icon

Veríte v Boha?

lucia851
18. okt 2023

Ja už za tie roky nie

Strana
z12
diaszoky
28. okt 2023

@lucia851 Boh existuje uz len tym, ze existuju aj duchovia, co sa zjavuju.

slovakboy
28. okt 2023

@lucia851 verím v Boha, ale neverím na nevedecké názory na svet.

bamblbi
28. okt 2023

@lucia851 Boh je energia, Boh si ty, ja... Boh je všade okolo nás.... Ludia mu davaju rozne mena aj vesmír je v podstate Boh... Z fyzikálneho hladiska energia nemôže zmiznúť ani vytratit sa.... Je to kolobeh..... Neverim v cirkev v kostoly su to iba inštitúcie kt vytvoril človek na svoj obraz.... aby manipulovali, zarábali to nema nic spolocne s pravou vierou ta musi byt v nas prirodzene sama.... Cize Ano verim ze ma nieco presahuje, verim ze niesme jedine bytosti vo vesmíre to by bolo príliš málo.... Verim......

lucia851
autor
28. okt 2023

@diaszoky ešte som žiadneho ducha nevidela

lucia851
autor
28. okt 2023

@bamblbi tak ver

laurikalalinka
28. okt 2023

@hederamonstera ak si pozrieš dokument ako vzniklo náboženstvo pochopíš veľmi veľa vecí,a tvoja zvedavosť ti nedá spať a budeš chcieť vedieť viac a čím viac sa dozvieš,až ti bude rozum zastávať ako to v skutočnosti s náboženstvom je.

hederamonstera
28. okt 2023

@laurikalalinka poradis nejaky konkretny dokument?
A v akom zmysle mi to neda spat?

morusha
28. okt 2023

@bamblbi Vieš aj diabol verí, že Boh existuje, ale to je strašne málo, to nestačí...a my ľudia nie sme žiaden Boh, sme jeho deti, božie deti, stvoril nás na svoj obraz, ale nie sme ním..toto sú klasické new age myšlienky

laurikalalinka
29. okt 2023

@hederamonstera na kanáli Viasat History chodia takéto veci,tvoja zvedavosť aby si sa o tom dozvedela viac...

laurikalalinka
29. okt 2023

@hederamonstera Vieš kedy vzniklo náboženstvo?, ja nemám nič proti náboženstvu,rešpektujem každého človeka nech verí čomu on sám chce,je to jeho slobodná vôľa.

tiezjedna
30. okt 2023

@diaszoky duchovia?? Aha....😨😂

diaszoky
30. okt 2023

@tiezjedna ano duchovia a entit

tiezjedna
30. okt 2023

@diaszoky a zjavujú sa ti pravidelne? Pretože na to je diagnóza...

diaszoky
30. okt 2023

@tiezjedna nezjabuju zjavuju sa inym… a verim
V
To. Boh im da povolenie any nas pozdravili dali znamenie

Strana
z12