icon

Veríte na prekliatie?

6. jún 2023

Baby veríte na prekliate? Ja som doteraz na takéto nič neverila, ale už mi iná možnosť nezostáva.
Takže kde začať. Už pár rokov sa mi úplne v ničom nedarí, mala som problémy v škole- v poslednom ročníku sa mi zhoršili známky, nespravila som maturitu na prvý krát (dovtedy som mala samé jednotky, bola som bifloška), nevzali ma na vysokú, stratila som väčšinu kamarátov (bezdôvodne so mnou prerušili kontakt), neviem nadviazať dlhší vzťah, mám problém sa s niekým skamaratiť, vždy keď mám pocit, že sa mi už začne dariť sa všetko pokazí, ťažko si hľadám prácu, zhoršili sa nám vzťahy v rodine, zhoršil sa mi zdravotný stav, potratila som, mám depresiu, vyhorel mi byt (doteraz nevedia príčinu) a veľa ďalších vecí. Nikdy som žiadne takéto problémy nemala, bola som obľúbená a nemala som problém nadviazať debatu s hocikým. Ľuďom v mojej blízkosti sa stávajú fakt divné veci napriklad: rodičia prišli o nemalé peniaze, otec dostal infarkt (bol úplne zdravý, lekári si to tiež nedokázali vysvetliť), snúbenec sa mi zabil pred cca 2 rokmi (na rovnej suchej ceste narazil do stromu - vraj samovražda, ale nemal žiadne problémy, boli sme šťastní a plánovali sme rodinu), najlepšia kamarátka sa predávkovala (taktiež nemala žiadne problémy, boli sme spolu skoro každý deň a tešila sa dieťatko), ďalšia kamarátka skončila na psychiatrii, brata zrazilo auto keď prechádzal cez prechod na zelenú (našťastie je v poriadku), sused sa obesil v záhrade smerom k môjmu oknu (záhradu máme, teda mali sme spoločnú), najlepší kamarát skončil vo vezení lebo chcel zabiť vlastnú matku (nemal s ňou žiadne problémy, on nepil ani nebral drogy), ďalší kamarát začal brať drogy (tiež bezdôvodne), posledný priateľ ktorého som mala ma chcel zabiť (mal nepríčetný výraz a stále len opakoval, že za všetko môžem ja) a veľa ďalších vecí..
Možno si poviete, že to sú len zhody náhod, ale tak veľa? Ja osobne neverím na náhody.
Dnes som si spomenula na jednu cigánku s ktorou som sa pochytila približne v tom čase čo sa toto všetko začalo diať (chcela mi predať nejaké voňavky a začala sa mi hrabať v kabelke). Ona si potom niečo zamrmlala odišla a z diaľky sa pozerala na mňa. Nerobila som si z toho veľkú hlavu a doteraz mi ani len nenapadlo, že by to mohlo súvisieť. Ale teraz mi to všetko do seba zapadá.
Dá sa toho prekliatia nejako zbaviť? Nechcem vyhadzovať stovky, tisíce eur za podvodníkov..
A nie nieje to, že si to len nahováram, doteraz som na nič takéto neverila a ani mi to len na um nezišlo, ale keď som si to všetko pospájala dokopy, tak iná možnosť neexistuje.
Poprosím ak máte napísať nejakú blbosť, tak radšej nekomentuje, ďakujem. Psychológa ani psychiatra mi taktiež nemusíte odporúčať 😃

kornelies
7. jún 2023

Autorka! Nepisany zakon, znamka na maturitnom vysvedceni nesmie byt horsia ako o 2 stupne. Takze ziadne mala som same 1.
Uzivas drogy a nasledne ti vyvolavaju depresiu? Prepac, vrana k vrane sada. Normalny clovek nebudemat za kamaratov narkomanov a psychicky labilnych ludi.

w3ronika77
7. jún 2023

@autorka poznám viacerých úžasných kňazov, napíš mi správu odkiaľ si, nech ti môžem pomôcť nájsť niekoho blízko teba

