icon

Veríte na prekliatie?

6. jún 2023

Baby veríte na prekliate? Ja som doteraz na takéto nič neverila, ale už mi iná možnosť nezostáva.
Takže kde začať. Už pár rokov sa mi úplne v ničom nedarí, mala som problémy v škole- v poslednom ročníku sa mi zhoršili známky, nespravila som maturitu na prvý krát (dovtedy som mala samé jednotky, bola som bifloška), nevzali ma na vysokú, stratila som väčšinu kamarátov (bezdôvodne so mnou prerušili kontakt), neviem nadviazať dlhší vzťah, mám problém sa s niekým skamaratiť, vždy keď mám pocit, že sa mi už začne dariť sa všetko pokazí, ťažko si hľadám prácu, zhoršili sa nám vzťahy v rodine, zhoršil sa mi zdravotný stav, potratila som, mám depresiu, vyhorel mi byt (doteraz nevedia príčinu) a veľa ďalších vecí. Nikdy som žiadne takéto problémy nemala, bola som obľúbená a nemala som problém nadviazať debatu s hocikým. Ľuďom v mojej blízkosti sa stávajú fakt divné veci napriklad: rodičia prišli o nemalé peniaze, otec dostal infarkt (bol úplne zdravý, lekári si to tiež nedokázali vysvetliť), snúbenec sa mi zabil pred cca 2 rokmi (na rovnej suchej ceste narazil do stromu - vraj samovražda, ale nemal žiadne problémy, boli sme šťastní a plánovali sme rodinu), najlepšia kamarátka sa predávkovala (taktiež nemala žiadne problémy, boli sme spolu skoro každý deň a tešila sa dieťatko), ďalšia kamarátka skončila na psychiatrii, brata zrazilo auto keď prechádzal cez prechod na zelenú (našťastie je v poriadku), sused sa obesil v záhrade smerom k môjmu oknu (záhradu máme, teda mali sme spoločnú), najlepší kamarát skončil vo vezení lebo chcel zabiť vlastnú matku (nemal s ňou žiadne problémy, on nepil ani nebral drogy), ďalší kamarát začal brať drogy (tiež bezdôvodne), posledný priateľ ktorého som mala ma chcel zabiť (mal nepríčetný výraz a stále len opakoval, že za všetko môžem ja) a veľa ďalších vecí..
Možno si poviete, že to sú len zhody náhod, ale tak veľa? Ja osobne neverím na náhody.
Dnes som si spomenula na jednu cigánku s ktorou som sa pochytila približne v tom čase čo sa toto všetko začalo diať (chcela mi predať nejaké voňavky a začala sa mi hrabať v kabelke). Ona si potom niečo zamrmlala odišla a z diaľky sa pozerala na mňa. Nerobila som si z toho veľkú hlavu a doteraz mi ani len nenapadlo, že by to mohlo súvisieť. Ale teraz mi to všetko do seba zapadá.
Dá sa toho prekliatia nejako zbaviť? Nechcem vyhadzovať stovky, tisíce eur za podvodníkov..
A nie nieje to, že si to len nahováram, doteraz som na nič takéto neverila a ani mi to len na um nezišlo, ale keď som si to všetko pospájala dokopy, tak iná možnosť neexistuje.
Poprosím ak máte napísať nejakú blbosť, tak radšej nekomentuje, ďakujem. Psychológa ani psychiatra mi taktiež nemusíte odporúčať 😃

