Veríte na duchov?
Veríte na duchov? Že vás môžu prenasledovať? Mne sa od určitého momentu začali diať cudne veci.. Či už doma alebo vonku.. Máte nejaké zážitky s nadprirodzenímy silami? Zaujíma ma ci som jediný koho "prenasleduje" niečo nadprirodzené
Skoro denne tu citam ako su tu zeny, ktore sa sem prisli postazovat, ze ich muzi doma tyraju, alebo nestastne sestnasky co sa pytaju na pravdepodobnost otehotnenia cez kondom hned obvinovane, ze ich temy su vymyslene a potom otvorim temu kde chlapik vidi a pocuje mrtve deti kvoli tomu, ze mal sex na cintorine a pisete si s nim ako keby to bola naprirodzenejsia vec na svete 😂😂😂😂
@gonzales
@noelosopius vy ste sa skutocne nasli 🙂 🙂 🙂
@noelosopius jasne🙂 🙂 🙂
@noelosopius Mne sa pred pár rokmi stala zvláštna vec. Na začiatok chcem zdôrazniť, že nemávam šialené sny a ani si sny nijak nevykladám a ani nespájam, ale toto ma troška zaskočilo :D Nad ránom som mal sen, že som bol na chodbe u babky (ktorá už nežije) a na zemi som našiel pohľadnicu s menom nejakej pani. Zavolal som na babku, že tu má spadnutú pohľadnicu a babka mi odpovedala, presne toto: "ja viem, to mi poslala kamarátka z detstva zo zahraničia". Hneď na to som sa prebudil s takým zvláštnym pocitom (niečo medzi vystrašením a prekvapením) a prebudil som sa skôr ako obvykle, lebo som sa cítil vyspatý. Neprikladal som tomu snu žiadnu váhu. Naraňajkoval som sa, zacvičil, otvoril okno a sadol k PC. V tom vonku začal hrať verejný rozhlas a vyhlasovali úmrtie človeka, že (pred pár dňami) zomrela naša bývalá spoluobčianka z New Yorku. Neskôr som zistil (z rozprávania starších v okolí), že babka skutočne mala v detstve dobrú kamarátku, ktorá ešte v čase toho ich detstva s rodinou emigrovala do USA a bývala v New Yorku. Ja som do času toho sna o tom nič nevedel, a ak by ma ten sen nebol zobudil tak by som nepočul ani to vyhlásenie úmrtia. To len tak k tým zvláštnym javom ktoré niekedy máme asi všetci :D
@noelosopius na akej škole si študovala jasnovidectvo?
@oli18 som zvedava, ci to ma aj zdanene 🙂
Ahoj.. skús skupinu na Fb Paranornal Project Official .. oni sa takýmto témam venujú🙂
Áno
@elizabet173 ešte tu o Popoluške a 7 trpaslikoch sme dnes nepočuli, že ? Ale Bambi dlho nebola !
Čo sa tu dočítame, prebohaaa.
@oli18
@elizabet173 aj ja mam guľu ale ukazuje ho.no.
Neviete prečo ? Ved je tak krasna prírodná drevena...
😂
Ja v nich verím. Od detstva som si myslela že pch blud. Ale neskôr som začala veriť.

@oli18 lebo? 😂 Mne je doma dobre 😁