icon

Veríte na stretnutie s blízkymi po smrti?

24. júl 2024

Veríte, že sa stretnete po smrti s ľuďmi, ktorí zomreli pred nami? S našimi blízkymi?

danica2711
24. júl 2024

@martinmmartin no, keď si spáchal veľa hriechov, tak za trest stretneš svojich predkov v Somálsku

7miriam77
24. júl 2024

@danica2711 😄👍👍👍

pralinka25
24. júl 2024

@danica2711 to bude to peklo 😀

martinmmartin
24. júl 2024

@7miriam77 mam dokaz ze viem co som citil pred narodenim- nic. Ty mas aky dokaz ? Preco si sa zrovna rozhodla uverit nejakej bachirke co ti niekto porozpraval?

7miriam77
24. júl 2024

@martinmmartin a pamätáš sa na deň narodenia, čo si v ten moment cítil? Pamätáš sa na prvý rok života? Na prvy hlt mlieka??? Tak vidíš, nepamätáš...a tak isto si nemusíš pamätať,čo bolo predtým, než si sa narodil

7miriam77
24. júl 2024

@martinmmartin a mne nik nič nenarozpraval...človek môže mať aj svoju osobnú vieru, bez toho, aby mi niekto niečo vravel. Preto vravím, ver čomu chces

jana_eyre_2
24. júl 2024

@pralinka25 takto ako píšeš, že mozno to kazdy bude mať inak, to bolo pekne vysvetlené v knihe "hovory s bohom".. že každý bude mať čas po smrti taky, aký si predstavuje a čomu verí, že každa duša sa delí na mnohé a tak každá časť duše môže zažívať rôzne pretransformovania a strety.. preto niekedy aj svojich blízkych cítime hoci sú už na druhom svete, čast ich duše môže byť stále s nami.. čítala som to v čase, keď som to naozaj potrebovala, takže mne táto kniha veľmi pomohla.. či to je pravda to neviem, ale dôležité je hľadať také odpovede, ktoré uspokoja jednotlivca natoľko aby sa vyrovnal keď mu niekto odíde.. tak či tak - nech už je to akokoľvek.. ak niečo po smrti je, tak toho neveriaceho to prekvapí, ak nie je, nikdy sa to nedozvieme.. mne sa však ľahšie žije s myšlienkou že raz uvidím tých, ktorých potrebujem vidieť..

vroni
24. júl 2024

Nemyslím si, že po smrti ešte niečo je. Ale verím (dúfam), že sa mýlim.

pralinka25
24. júl 2024

@jana_eyre_2 dakujem precitam si. Asi je teraz tiez ten spravny cas u mna

zmrzlinka8
24. júl 2024

@hederamonstera alebo je aj tá možnosť, že budeme súčasťou energie mimo hmotného sveta.

tomasisa
24. júl 2024

@jana_eyre_2 mne to dufanie asi zachranilo niekolkonasobne zivot, ked mi zomrel snubenec 5 dni pred svadbou, tak som nechcela zit ani ja, v slabich chvilach som mala chut ,,ist za nim,,..jedna zena co sa zaoberala spiritualizmom mi povedala ze ak to urobim tak sa uz nestretneme,tam hore...a odvtedy aj ked ma prepadavali take myslienky, zahanala som ich touto...ze musim vydrzat...a potom ked bude ,,cas,, tak sa stretneme...

jana_eyre_2
24. júl 2024

@tomasisa to ma mrzí 😞 držím palce..

hederamonstera
24. júl 2024

@zmrzlinka8 ano😊

tomasisa
24. júl 2024

@jana_eyre_2 strazi ma uz 9 rokov z neba...a ja ako inak, idem opät na plny plyn...ale stale viem, verim...dufam ze sa este objimeme

bloger
24. júl 2024

Verím a bude to krásne.

xsuzannex
24. júl 2024

Verim v to, ze sa dusa moze prevtelit a narodit dalej. A takisto verim ze sa moja dusa pozna s dusami mojej rodiny a blizkych a ze sa potom niekedy stretneme v dalsom zivote. Uz v inych rolach ale ze sa pocas toho zivota stretneme, lebo nas to k sebe bude tahat.
Ale kdesi som citala aj to ze duse sa budu stretavat znova a znova pokial maju medzi sebou nieco nevyriesene. A bude to tak az kym to medzi sebou nedaju naporiadok.
Ale osobne sa mi viac paci ten prvy "postup" 🙂

autor
24. júl 2024

Ja dúfam že sa opäť stretneme, je to to jediné, čo ma dokáže aspoň trochu utešiť keď mi je najťažšie. 😔 ale rada by som zistila či to tak naozaj bude..