Strana
z3
slamka011
7. jún 2023

Ahoj, áno existuje prekliatie a ja som tiež bola toho dôkazom a viem tiež, čo je to depresia..určite si nekupuj žiadne amulety, ani kamienky, je to okultizmus, možno na chvíľu by ti to pomohlo a potom by prišli ešte horšie veci… odporúčam prečítať knihu Derek Prince- Požehnanie alebo kliatba.. opisuje tam znaky kliatby a tiež ako z toho von.. Je to kresťanský autor a jeho služba bola prave v tom celosvetovo známa, že vyháňal démonov.. Osobne si myslím, že to nemusela byť len tá Rómka, mohol to byť hocikto, kto ti od srdca poprial…

isis234
7. jún 2023

@yaseminn1 ano, odovzávam ich Bohu, modlím sa za nich, aby im Boh dal dar zdravého rozumu. Je mi lepšie, keď som od nich ďalej, nemôžem sa stretávať... Sú to všetko skúšky. Pokoj je dar, kotrý dal Boh v modlitbe❤🙏

danculka25
7. jún 2023

@selenka7 mozem aj ja poprosit?
K autorke-oslov tu na mk uzivatelku jansticka ,ona pomoze

andreina27
7. jún 2023

Neviem či ste veriaca ale určite by nezaškodilo zájsť za knazom najmä ak citite sama ze nieco nieje v poriadku.ak chcete dam vám kontakt.nezaskodi preventívne.

lilith_s
7. jún 2023

Ahoj, vo viacerých odpovediach vidím kus pravdy. Ale faktom je že som pred časom bola v podobnej situácii a po dlhom čase našla riešenie. Rada posuniem info len mi napíš priamo prosím.

lilith_s
7. jún 2023

@tilly to čo som napísala aj autorke. Riešila som podobné ako Vy, a vyriešila. Ak budeš chcieť napíš.

lubusik
7. jún 2023

Myslím že je to prekliatie, ako to popisujes, ak si veriaca, skus zájsť do najbližšieho obchodu s náboženskou literatúrou, a pýtaj si knižku Motlitby za uzdravenie a oslobodenie, alebo knižku Ako víťaziť nad satanom... , a modlite sa to často ako sa dá, a choďte na spoveď aby ste bola chránená od pôsobenia zlých duchov....

nevenka
7. jún 2023

@diaszoky Ked budem mat viac casu, napisem Ti. Ale ked byvas v Hrochoti, tak urcite poznas farara z Cerina, tak to on bol prvotne ten, kto ma nasmeroval, ako co. Teda uplne prveho som oslovila jedneho exorcistu v Hlohovci, a on ma poslal za otcom Dusanom Mesikom. No a potom to slo...je to na dlho.

dantalovova
7. jún 2023

Vyhľadaj si exorcistu, tým nepokazis nič..hlavne žiadne amulety, kamienky a hluposti. Boh ti môže pomôcť, nie kamienok

yaseminn1
7. jún 2023

Ja som si raz vypocula pribeh od kamoš ky ked zila na Mallorce o tom ako tan mali duchov a o posadnutom, tiez 1 muzovi, ktory bol tak zly, zavrazdil a pod a nevedel ako ma zmenit zivot, preco sa to deje, uz si to aj sam uvedomoval. Vraj mu exorcista povedal, ze vsetko sa mu zmeni ked zacne mat niekoho rad, narodilo sa mu dieta a vtedy sa vraj jeho zivot zmenil. Skusaj, ludi a mudrosti, ktore Ti kazdy mozme dat je vela, ale skusaj a sama uvidis co zaberie. Ci uz exorcista, alebo skus tie modlitby. Proti satanovi je najucinnejsia modlirba ruzenca k panne Marii.. Pocuvaj, mama mi hovorila, ze mala kamosku a naozaj to bola jej kolegyna, kroru bil diabol, ano bola tak veriaca strasne, ze viem, ze teraz ma tu zeny zato ukrizuju, ze co mi sibe ale naozaj to tak bolo, ona chodila dobita, jej muz vlastny jej neveril. Zly ju prenasledoval az skoro skonxila na psychiatrii. Je to csetko preto, ze diabol nenavidi ruzenec a Pannu Mariu. Radim Ti, vykasli sa na exorcistov, som veriaca, ale naozaj aj vela fararov nieje cistych a maju tazke hriechy. Modli sa ruzenec a Pompejsku novenu.. Pocuj, dokazes to, ver v dobro. Snaz sa zanestnat mysel dobrym, napr ta novena, to sa modlis 3 x za den ruzenec radistny, bolestny, slavnostny, ja som to nestihala tak som si to popri vareni a vsetkej praci pustala na telefone radostny ruzenec napr a modlila som sa s telefonom. Vzdy to velmi rychlo ubehlo a ten robi zazraky, rovnako z casu na cas sa pomodli tu modlitbu na zrusenie prekliati a najdi si na nete zasvetenie k Panne Marii a zrazu vsetko odide, v myslienkach si povedz. Pane boze, vsetko svone trapenie vkladam do Tvojich ruk, urob ako Ty uznas za vhodne a naozaj uvidis, vsetko sa obrati.. Mam s tym velku skusenost ked som bola zufala...

