Veríte v Boha?
Ja už za tie roky nie
@lucia851 áno verím
áno
Ano verím v Boha.
Neverim
Áno, verím. Evolučná teória je nedokazana, pre mňa je dôkazom, že nemohlo vzniknúť z ničoho niečo tak veľkolepé a komplikované ako život na zemi. Za mňa to muselo mať projektanta, niekoho, kto to krásne premyslel
@snehulak77 🤣🤣🤣
Verim v Boha,lebo nemam dost viery na to,aby som bola ateistka.Okrem ineho aj preto, ze jednoducho neverim,ze nieco (vsetko okolo nas) dokaze vzniknut z nicoho.
Presne tak nič nevzniklo z ničoho. Všetko je vedecky podložené. Ako píšem vedecky a nie nejakými nepodloženými vymyslami. Nie som veriaca
@viestta prečo neveríš?
Nie neverim
Boh je len synonymum k vsetkemu co sa tu deje, vsetka ta energia v nas a okolo nas, vdaka ktorej vsetko je tak ako je.
Ludia si z toho spravili biznis a formu ovladania ludi a vznikli nabozenstva, ktore su uplne mimo a len mylia ludi.
Takze ja verim ale nehlasim sa k ziadnemu nabozenstvu
@snehulak77 no otrasné všetko vymyslel
@lucia851 áno a v tohoto:
Táto zem je výsledkom slobodných ludských rozhodnutí.. .ale nad tým všetkým je mocný, spravodlivý, férový a láskavý Boh. Nikto nie je tak dobrý ako On!
Verím v osobného Boha s menom a verím preto,lebo mám osobnú skúsenosť, že On je.
@hederamonstera veris ale v akeho boha ake ma vlastnosti,aky je
@lucia851 otrasné myslíš čo? Lebo príroda, prírodné zákony, zložitosť aj v jednoduchých formách života, ľudské telo, zrodenie nového života. Ja som myslela toto
@dagmarovita preco z neho robis “cloveka”. Boh je len ine pomenovanie vsetkej energie okolo nas
Áno, verím.
Jednoznacne ano.
@hederamonstera z coho si vydedukovala ze robim cloveka z Boha? Ja nerozumiem aka energia, co tym myslis, ja neviem aka vsetka energia je okolo nas, naozaj neviem čo tým myslis pod slovom energia.
Viem, že Boh existuje a verím Mu.
@anaj_janka férový nie je vôbec

Neviem, ci existuje alebo nie. Jedno aj druhe by ma velmi prekvapilo. Ale verim, ze ak existuje, nie je natolko malicherny, aby mu zalezalo na tom, ci verim, ze existuje.