Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
@bykaterina ja len dufam, ze vsetko zachytim v tej nahravke 😀 kedze s tymi mojimi usami to mam vselijak...
ale tak.. pokial je taka dobra, tak aj sama na to pride 🙊😅
@enusamt tak vieš si to viac krát pustiť a hlasnejšie alebo dať sluchátka ako tebe vyhovuje
@bykaterina
A už ti aj vyšlo niečo z toho,čo ti povedala?
Lebo čo som si dala vestit minulý rok cez túto vesticu,tak absolútne nič
@bykaterina
Veď táto Gerta
@katka2505 jj veď o Tom sme už písali ak si pamätáš že samé bludy
@bykaterina
Viem,aj ja som sa zapojila,že mi nič nevyšlo.Len to,že mám dve deti-dievčatá.Inak nič iné.A to sa mi malo splniť už minulý rok máj/jún,čo mi povedala.Prešiel rok a nič
@katka2505 detto ale to nám Katka bolo jasné od zaciatku asi 🙁
@bykaterina
A od tejto druhej sa ti splnilo?Kedy si si dávala vestit?
@katka2505 teraz čerstvo ja dom si dala všeobecný nechcela som nič konkrétne vedieť. A tá nahrávka cca 30 minút. Zacala aká som čo by som mala robiť a zdravir na koniec. Tak to aka som úplne trafila a aj o práci akú som mala aj môjho šéfa opísala aj teraz ako sa cítim v práci.. kde má ona vidí či by som malá robiť a to by som aj chcela robiť a jasné aj o láske a vzťahoch takže úplne to trafila ako sa momentálne cítim a to nevie nikto. A aj zdravie
@bykaterina
A povedala ti aj do budúcna napr.o vztahu,deťoch a podobne?
@katka2505 mňa toto konkretnr nezaujímalo ale že budem zrejmé tento rok prácu. Ale ty sa pýtaj čo ťa zaujíma. Konkrétne otázky
mňe sa od nej splnilo všetko do bodky
Mne veštila v roku 2011 a splnilo sa to, aj keď som tomu v čase veštby dávala nulové šance a dokonca sa na nejaký čas stal presný opak. Ja si myslím, že karty/gule atď celkovo lepšie ukážu budúcnosť určitým typom ľudí...Tiež si myslím, že k tomu treba pristupovať trošku s pokorou, ja som si odvtedy veštiť nedávala, no ak niektoré meníte veštice ako ponožky, nečudujem sa vesmíru, že Vám nechce nič ukázať. Niekedy treba veriť v seba a v to, že všetko sa dozvieme/stane v ten správny čas.
Skor pri vztahu som mala taky pocit ako kebyze opisuje mna a moj bývali vzťah vibec som dajako nepocitovala ze by sa to týkalo vztahu co mam teraz
karty ukazu ako to je aktualne, ukazu pritomnost, ci to ma zmysel, no do buducna predpovedat sa vyplnit nemusi staci ze zmenite postoj, uz ukazu inak, respektive ten vyklad vyjst nemusi. Vacsinou sa mi ludia spat vracaju, ze sa vyplnilo do par tyzdnov max 3 mesiace 🙂
@polovnicka92 mne zas vyšlo inak... Co mi povedala vždy vyšlo o pol roka neskôr a áno aký postoj k tomu dáme.... 😍
@noelosopius ono je to všetko co je teraz môžme to ovplyvniť no dá sa aj co ta čaká neskôr... Je na mne ci ustúpim. Co si vyberiem.... Žatím všetko vyšlo do botky
@noelosopius oči sú dvere do duše to je pravda
@bestmommyever ano aj ja mam skúsenosť s tou jonikou a tiež vedela tie vlastnosti ale inac dajako sa netrafila
Ahojte. Chcem sa spytat ci niekto nepozna niaku jasnovidku co vie diagnostikovat choroby a neni draha. Mam niake zdravotne problemi tak chcem zistit co mi vlastne je. Lebo lekari ma nechcu poriadne vysetrit .

@enusamt držím palce ja som bola fakt prekvapená veľa vecí vedela aj o mne aká som aj ohľadom práce atď že to nemalá odkiaľ vedieť. A niečo nevedia ani ľudia okolo mňa