simona20201309
7. jún 2023

@lubusik to fakt??? Ako to ze autorka je prekliata, tak preto sa jej kamoška obesila a kamarát drogoval????
Tzn ze sa jej treba vyhýbať, lebo prináša všetkým naokolo smolu?

ikuska27
8. jún 2023

Áno verím...sama som si takým niečím prešla...vraj som bola prekliata z babkinej strany...povedala mi to moja teta, čo sa venuje anjelom... máme rodinnú známu -veštkyňu..všetko čo doteraz povedala mojej rodine sa splnilo...tak som za ňou šla..potvrdila mi tetine slová... pálila mi nad rukou nejakú sviečku... plameň bol až čierny...ale veštiť ani nič som si nedala...chcela som len aby ma zbavila toho prekliatia...a zbavila...pretože odvtedy som ja aj moja rodinka šťastná a spokojná...nič nám nechýba....takže áno verím...ak máš nejakú fakt že overenú takúto pani, zájdi za ňou...držím päste 🙏❤️

silvia2013
8. jún 2023

@sajmonka_1216 presne, otec prisiel o peniaze a dostal infarkt, ako pise, cize z nicoho nic to nebolo.

karolinakr
8. jún 2023

@tilly mala si konflikt s niekym hadku, kto by na teba bryzgal trebars?

yaseminn1
8. jún 2023

Prosim vas, niektore, ak jej nemienite pomoct, tak ju tu neobvinujte, neodsudzujte, ze nepise vsetko a podobne. Naozaj naco pisete zbytocnosti, nechajte si svoje nazory pre seba a bud jej pomozte, poradte alebo sa nato vykaslite a chodte z tejto konverzacie prec. Dristov sa vsade pise dost, aj dejonestacii, ale pomoc ziadna.

zuwa78
8. jún 2023

@yaseminn1 tu si protirecis!! kazes sa modlit a zaroven kaslat na exorcistov i knazov......... to je akoby si svojim detom povedala,majte radi len mna a otca a na starych rodicov kaslite.....

yaseminn1
8. jún 2023

@zuwa78 každý človek pácha hriechy, aj kňazi a cirkev, viera a modlenie je niečo iné ako farári. Farári sú len nástroj... Majú byť boží poslovia a služobníci, ale často majú niektorí viac za ušami ako bežný človek. Preto sinmyslím, že exorcista nieje potrebný, napr. Panna Mária má vyššiu moc ako diabol a nejaký človek farár som už tiež párkrát počula, že tým, že vyháňa diabla z niekoho, niejevto ešte koniec a človek aj po tom ešte bojuje ďalej... Stačí ísť do Medžugorie.. Tam ich chodí dosť.. tých čo sú posadnutí, aj exircistov a teda prečo keď si protirečím diabol tak troí na tom mieste kde je Panna Mária, prečo najviac trpí v Medžugorii.. Ja sa tu neukazujem, ani nedávam rozumy, ja som jej chcela poradiť čo pomohlo mne.. Aj keď ja som zďaleka nemala až taký problém...Ale mne pomohli len tieto modlitby na zrušenie prekliati a zasvatit sa Panne Marii a tiez ruzence k panne Marii.. Ja na rozdiel od Vás sa snažím pomôcť, nie kritizovať a odsudzovať a len zbytočne drístať do vetra..

isis234
8. jún 2023

@zuwa78 kňazi, to je cirkev... a modlíme sa k Bohu

tilly
8. jún 2023

@karolinakr nie. O ničom neviem.

