Veštenie na TV8
Čaute baby, poznáte TV8? čo na to hovoríte? ja sa vždy tak vytočím a je mi ľúto ľudí, ktorí tam s nádejou volajú.. stojí ich to strašné prachy a tam jeden klamár za druhým.. jeden trepe o tom, že sa nesmú piť bylinkové čaje, užívať magnézium a všetko mliečne je zlo, ďalšia je generátor monológov bez hlavy a päty, iný zase "dáva ľudí do kufríka" a tým ich lieči..??!! nemám chuť hodnotiť tých volajúcich, lebo topiaci sa slamky chytá, ale že na to má niekto žalúdok robiť takýto job. odporúčať ľuďom, aby kašľali na lieky nasadené lekármi, z prsta si tam vycucajú diagnózu a motajú ľudí, aby sa dožadovali vyšetrení, lebo on to tam vidí.. alebo keď volala svokra, že aký má názor na nevestu, tak jej tam povedala jedna, že jasné že synčeka len využíva a že ho podvádza.. kks byť tou nevestou a zrazu začne na mňa svokra gániť, lebo jej niekto vtrepe do hlavy, čo ho práve napadne.. je to vôbec legálne? ako toto môže stále fungovať? Prípadne máte skúsenosti s niekým, možno z rodiny, kto tam voláva? Moja mama je našťastie imúnna..
No keby ľudia tam nevolali,tak by ti sarlatani nemali stoho ani euro čiže by to nefungovalo.Bohuzial na zufalych ludoch sa zaraba najlepšie
Je to legalne, lebo v skutocnosti nikto tych ludi nenuti, aby sa s nimi kontaktovali.
Ti "vesteci" nechodia za ludmi domov a neobtazuju ich. Neponukaju svoje sluzby a nepodkladaju to prislubmi niecoho lepsieho.
Ti ludia vyhladavaju ich.
A ak vestci platia dane, tak nerobia nic nezakonne. Len moralne nezakonne. A na to zakon nie je.
Tych ludi cloveku luto je. Topiaci sa slamky chyta. Neisty a nerozhodny tiez. Ked chce svoju pripadnu naslednu smolu zvalit na vyssiu mocnost.
Alebo sa mu nechce nieco zavazne riesit. Tak prokrastinuje. Hlada ine sposoby, ktore vnimaju (nahovaraju si) ako snahu o riesenie, ale nie je to riesenie.