icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

bykaterina
3. apr 2020

@enusamt držím palce ja som bola fakt prekvapená veľa vecí vedela aj o mne aká som aj ohľadom práce atď že to nemalá odkiaľ vedieť. A niečo nevedia ani ľudia okolo mňa

enusamt
3. apr 2020

@bykaterina ja len dufam, ze vsetko zachytim v tej nahravke 😀 kedze s tymi mojimi usami to mam vselijak...
ale tak.. pokial je taka dobra, tak aj sama na to pride 🙊😅

bykaterina
3. apr 2020

@enusamt tak vieš si to viac krát pustiť a hlasnejšie alebo dať sluchátka ako tebe vyhovuje

katka2505
3. apr 2020

@bykaterina
A už ti aj vyšlo niečo z toho,čo ti povedala?
Lebo čo som si dala vestit minulý rok cez túto vesticu,tak absolútne nič

bykaterina
3. apr 2020

@katka2505
@katka2505 cez ktorú tuto?

katka2505
4. apr 2020

@bykaterina
Veď táto Gerta

bykaterina
4. apr 2020

@katka2505 jj veď o Tom sme už písali ak si pamätáš že samé bludy

katka2505
4. apr 2020

@bykaterina
Viem,aj ja som sa zapojila,že mi nič nevyšlo.Len to,že mám dve deti-dievčatá.Inak nič iné.A to sa mi malo splniť už minulý rok máj/jún,čo mi povedala.Prešiel rok a nič

bykaterina
4. apr 2020

@katka2505 detto ale to nám Katka bolo jasné od zaciatku asi 🙁

katka2505
4. apr 2020

@bykaterina
A od tejto druhej sa ti splnilo?Kedy si si dávala vestit?

bykaterina
4. apr 2020

@katka2505 teraz čerstvo ja dom si dala všeobecný nechcela som nič konkrétne vedieť. A tá nahrávka cca 30 minút. Zacala aká som čo by som mala robiť a zdravir na koniec. Tak to aka som úplne trafila a aj o práci akú som mala aj môjho šéfa opísala aj teraz ako sa cítim v práci.. kde má ona vidí či by som malá robiť a to by som aj chcela robiť a jasné aj o láske a vzťahoch takže úplne to trafila ako sa momentálne cítim a to nevie nikto. A aj zdravie

katka2505
4. apr 2020

@bykaterina
A povedala ti aj do budúcna napr.o vztahu,deťoch a podobne?

bykaterina
4. apr 2020

@katka2505 mňa toto konkretnr nezaujímalo ale že budem zrejmé tento rok prácu. Ale ty sa pýtaj čo ťa zaujíma. Konkrétne otázky

kusika
Odpoveď bola odstránená
dilino
7. máj 2020

mňe sa od nej splnilo všetko do bodky

all29
19. máj 2020

Mne veštila v roku 2011 a splnilo sa to, aj keď som tomu v čase veštby dávala nulové šance a dokonca sa na nejaký čas stal presný opak. Ja si myslím, že karty/gule atď celkovo lepšie ukážu budúcnosť určitým typom ľudí...Tiež si myslím, že k tomu treba pristupovať trošku s pokorou, ja som si odvtedy veštiť nedávala, no ak niektoré meníte veštice ako ponožky, nečudujem sa vesmíru, že Vám nechce nič ukázať. Niekedy treba veriť v seba a v to, že všetko sa dozvieme/stane v ten správny čas.

katka2505
26. máj 2020

@dadus841
@enusamt

Baby,dávali ste si vestit u pani Joniky?Ako ste boli spokojné?Vyšlo vám,čo povedala?

dadus841
27. máj 2020

@katka2505 ano ja som si dala raz ale ako opis osoby dala dobry aj zdravie ale toho vela mi nepovedala a ked som sa pytala na vzťah tak to dajako mi nesadlo vôbec

dadus841
27. máj 2020

Skor pri vztahu som mala taky pocit ako kebyze opisuje mna a moj bývali vzťah vibec som dajako nepocitovala ze by sa to týkalo vztahu co mam teraz

polovnicka92
19. jún 2020

karty ukazu ako to je aktualne, ukazu pritomnost, ci to ma zmysel, no do buducna predpovedat sa vyplnit nemusi staci ze zmenite postoj, uz ukazu inak, respektive ten vyklad vyjst nemusi. Vacsinou sa mi ludia spat vracaju, ze sa vyplnilo do par tyzdnov max 3 mesiace 🙂

mimiqa
19. jún 2020

@polovnicka92 mne zas vyšlo inak... Co mi povedala vždy vyšlo o pol roka neskôr a áno aký postoj k tomu dáme.... 😍

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
mimiqa
5. júl 2020

@noelosopius ono je to všetko co je teraz môžme to ovplyvniť no dá sa aj co ta čaká neskôr... Je na mne ci ustúpim. Co si vyberiem.... Žatím všetko vyšlo do botky

noelosopius
Odpoveď bola odstránená
mimiqa
6. júl 2020

@noelosopius oči sú dvere do duše to je pravda

bestmommyever
Odpoveď bola odstránená
dadus841
19. aug 2020

@bestmommyever ano aj ja mam skúsenosť s tou jonikou a tiež vedela tie vlastnosti ale inac dajako sa netrafila

kusika
Odpoveď bola odstránená
tomasgoco
23. sep 2020

Ahojte. Chcem sa spytat ci niekto nepozna niaku jasnovidku co vie diagnostikovat choroby a neni draha. Mam niake zdravotne problemi tak chcem zistit co mi vlastne je. Lebo lekari ma nechcu poriadne vysetrit .

tommynika
7. nov 2020

@zuzka102 môžem prisim na ňu kontakt?