diewcatqoo
7. jún 2023

Ja som bola v zivote prekliata asi 1000x. Kedysi som zila dlhu dobu v Kosiciach, kde zila miestna legenda, taka romka, co stale kazdeho preklinala, ak jej niekto nedal peniaze alebo cigaretu (sakra, neviem si spomenut na meno, ale Kosicania ju urcite poznaju). Niekedy ma prekliala aj niekolkokrat denne. A zijem, som spokojna, nepripustam si taketo somariny.
K tomu tvojmu prekliatiu tolko, ze mi tam nesedi velmi vela veci. Neverim, ze toto vsetko sa stalo z nicoho nic. Neverim, ze si sa ucila na same jednicky a nedali ti zmaturovat, o tom ma nepresvedcis nikdy. Bud si sa neucila vzdy na same jednicky alebo si flakala skolu alebo si si to vymyslela. Dobrym ziakom na mature daju vzdy prejst, aj keby zo seba nevysukali dokopy nic. Neverim, ze snubenec a kamaratka spachali samovrazdu len tak. Urcite mali problemy, ale okolie, vratane teba, to neriesilo. Nikto nespacha samovrazdu len tak, ze sa jedneho dna zobudi a povie si, ze sa zabije. To rozhodnutie v cloveku bujnie dlhsiu dobu, clovek dava okoliu signaly, ale vacsinou su odignorovane, potom staci nejaka hlupost, ktora je tou pomyselnou kvapkou a je koniec (to si potom okolie hovori, ze to nie je mozne, ved nemal ziadne problemy). Pokial ta chcel priatel zabit, tak vas vztah nebol v poriadku a ocividne mal on psychicke problemy...
Pises, ze mas depresiu. Myslim, ze toto je odpoved na tvoju otazku, zacni riesit svoju depresiu a uvidis svet inou, lepsou optikou. Dat si do poriadku svoje dusevne zdravie vobec nie je hanba. Tym, ze si sama psychicky labilna, upinas sa na ludi, ktori tiez nie su ok a potom sa deje v tvojom zivote to, co sa deje. Takze neries ziadne prekliatie, ries seba a svoje zdravie.

w3ronika77
7. jún 2023

@kornelies znamka moze byt horsia, dokonca ta ani zmaturovat nemusia nechat, skor je to naopak, ked si to flakal a mal zle znamky na koncoročnom vysvedceni, na maturitnom by si nemal mat polepšenie viac sko o dva stupne...

miskaska
7. jún 2023

Nie, neverím.

januska12323
7. jún 2023

Od začiatku nepíšeš všetko. Človek so samými jednotkami sa nemôže zhoršiť až tak, že nespraví maturitu na prvý krát. Aj keď zo seba vyhabkáš dve vety k veci prejdeš. Na vysokú školu ťa nevzali lebo na to nemáš, mohla si skúsiť ďalší rok. A tie samovraždy ani nekomentujem, to sa nestalo tebe alebo nie tak ako opisuješ.

19mmm71
7. jún 2023

Jemine,dnes to tu ide....prekliatia,duchovia....ale ako výhovorky na vlastný neúspech je to dobré....

lalu_sk111
7. jún 2023

nebudem to rozoberat do hlbky, iba jednoducho... vsetko mimo Boha (vymetači diabla, liečiteľky, mediatorky a ktovie aka ,,duchovne prebudena osoba) to len zhoršia. Drž sa Ježiša a nerob tú chybu, ktorú robili mnohí pred tebou, vrátane mňa, že budeš skúšať somariny. Pomôže to na týždeň a potom bude horšie. To, čo tu niekto písal, že farári sú hriešni...niektorí sú, niektorí nie sú, pre teba nepodstatné. Treba nájsť tých správnych ľudí a hlavne sa držať Boha.

kvetinka75
7. jún 2023

myslím, že každý by si v živote našiel niečo podobné. Keby som ja začala vyratávať, čo sa mi za posledné roky stalo....

maryetta
7. jún 2023

Ono sa toto vsetko nedialo len tebe ale aj sirokemu okoliu. A dala si si to pekne vsetko dokopy. Akoby si za vsetkych a vsetko mohla iba ty. Ale…. Taky je zivot.
Ja na prekliatia verim. Lebo su. Niekedy ozaj slovicko ktore sa zda nevinne dokaze narobit zlobu.
I ked si spomeniem tiez som raz stretla jednu ciganku-chcela peniaze. Mala hrozny pohlad a bola neprijemne dotierava. Dala som jej 2€. A povedala mi ze mi praje vsetko dobre 😂 a ze moje prve dieta bude chlapec s modrymi ocami-do teraz neviem cie su prve dve deti-toto jej vyslo az na treti pokus 😂

selenka7
Autor odpoveď zmazal
selenka7
7. jún 2023

Napis mi spravu, ja som podobnu vec pred casom konzultovala priamo s poverenym exorcistom arcidiecezy. Preposlem Ti jeho odpoved.

