Veríte Meghan a Harrymu?
Baby, len take klebetenie a pokecanie na vecer (caka ma tazka noc, ani sa mi neoplati zrejme zaspavat😂).
Co hovorite na harryho a megan? Verite im to? Jej? Mate nejake zaujimave konspiracie?
Prosim tie ktore vobec nezaujimaju nemusite to oznamovat. Dakujem
@deti95060810 áno, túto teóriu razím aj ja, začala sa zaujímať o neho , lebo jej z toho niečo kvaplo. To je ona . A je aj staršia, vôbec mi k nemu nesedí. On miluje deti, teda ho ma pod palcom teraz
@mooonika1975 ty ich osobne poznáš, keď si dovolíš napísať taký príspevok. Aj ja môžem o tebe povedať, že manžel je s tebou len kvôli deťom.
Meghan ex sa o nej nikdy negatívne nevyjadril. Dokonca mu press ponúkal milión dolárov za rozhovor, odmietol to.
Ako vieš, že prácu dostala kvôli manželovi, veď nebol producentom Suits, keď pracoval v LA a ona v Kanade, vraj preto sa rozišli. Áno začínala kariéru v súťaži, musela z niečoho žiť, kým sa vypracovala, nenarodila sa do bohatej rodiny ako Kate.
@mooonika1975 ty ich osobne poznáš, keď si dovolíš napísať taký príspevok. Aj ja môžem o tebe povedať, že manžel je s tebou len kvôli deťom.
Meghan ex sa o nej nikdy negatívne nevyjadril. Dokonca mu press ponúkal milión dolárov za rozhovor, odmietol to.
Ako vieš, že prácu dostala kvôli manželovi, veď nebol producentom Suits, keď pracoval v LA a ona v Kanade, vraj preto sa rozišli. Áno začínala kariéru v súťaži, musela z niečoho žiť, kým sa vypracovala, nenarodila sa do bohatej rodiny ako Kate.
@anonym_c0fdee keďže je verejná osoba, dosť sa o nej dozvieš , viac ako o tebe či mne. Ak sem tam pozrieš jej reakcie, dokážeš veľa veci aj bez slov zistiť. A bavíme sa tu. Nikto neodsudzuje nikoho, vtavime svoj názor.
Takže, podľa jej reakcií vieš, že ho má pod palcom lebo on miluje svoje deti, zaujímavá teória. Si vážne dobrá, klobúk dolu.
@really8 nepochopila si pointu môjho príspevku. Je jedno ako dlho spolu chodili, reagovala som na spomenutý oportunizmus.
Kate sa narodila so zlatou lyžičkou v puse, živili ju rodičia pokým sa nevydala. Je súčasťou RF už vyše dekádu a stále nie je schopná prečítať ani krátky verejný príhovor, len sa usmeje, prehodí potichu pár slov to je všetko, žiadny prejav.
Meg mala často verejné príhovory, bola veľmi obľúbená, kým pres na ňu spustil lavínu nenávisti.
@anonym_c0fdee to ze nie je schopna precitat prihovor a meghan (ako herecka ktora miluje pozornost) ano, robi z kate nieco horsie? Toto je taka vytka ze az
@anonym_c0fdee to ze nie je schopna precitat prihovor a meghan (ako herecka ktora miluje pozornost) ano, robi z kate nieco horsie? Toto je taka vytka ze az
@really8 nikde nepíšem, že je horšia, len som oponovala názoru, že Meg je oportunistka. Nebolo fér, že RF potopila Meg, len preto , že sa stala obľúbenejšou než budúca kráľovná.
@really8 nikde nepíšem, že je horšia, len som oponovala názoru, že Meg je oportunistka. Nebolo fér, že RF potopila Meg, len preto , že sa stala obľúbenejšou než budúca kráľovná.
@anonym_c0fdee nevidime do toho, ci to bolo len pre to lebo bola oblubenejsia. V dnesnej dobe nie je uplne jednoduche manipulovat mediami. Ano RF moze vypustit ze rozplakala kate a ze bola neprijemna na sluzobnictvo. Ale to ako sa sama meghan chova, ako berie trofeje na turnajoch vitazom, ako doslova zatiahne spat harryho ked o neho prejavi zaujem niekto, ako sa vzdy derie dopredu aj ked to nie je o nej atd...
Nie žeby som ich nejak sledovala, ale je to také...zdrhnem, lebo chcem kľud. A preto sa pchám pred každú kameru, ktorú sa mi podarí nájsť a živím sa okydavanim svojej/ mužovej rodiny, čo je teda jediný job, ktorý zvládam
@anonym_c0fdee nevidime do toho, ci to bolo len pre to lebo bola oblubenejsia. V dnesnej dobe nie je uplne jednoduche manipulovat mediami. Ano RF moze vypustit ze rozplakala kate a ze bola neprijemna na sluzobnictvo. Ale to ako sa sama meghan chova, ako berie trofeje na turnajoch vitazom, ako doslova zatiahne spat harryho ked o neho prejavi zaujem niekto, ako sa vzdy derie dopredu aj ked to nie je o nej atd...
@really8 je veľmi jednoduché manipulovať verejnosť. Vieš koľko vymyslených videí je o nej na YT, totálne hlúposti len aby na to ľudia klikali vraj porodila dieťa a nechala ho s bývalým, klamstvá čo ex o nej povedal... totálne bludy a tie desné komenty hlupákov čo tomu veria. Na základe toho, že sa niekde zle postavila, alebo niečo omylom zobrala, lebo tam bola zlá organizácia je smiešne ju odsudzovať. Ona si len kýchne na verejnosti, spraví zlý pohyb, grimasu... celý svet ju hneď kritizuje, hrozné žiť pod stálym tlakom.
Tak ja budem vytŕčať z davu 😂 mne je veľmi sympatická, milá. Odkedy som videla na netflixe o nich ten dokument, plus teda čo má ona svoj vlastný o tom varení a pozývaní jej priateľov na návštevu, ako ich obdarovava, vari im, pečie. Je naozaj mega šikovná v kuchyni. Zdá sa mi tam veľmi milá, láskavá, priateľská a taká uvoľnená, že na nič sa tam nehrá. Nemám s nimi absolútne problém 😂 S čím mám teda problém, sú médiá, novinári a všetci, ktori poľujú na každý ich prd 😂

@anonym_c0fdee no len meghan mala v case svadby o 10 rokov viac ako kate. To je dost podstatne.
Tiez mozme povedat ze meghan stretla harryho v polke roku 2016. Uz o rok boli zasnuby a dalsi svadba. A teraz, to ho tak uhnala? Je to vec pohladu
@really8 nepochopila si pointu môjho príspevku. Je jedno ako dlho spolu chodili, reagovala som na spomenutý oportunizmus.
Kate sa narodila so zlatou lyžičkou v puse, živili ju rodičia pokým sa nevydala. Je súčasťou RF už vyše dekádu a stále nie je schopná prečítať ani krátky verejný príhovor, len sa usmeje, prehodí potichu pár slov to je všetko, žiadny prejav.
Meg mala často verejné príhovory, bola veľmi obľúbená, kým pres na ňu spustil lavínu nenávisti.