igiana
26. júl 2024

Tí čo prežili klinickú smrť, potvrdzujú, že je život po smrti. Že život smrťou nekončí. Ja sa teším na život v nebi, verím, že Boh je môj stvoriteľ, že ma z lásky stvoril tak ako aj celý vesmír a všetky stvorenia, že na mňa v nebi čaká. Tak ako aj moji blízky. Poslal na svet svojho Syna, ktorý za mňa zomrel, aby som mohla mať večný život v nebi. Záleží len na človeku, či v Neho verí, alebo ide vlastnou cestou. Záleží na človeku, či Boha ignoruje a tým sa otvára zlému, alebo Boha miluje.

natalka13
26. júl 2024

@7miriam77 co je to dusa?

@lenkakravcova jeden jediny? To snad nie.

natalka13
26. júl 2024

@autor a ako chces zistit ci to tak ozaj bude?
To sa neda dokazat.

didiana333
26. júl 2024

Pred šiestimi rokmi mi zomrel brat...stále sa mi s ním sníva a rozprávam sa s ním vo sne...teším sa,že aspoň tam ho vidím...môžete sa mi aj smiať,ale dnes odišla za dúhový most jeho milovaná fenka,ktorú s láskou vychoval...plakala som,hádam je niekde tam...v nebi...s ním....😔

ukgirls
26. júl 2024

neverim,ale bolo by to pekne a umieranie v nadeji,ze stretneme ludi,kt sme stratili bude lahsie . je to to iste ako ludia veria v nebo,boha a podobne rozpravky - je to len na ulahcenie zivota a zmiernenie strachu zo smrti

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
seahorse27
26. júl 2024

Chcem v to verit, je to krasna predstava a chcem s nou aj umriet ♥️

nurielka
26. júl 2024

Každý to bude mať po smrti inak v duchovnom svete. Ale s blízkymi sa stretneme, o tom nepochybujem. Žiadne peklo a nebo. Stačí meditovat, astrálne cestovať, cvičiť sa v tom a pochopíte v čo ste neverili, uveríte v to, čo ste považovali za neuveriteľné. My sami si vyberáme tento život a životy predtým, pozrite si film Tajemství a smysl života, veľmi pekne znázorňuje o čom tento život je. Že je to len hra, a my sme herci v ňom.

nurielka
26. júl 2024

@xsuzannex presne tak to je.. a pritom len stačí odpúšťať, aj to neodpustiteľné..a človek sa posunie ďalej.

zbruna
26. júl 2024

Autorka, čítaj pozorne Bibliu. Dáva odpoveď na to, čo sa deje a bude diať s človekom po smrti. Nie je to len jedna z mnohých náboženských kníh. Boh tam zjavuje pravdu o nás, o svete, aj tom budúcom. Sleduj, ako sa priebežne vypĺňajú jej proroctvá. Ako sa vyplnili proroctvá zo starého zákona o Ježišovi Kristovi, čo sa napĺňa v dnesnej dobe - napríklad sformovanie štátu Izrael, postupne zhromažďovanie Židov z celého sveta. Skutočne obrátení kresťania, ľudia veriaci v Ježiša Krista nosia vnútorné svedectvo v sebe. Je napísané, že môj duch spolu so Svätým Duchom, ktorého som dostala od Nebeského Otca, spolu osvedčujú, že som dieťa Božie a volá Abba, Otče. Mám 100% istotu a pokoj. Keď sa mi tak stalo a stále sa deje, nemám dôvod pochybovať, že aj ostatné veci napr. o budúcnosti sa stanú tak, ako sú napísané v Biblii. Ježiš povedal, že sa nepominie ani jediné písmenko zo zákona, kým sa všetko nestane. Radšej žiť teraz na svete tak, akoby bola Biblia naozaj pravda, ako potom, už príliš neskoro zistiť, že to, čo sa v nej písalo, bola naozaj pravda.

nurielka
Autor odpoveď zmazal
any_soj
26. júl 2024

@martinmmartin pred narodenim ciris tlkot srdca mamy, bezpecie, jej emocionalne stavy, tiez citis chute (rozna chut plodovej vody podla toho, co matka jedla), citis pokoj alebo stres podla tonu hlasov, ktore pocujes. Dost pochybujem, ze po smrti budeme citit to, co pred narodenim 🙂

svokrinjazykmonika
26. júl 2024

Áno, zažila som. Ale nebudem o tom tu písať.