdy nemala žiadny problém s obyčajným poštovným, či už ako kupujúca alebo predávajúca. Vždy všetko prišlo v poriadku. Minulý týždeň si u mňa pani zakúpila tovar, pričom sama uviedla, že jej to stačí poslať obyčajne. Minulý týždeň, v piatok 1.3.2019, som jej balíček poslala. Do dnešného dňa jej však údajne neprišiel. Bola sa pýtať u nich na pošte, ale nič na jej meno tam nemajú a mne u nás na pošte takisto nevedeli nič povedat... čo môžem v tomto prípade robiť? Mam nejakú šancu zistiť, že kde ten balíček skončil? Prosím poraďte:(

Strana
z2
0silvia0
12. mar 2019

@domcaclothing ako ste to poriešili nakoniec?

nanulka24
12. mar 2019

Posielam baliky už pekných pár rokov, väčšina obyčajne. Tiež som doposiaľ problém nemala, až minulý mesiac bol balík doručený až o vyše týždeň. Hľadala som, pátrala, volala, ale nedozvieme sa nič, obyčajný balík nevystopuje nik. Ale chvalabohu nakoniec dosiel. Je možné že niekde zablúdil a vráti sa na tvoju adresu.

domcaclothing
autor
12. mar 2019

@0silvia0 ja som tej pani normálne napísala, že sa mi to ešte nestalo a tak som otvorila diskusiu na túto temu...s tým, že možno niekto poradí, či a čo sa dá robiť...a viac sa mi neozvala

domcaclothing
autor
12. mar 2019

Každopádne každej z vás ďakujem za príspevok 🙂

kiwi3
12. mar 2019

@domcaclothing neviem, ci to tu uz niekto spominal, ale na mk je v pravidlach, ze za obycajne postovne zodpoveda kupujuci. cize je to jej zodpovednost. inak, stalo sa mi to tu tiez, pisala som staznost (e-mail) na zakaznicky servis a nakoniec sa zazrakom balicek nasiel a bol doruceny

Strana
z2