diaszoky
Autor odpoveď zmazal
diaszoky
7. jún 2023

Verim. A ako pises, tiez neverim, ze tolko tlych veci
Okolo
Teba su iba nahoda. Ja som raz dokonca nieco povedala muzovi v hadke hnusne a povedala som to fararovi a ten mi povedal, ze je to orekliatie a poradil mi aj taku modlitbu/formulku na odvratenie tohto ale uz si ju nepametam😞

diaszoky
7. jún 2023

@nevenka ale ja chcem pocut tvoju skusenost s exorcistom

tilly
7. jún 2023

Ja som čistý pragmatik, ale to, čo sa nám deje, to už si tiež myslím, že nás niekto uriekol 😓. Každý deň niečo.
Odišla chladnička, auto sa pokazilo, syn spadol tak, že si necítil nohy, bolo to v zahraničí, poisťovňa nepreplatila polovicu vyšetrení, bike zlomený na tri krát, odvtedy samé defekty, nikdy nemal toľko technických problémov ako tento rok. Pokazilo sa druhé auto chvíľku po tom, čo sme predali prvé a nemali iné k dispozícii. K tomu sme dostali pokutu za parkovanie, lebo sme pokazené auto odstavili. Teraz na preteku vo Francúzsku syn spadol, podozrenie na zlomeninu, na ďalšie preteky ho nedali, prepadli letenky. Kurz čo mali preplatiť, všetkým preplatili, len môjmu mužovi nie. A najnovšie nám opravené auto neprešlo cez STK...
To sú len veci, na ktoré som si spomenula, je toho oveľa viac...

mariaveronikag
7. jún 2023

@viestta presne ! rozumieš tomu správne

viestta
7. jún 2023

@mariaveronikag to som rada, ze ja, ateista, aspon v niecom som lepsia ako ti co sa prehlasuju za veriacich

mariaveronikag
7. jún 2023

@viestta pretože hľadáš pravdu 🙂

miadi
7. jún 2023

@tilly 1 nemate dobru poistovnu. 2 z biku moze spadnut kazdy. Aj Moja mama padla a brala ju sanitka nikto nie je prekliaty a auta mate šrot to sa tiez stava ak su starsie. My kazdych cca 5r menime auta za novsi model a problemy nie su. Toto je uz fakt ze stredovek neskoncil ked ludia za vsetkym hladaju prekliatie. Je lahsie verit ze je to smola niekym inym privolana ako sa pozriet realite do oci. A co vsetko zle sa mi v zivote stalo by bolo na knihu. No nikto ma nepreklial a tych dobrych veci je viac ako tych zlych.

isis234
7. jún 2023

@sajmonka_1216 kto to nezažije, nepochopí, nič v zlom, ale je to tak.
Autorka,, choď za kňazom, všetko mu to povedz, napíš na papier a daj to prečítať kňazovi. Pýtaj sa na exorcistu. Ano, cigaňa vie velmi zlé narobiť... Radšej od takých preč a žehnať ich. Ak máš Bibliu, čítaj z nej každý deň,, otvor na hocakej strane, kam ti padnú oči a čítaj,,, aj srdcom, aby si tie slová vedela precítiť. Ver, že všetko zlé odíde. Nech Ježiš zaženie satana. Láska je silnejši ako zlo. Posielaj v duchu lásku tej cigánke. (posielam ti lásku, buď šťastná) . Odpusti jej. Tým sa oslobodíš. Ľudia, ktorý robia zlé veci, sami zažiil zlo a nevedia sa od toho dpútať.

dagmarovita
7. jún 2023

Jasne, prekliatie sa aj dedí, ale nesuvisi s cudzimi, iba v rodine a ja si myslim, ze my sme vacsina prekliaty skoro kazdy preklina teraz už kazdeho, staci ze nadava rodic na dieta viac krat, ponizuje ho, volakedy bodaj by ta parom vzal, bodaj by si sa pod zem prepadol a teraz uz je to take bezné škaredo hovorit o druhom, potom su veci vyvolavanie duchov, zahravanie sa s magiou hocijakeho druhu. .. Ja by som fackala uz aj za to ze dietatu povedia ze je hlupe. Slova maju velku moc.

isis234
7. jún 2023

ak nedôveruješ farárovi u vás, v dedine, choď do vedľajšej dediny, alebo do blízkeho mesta. Hoc ho oslov na internete, napíš mail a dohdni si s ním stretnutie. Držím palčeky... Každé ráno i večer sa odovzdaj Bohu. Svojimi slovami mu povedz čo ťa trápi, pros ho pomoc

tilly
Autor odpoveď zmazal
yaseminn1
7. jún 2023

Počuj, ja verím a našla som výbornú modlitbu na zrušenie prekliatí a začalo sa celej rodine lepšie dariť. Stačí ak na Teba niekto v zlom myslí, alebo Ti niečo nepraje.Pošlem Ti ju, alebo vyhľadaj, je na nete. Modlitba na zničenie prekliatí.

isis234
7. jún 2023

@yaseminn1 vďaka ❤

yaseminn1
7. jún 2023

@isis234 nz.. Ja vsetko hladam na nete 🌹😘, ale ver, ze niesi sama. Zivot je taky chvilu si hore a chvilu sa ruti uplne vsetko od kraja, ale urcite sa ju raz za cas modli za celu rodinu aj pokolenie

yaseminn1
7. jún 2023

@isis234 a este Ti poviem aj modli sa ju aj ak je niekto velmi zly, ze si z neho zufala.. Za nho a uvidis tu zmenu.