A inak nás dnes ako bonus vytopilo 🤦‍♀️

karolinakr
8. jún 2023

@tilly ale toto už neni sranda

dantalovova
8. jún 2023

@nevenka pán fararik je úžasný človek ❤️

mirka3211
9. jún 2023

Napis mi správu, dam ti kontakt na pani, ktora sa tymto zaobera a mohla by ti pomoct, je z Handlovej

m.i.r.i
9. jún 2023

Akoze ci uz clovek veri ci neveri na taketo akoze prekliatia - tak v tom prispevku nevidim ziadne prekliatie. To je iba cisty negtivizmus a paranoja. Ved ako je autorka prekliata, ked sa obesi sused? Asi bol chudak prekliaty on. Ako je prekliata ked brata zrazi auto? Asi to bolo nejake znamenie zhora pre toho brata, ze si ma vazit zivot, davat pozor, skor nejake znamenie pre neho. Kamaratka ked sa predavkuje, tak co to opat ma s nou? Hadam tu mala problem kamaratka, uz by sa dalo povedat, ze jej osud sa naplnil...co zase ma s tym autorka??? Potratili sme kolke, vseobecne sa 25% tehotenstiev konci potratom, urcite nie sme vsetky zeny prekliate. O rozvode ani nehovorim...ak sa nemylim je to viac ako 50% momentalne na SK - ved to je prekliate kazde druhe manzelstvo. Autorka si namysla, spaja suvislosti s vecami, ktore sa jej netykaju a nema na to dosah. Je to zial zivot, co sa okolo nas deje hlavne druhym ludom neovvplyvnime a iste netrpi sused kvoli tomu ze ja som prekliata. A s tou maturitou je to dost divne - stane sa ze dobri ziaci sa zhorsia, vedia byt z jednotkarov aj stvorkari, urcite ale nie len na maturite, vacsinou je to vseobecne, tazka puberta - naco sa budem ucit, straca sa zmysel zivota, dievca sa zamiluje a podobne, ale urcite nie ze stale same jednotky a potom ups nezmaturujem z nicoho nic, lebo ma prekliali...

beezmeenaa
2. nov 2024

@mirka3211 mozem poprosit o kontakt na pani ktora riesi prekliatia? Dakujem

lea513
15. feb 2025

@slamka011 A ako si sa z toho dostala?

sendy55555
27. jún 2025
@ikuska27

Áno verím...sama som si takým niečím prešla...vraj som bola prekliata z babkinej strany...povedala mi to moja teta, čo sa venuje anjelom... máme rodinnú známu -veštkyňu..všetko čo doteraz povedala mojej rodine sa splnilo...tak som za ňou šla..potvrdila mi tetine slová... pálila mi nad rukou nejakú sviečku... plameň bol až čierny...ale veštiť ani nič som si nedala...chcela som len aby ma zbavila toho prekliatia...a zbavila...pretože odvtedy som ja aj moja rodinka šťastná a spokojná...nič nám nechýba....takže áno verím...ak máš nejakú fakt že overenú takúto pani, zájdi za ňou...držím päste 🙏❤️

@ikuska27 Dobrý deň môžem vám napísať správu?

ikuska27
27. jún 2025
@sendy55555

@ikuska27 Dobrý deň môžem vám napísať správu?

@sendy55555 dobrý deň.. samozrejme ☺️

Strana
z3