Veríte na nadprirodzené veci?
Veríte na nadprirodzené veci? Ako sú duše ľudí po smrti, démoni a podobne?
@slovakboy ja už som to niekoľko krát písala na MK, potom mám blbý pocit že sa opakujem 😅 súvisí to s mojou mamou keď zomrela a potom pár iných veci.. večer, keď bude viac času možno napísem..
Ja som teda zažila len také ako spankova paralyza nepríjemné.... Spala som ale mala som otvorené oči vnímala som všetko len som sa nevedela hýbať ani ruky ani nohy len som videla ako nado mnou leží čierna postava mala plášť, na hlave široký klobúk neviem kto to bol do tváre som mu nevidela. Lezal nado mnou vo vzduchu vial mu ten plášt. Brrrrrrrr bolo to hrozne kričala som ale zvuk nesiel z hrdla.
Ocino spomínal ze keď mu zomrel otec, cítil že sa s ním bol rozlúčiť, ocino zaspal v kresle a ze ho poklepal po pleci a povedal ahoj niečo také ako pozdrav. Starký bol už po smrti pár hodín.
Neviem
Potom sa nám v dome, nebývame v ňom slúži ako chata.... Stáva sa ze elektrika vypínače sa zapnu a vypnú samé ako myslím svetlo na chodbe je tam dlhá chodba a keď sme vonku opekali na dvore zaplo sa svetlo a hneď aj vyplo. No nebolo mi všetko jedno.... Stalo sa to nie raz.... Manžel tvrdí že starý dom staré vypínače že nejaky kontakt.
V tom dome na padlaši sa obesil bratranec a jeho otec po dvoch rokov umrel od žiaľu v jednej z izieb na infarkt 72hodin lezal mŕtvy.....
Neverím na strašidlá, duchov ale keď idem na padlaš kde sa obesil, kde visel.... Vždy mi je nejak divne..... zima
@jana_eyre_2 napíš. Ja sa tu tiež opakujem to vždy iní čítajú
.
Ináč zaujímalo by ma ci ma niekto podobnu skúsenosť - syn keď bol malý, mohol mať... Rok a pol , dva cca stále sa pozeral do jedného rohu v stene a brblal si tam, usmieval sa ako keby tam niekto bol... Ocino si myslí že ten jeho brat co zomrel co sme ho našli po 72hod mŕtveho že či s nim sa nevyprava... Lebo ho veľmi ľúbil, upäl sa na neho keďže sa mu syn obesil a nemal vnúča... Tak ocino že to asi on....
@zuziiiii ešte toto by jej k šťastiu chýbalo 😂😂😂
Ahoj , verím. Bohužiaľ od malička ich cítim, mávam aj spánkové paralyzy. Žiadna sranda. Kto nezažil, nikdy nemôže uveriť.
@carambolos Ty to nepreháňaš s drzými komentármi?
@carambolos ja nepijem ale ty máš asi naliato už dosť
@zuziiiii asi slávi 3 kráľov 😂😂😂
@mia247 spankovu paralyzu som mala par dni dozadu .. po dlhom čase.. snad i posledny krát 😒
Áno, pár osobných skúseností mám 🙈
@slovakboy mne osobne sa stalo ,ze bola som den pred smrtou mne velmi blizkej osoby v nemocnici zaniest jej ciste veci , uz bola cela zmenena ,uplne ina tvar, tak som ju odfotila a poslala rodine , ze ako sa zmenila. To bolo 8.2. o 17.25h ked som ju odfotila. 9.2 o 8h rano mi volali, ze zomrela, bola som hotova, proste vedeli sme , ze uz jej niet pomoci ale jej smrt som si nepripustala. Stale som sa trápila tym, ze umierala sama a bohvie v aký čas zomrela chudinka atd... po mesiaci som si kukla tu foto co som ju odfotila ,chcela som vediet ze kedy presne som ju fotila toho 8.2 ci o 17.25h ako som si pamatala , a teda tukla som podrobnosti a bolo tam ze fotka bola vytvorená 9.2 o 1.28h rano ... doteraz mam z toho zimomriavky aj teraz ako to pisem... podla mna vtedy naozaj zomrela... pravdupovediac som sa dost aj zlakla. Ked som o dalsi mesiac isla kuk tu foto ci je to tak stale, uz to bolo tak ako som ju naozaj odfotila. Nechapem dodnes a nikdy nepochopim ako sa to mohlo zmenit samé. Ani som nic take doposial nepocula.
Potom sme predali byt kamoske po zosnulej a jej sa tam sam splachoval zachod, pustala voda v kuchyni, bola dost vystrasena ale dala ho vysvätit a odvtedy sa nic take nestalo.
Este mozno taká nezvycajnost, den pred starkeho smrtou spadol tazky obraz, nikto tomu nevenoval pozornost ,sak hocico hocikedy niekde chrapne, ale na druhy den rano, sa moj starky vyumyval a zahladel sa s usmevom na starku, co nikdy predtym neurobil pretoze sa roky nebavili, kazdy zil vo svojej izbe atd, a mne kazal aby som mu isla kupit cokoladu ,co on nikdy ale nikdy cokoladu nejedol, tak som bola velmi prekvapená, mala som 12rokov vtedy . Cokoladu som mu odniesla do izby a ako vzdy zavrela dvere a odisla. O cca 14tej hod.som umyvala riad a pocula som cudne zvuky z jeho izby, avsak on tam stale nieco majstroval tak som sa ani nesla pozriet. Ked som doumyvala riad, uz bolo ticho par minut, reku idem si z tej jeho cokolady kus uchmatnut az zaspal. Pomaly a potichu som otvarala dvere a videla som jeho nohy na zemi a neskor jeho celeho, cokolada od rana len otvorena ale nedotknuta. Lezal s mucholapkou na zemi, vzadu cela hlava modra zaliata krvou, dostal porazku. Pravdepodobne ked som pocula tie zvuky chrčal alebo čo... s tou cokoladou si to vysvetľujem tak ze som ho prave kvoli nej mala najst ja a nie starka, ktora bola po nedavnom infarkte. A rano ten mily a usmievavy pohlad na starku znamenal jeho lucenie sa s nou... toto je sice ine ako s tou fotkou ale nie je to bežné prirodzené....

@jana_eyre_2 podobne ... tiež som zažila .. dúfam, ze nikdy viac .. hoci sa to deje i tu, kde momentálne bývam co ma vôbec netesi. 🙄