icon

Veríte na duchov?

gonzales
16. jan 2021

Veríte na duchov? Že vás môžu prenasledovať? Mne sa od určitého momentu začali diať cudne veci.. Či už doma alebo vonku.. Máte nejaké zážitky s nadprirodzenímy silami? Zaujíma ma ci som jediný koho "prenasleduje" niečo nadprirodzené

Strana
z2
gonzales
autor
16. jan 2021

@oli18 lebo? 😂 Mne je doma dobre 😁

rooberta
16. jan 2021

Skoro denne tu citam ako su tu zeny, ktore sa sem prisli postazovat, ze ich muzi doma tyraju, alebo nestastne sestnasky co sa pytaju na pravdepodobnost otehotnenia cez kondom hned obvinovane, ze ich temy su vymyslene a potom otvorim temu kde chlapik vidi a pocuje mrtve deti kvoli tomu, ze mal sex na cintorine a pisete si s nim ako keby to bola naprirodzenejsia vec na svete 😂😂😂😂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
gonzales
autor
16. jan 2021

@rooberta akože keď neveríte tak nekomentuje more 😂 fakt nemám náladu tu čítať posty od nejakých ty kokot milfiek more čo sa doma nudia tak musia hovná vypisovať 😂 well good job 😂😂

rooberta
16. jan 2021

@gonzales chod sa vycikat ked si nervozny 😂

gonzales
autor
16. jan 2021

@rooberta emmm toto ma malo uraziť alebo rozosmiať? Jak mám tomu chápať?

oli18
16. jan 2021

@gonzales si na to zrely so svojimi temami

elizabet173
17. jan 2021

@gonzales
@noelosopius vy ste sa skutocne nasli 🙂 🙂 🙂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
17. jan 2021

@noelosopius jasne🙂 🙂 🙂

miro1360
17. jan 2021

@noelosopius Mne sa pred pár rokmi stala zvláštna vec. Na začiatok chcem zdôrazniť, že nemávam šialené sny a ani si sny nijak nevykladám a ani nespájam, ale toto ma troška zaskočilo :D Nad ránom som mal sen, že som bol na chodbe u babky (ktorá už nežije) a na zemi som našiel pohľadnicu s menom nejakej pani. Zavolal som na babku, že tu má spadnutú pohľadnicu a babka mi odpovedala, presne toto: "ja viem, to mi poslala kamarátka z detstva zo zahraničia". Hneď na to som sa prebudil s takým zvláštnym pocitom (niečo medzi vystrašením a prekvapením) a prebudil som sa skôr ako obvykle, lebo som sa cítil vyspatý. Neprikladal som tomu snu žiadnu váhu. Naraňajkoval som sa, zacvičil, otvoril okno a sadol k PC. V tom vonku začal hrať verejný rozhlas a vyhlasovali úmrtie človeka, že (pred pár dňami) zomrela naša bývalá spoluobčianka z New Yorku. Neskôr som zistil (z rozprávania starších v okolí), že babka skutočne mala v detstve dobrú kamarátku, ktorá ešte v čase toho ich detstva s rodinou emigrovala do USA a bývala v New Yorku. Ja som do času toho sna o tom nič nevedel, a ak by ma ten sen nebol zobudil tak by som nepočul ani to vyhlásenie úmrtia. To len tak k tým zvláštnym javom ktoré niekedy máme asi všetci :D

eunika1994
Autor odpoveď zmazal
oli18
17. jan 2021

@noelosopius na akej škole si študovala jasnovidectvo?

elizabet173
17. jan 2021

@oli18 som zvedava, ci to ma aj zdanene 🙂

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Autor odpoveď zmazal
noelosopius
Autor odpoveď zmazal
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
natyreggae
17. jan 2021

Ahoj.. skús skupinu na Fb Paranornal Project Official .. oni sa takýmto témam venujú🙂

skarli
17. jan 2021

Áno

cacianka
17. jan 2021

@elizabet173 ešte tu o Popoluške a 7 trpaslikoch sme dnes nepočuli, že ? Ale Bambi dlho nebola !
Čo sa tu dočítame, prebohaaa.

cacianka
17. jan 2021

@oli18
@elizabet173 aj ja mam guľu ale ukazuje ho.no.
Neviete prečo ? Ved je tak krasna prírodná drevena...
😂

oli18
Autor odpoveď zmazal
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
noelosopius
Odpoveď bola odstránená
oli18
Autor odpoveď zmazal
simply_aura
1. apr 2021

Ja v nich verím. Od detstva som si myslela že pch blud. Ale neskôr som začala veriť.

Strana
z2