Veríte v Boha?
Ja už za tie roky nie
@lucia851 Boh je energia, Boh si ty, ja... Boh je všade okolo nás.... Ludia mu davaju rozne mena aj vesmír je v podstate Boh... Z fyzikálneho hladiska energia nemôže zmiznúť ani vytratit sa.... Je to kolobeh..... Neverim v cirkev v kostoly su to iba inštitúcie kt vytvoril človek na svoj obraz.... aby manipulovali, zarábali to nema nic spolocne s pravou vierou ta musi byt v nas prirodzene sama.... Cize Ano verim ze ma nieco presahuje, verim ze niesme jedine bytosti vo vesmíre to by bolo príliš málo.... Verim......
@hederamonstera ak si pozrieš dokument ako vzniklo náboženstvo pochopíš veľmi veľa vecí,a tvoja zvedavosť ti nedá spať a budeš chcieť vedieť viac a čím viac sa dozvieš,až ti bude rozum zastávať ako to v skutočnosti s náboženstvom je.
@laurikalalinka poradis nejaky konkretny dokument?
A v akom zmysle mi to neda spat?
@hederamonstera na kanáli Viasat History chodia takéto veci,tvoja zvedavosť aby si sa o tom dozvedela viac...
@hederamonstera Vieš kedy vzniklo náboženstvo?, ja nemám nič proti náboženstvu,rešpektujem každého človeka nech verí čomu on sám chce,je to jeho slobodná vôľa.

@lucia851 Boh existuje uz len tym, ze existuju aj duchovia, co sa zjavuju.