icon

Veriace mamičky

14. máj 2023

Aku modlidbu ste sa modlili v snahe otehotniet? #katolickacirkev

Strana
z2
elviku11
15. máj 2023

aj nám kňaz odporúčal modlitbu k sv. Dominikovi, aj taký pásik na ruku som nosila, resp. medailón môžeš nosiť. Aj sa za nás ten kňaz pomodlil k sv. Dominikovi a požehnal nás (potom sme sa tú modlitbu modili s mužom doma).
A odvtedy máme tri deti, prišli prirodzene 🙂

majusik1304
15. máj 2023

Ku svätému Jozefovi, plášť svätého Jozefa -30 dňová pobožnosť.

mima172
Autor odpoveď zmazal
svetlana16
15. máj 2023

Je veľa modlitieb (Sv. RITA.. sv. CHARBEL) ... Alebo možnosť navštíviť aj pútnické miesta (napr. Hora Zvir v Litmanovej - SK) a prosiť tam... Modlitby priamo s kňazmi s omšou /liturgiou, väčšinou je to u gréckokatolíkov ... 🙂 Ale dôležité je aj to aby ste boli aj psychicky uvoľnená, čím viac sa tlačí tym ťažšie to býva.... Veľa šťastia... 🙂. (nedávno som sa stretla aj s "pozvánkou", ktorú pridávam sem)

roja01
15. máj 2023

@mima172 vsetko na tomto svete je materia. Aj telo, aj zdravie, aj nase pozemske myslienky. Boh je duchovny a materiu prenechal ludom, aby sa rozhodli ci jej daju prednost alebo zatuzia po zivote s Bohom a daju sa tak na duchovnu cestu. On sa o stara o duchovno a nasa cesta je riadit si tento materialny svet sami a podla toho to aj vyzera. Su rozne aj nazory, kedy vstupuje dusa do tela a ja som presvedcena, ze az po narodeni. Aj v tom su ludia rozdeleni. Tak je jasne, ze my obycajni ludia nemame ani potuchy o chodu sveta. Preto mi pripada zbytocne sa zamyslat nad niekolkymi oplodnenymi vajickami. Skor by sme sa mali zamerat na lepsiu ludsku spolocnost a lasku.

mima172
15. máj 2023

@roja01 autorka je zjavne veriaca a prišla si sem po rady ohľadom modlitby. Prečo máš potrebu písať tu takéto, pre veriaceho človeka, bludy? Ja som prisla o 3 detičky a pre mňa sú všetky moje detičky krásne čisté duše. Len s tým, že jedna je tu s nami na svete a tri už odišli.

majusik1304
15. máj 2023

A ešte craytonova metóda ma napadlo.... stránka plodar.sk

top_manazerka
Odpoveď bola odstránená
autor
15. máj 2023

@top_manazerka Dakujeme za objavenie Ameriky. Zaloz si svoju temu.

maminkadeticiek
15. máj 2023

Ja som sa modlila iba normalne modlitby,dlho a trpezlivo.Ale mam velmi dobru a silnu skusenost so sukromnou poboznostou 9.utorkov sv.Marty.

mondolina
15. máj 2023

@top_manazerka
vyhrávaš kľúčenku za najhlúpejší koment👏

top_manazerka
15. máj 2023

@mondolina na hrube vrece hrubá záplata.

mondolina
15. máj 2023

@top_manazerka
na tvoj názor tu asi nie je nikto zvedavý
keď nemáš čím prispieť, tak sa zdrž.

rebrambora
15. máj 2023

@autorka
Predstav si, studovala som dostatocne dlho. Preto som aj napisala, ze je rozdiel riadit sa cirkvou a modlit sa.
Kazdeho osobna vec. Kazdopadne otazku by si mohla konkretizovat. Pytas sa na to, ako sa spravne modlit alebo ako sa spravne zachovat podla cirkvi?

kamatopo
15. máj 2023

Ja tento rok idem do oblasti Efez...v horách je pútnické miesto kde mala žiť Panna Mária po ukrižovaní Ježiša. Je tam spravený múr pre priania. Tam idem jedno zaniesť pre moju kamarátku. Studničky čo sa tam nachádzajú sú s liečivou vodou. Ja by som odporučila takéto miesto. Byť niekde kde bol a žil niekto kto dal život tým najčistejšim spôsobom. Dúfam že to pomôže.

zuwa78
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
28. aug 2023

Ruzenec denne pravidelne sveta spoved kazdy mesiac a kazdy oiatok adoracia, plus k sv gerardovi denne a v nedelu som sa zacala modlit 33 dnove zasveteniensa k sv jozefovi najdes na youtube a streda pozitivny test

vorkola
25. jún 2024

@mima172 no tuto co pises. citujem cast poslednej tvojej vety ,, nie ani tak konkretne nabozenstvo,, no v v nasej katolickej a grekokatolickej cirkvi prave ze nie je podstatny eticky, moralny rozkol,ale v cirkvi ide o to,ze ked su ujate vsetky, matka , kvazi rodicia si nechaju len jedno a ostatne sa zahodia,(alebo aj ked odlozia,ale nikdy sa nevie, ci sa po case neznicia, )tak to je to iste ako UPT,proste ,,neviem ci som to spravne zadefinovala, ziju, do urciteho casu, a potom co? vyhodia sa ? no asi ano,Proste jeden poliak lekar toto IVF robil a po case si uvedomil. ze vlastne sa hra na Boha,a prestal to robit nie z etickeho hladiska, ale z cirkevneho ,,,otazka svedomia,,,

vysivecka
27. jún 2024

@mima172 úplne krásne si to vyjadrila, obdivujem Tvoju odvahu,aj my máme jedného anjelicka v nebi a 4 tu s nami, verím, že spomínana autorka príspevku tiež čoskoro bude maminou ♥️

vorkola
11. jan 2025

@sajmonka_1216 Maria goreti nema nic co sa tyka temy pocatia,Praveze zomrela
mucenickou smrtou,ked si chcela uchovat panenstvo

Strana
z2