Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
@rakuten555 vieš mi napísať kontakt na tu ukrajinku?
@lili2207 bud dobra mozes 🙂
už som si povedala,že nebudem tu čítať tie príspevky a už vobec ani reagovať na ne ale neda mi to,tolko hejtu ludskej zloby,závisti som už dávno nevidela🙈vz,ktoré tu anonymne osočujete viete vobec čo to všetko obnáša? asi nie ináč by ste tu nepísali takéto veci a tie čo ste si dali od Gertíka veštiť a ste neboli spokojné aj ste jej to napísali? no asi nie a pokial viem tak ak nie som spokojná nedávam si aj viackrát veštiť od tej osoby ,nie Gertík tu nie je na mk našťastie🙈 ale videla príspevky čo píšete o nej takže pravda je niekde uplne inde😉 teraz hovorím za seba tiež by som bola niekedy rada aby mi niektoré veci nevyšli a aj som sa snažila ísť hlavou proti muru ale nakoniec sa aj tak stalo ako mi predpovedala🙈 ano človek si je sám sebe pánom ale niektoré veci su naozaj dané z hora 🙏😇 takže ano tá klamárka podvodníčka ,zlý človek a čo ja viem ešte čo je pre mna tej naj človek ,ktorého som stretla a osobka ,ktorá ma nielen velký dar ale aj velke ❤
@lili2207 ja som jej to hned napisala ked mi to poslala. Takze nedavat vsetkych do jedneho vreca
@matkinamamina Ahoj, splnilo sa to potom? ta strata? :(
@lili2207 ahoj prosím ťa tá pani Janka liečiteľka ona má aj nejaký email nevieš náhodou? 🙂 Či iba telefonicky sa dá s ňou spojiť?
@martina265 ahoj len telefonicky večer jej volať😉
@lili2207 a ešte sa ťa opýtam ona všetko rieši osobne na diaľku nič však?
@martina265 fuu teraz nvm skor vsetci osobne chodia ale spytam sa a dam vediet😉
@lili2207 jeeeej ty si strašne zlatá...potrebovala by som to preto vedieť lebo nevieme sa zatiaľ ku nej dostať osobné...ďakujem ti zatiaľ potom ak tak kľudne mi môžeš správu poslať ☺️
@martina265 dakujem ano pošlem😉
@martina265 ahoj žial treba tiež prísť osobne🙈
@lili2207 ďakujem
@martina265 ono je to určite aj učinnejšie tam ísť osobne aj 😉
@lili2207 áno viem ale môj malý má blok z auta preto sa tam nevieme dostať a bolo nám poradene že kvôli tomu by sme ku nej mali ísť len to sa nedá keďže nechce cestovať
@martina265 joj to je mi luto🙈 a vlakom?😉
@lili2207 ani vlak ani bus ani auto proste nič...dostane hysak z toho 🙈
@bettynak otrasne! klame a zavadza, zazila som 4 osoby, nic sa nikdy nesplnilo, podava informacie tak, ze jej ludia slepo veria a je velmi primitivne jej doverovat.. gerta jedno velke sklamanie
Ja by som pre zmenu chcela vyskúšať čo mi vyjde. Je potrebné pýtať sa priamo ? Alebo všeobecne?
@lili2207 prosím ta napíšeš mi tel.cislo na pani Janku? Chystáme sa jej ozvať...Dakujeeem
@martina265 ahoj ano napíšem ti ss😉
@bykaterina Zdravim. To ste boli u tej "jasnovidky" Gerty z BA? Lebo su dve Gerty, tak som z toho zmatena. Hladam niekoho, kto ma konkretne s nou skusenost. A ak je to ta ista, tak ste boli u nej osobne, ci online? Dakujem
@butterfly84 Zdravim. Mate na mysli "Jasnovidku Gertu" z Bratislavy? Smiem sa opytat, ci to tak isto hodnotite aj s odstupom casu? Zvazovala som sa objednat, ale teraz som zmatena. Mozem sa opytat, kolko ste platili?
@thekacicaa Gerta Z Vrábel alebo jasnovidka Gerta z BA?
@enigma111 z Vrábel.
A inak skôr odporúčam nájsť si katarinu cicmancova numerologicka a karmakologicka. Dozvie sa človek viac ako z kariet. A to nehovorím že karty a guľa nie je na Slovensku nikoho doménou.. podľa veštic by som mala mat 15 deti..
@bykaterina Dakujem pekne za odpoved aj odporucanie. Uz sa na nu pozeram 🙂 Vy ste boli spokojna s jej numerologickym vykladom?
Zatial som nenasla, ci sa venuje aj astrologii, lebo hladam aj dobru astrologicku, ktora by mi urobila vyklad podla grafu narodenia - postavenia planet.
A ano, v tom mate pravdu, ze je vela podvodnikov. Nastastie som obozretna v tomto smere a tym energiam trosku rozumiem. Neverim nikomu, len sebe :D...A tiez verim tomu, ze niektore veci nam nebudu odhalene týmto spôsobom, ak nemaju byt...Ale niekedy je to lakave. Tato pani, na ktoru som hladala recenzie berie naozaj vela penazi za vyklad (radsej to tu nepisem, nech ma niekto nezlyncuje), a vyzera to tak, ze nejde na kvantitu. Tak ma velmi zaujimalo, ci sa tu najde niekto, kto s nou ma osobnu skusenost. 🙂
@enigma111 Astro je o ničom za mňa .
Pozrite ako napr astrológ stribrny sa tuším vola a robí aj osobne,, výklady,, a aj na cesko a teda pozrite aj spätne vôbec to nesedí. Kolegyňa tam bola s kamoškami ktoré chceli ísť k nemu a samé keci, uvarené z vody..
@bykaterina Dakujem moc, asi to naozaj zavisi aj od astrologa, lebo dobrý astrolog nemoze varit z vody. Pracuje s presnym postavenim planet, jednak v case nasho narodenia a potom ako sa tieto planety pohybuju , maju vplyv na jednotlive oblasti nasho zivota / zivotne zmeny, atd., podla toho, v ktorom dome sa aktualne nachadzaju. Ale kazdy inklinuje k niecomu inemu 🙂 Pre mna osobne je zaujimave sledovat, ako nas a nasu naladu ovplyvnuje uz len samotne postavenie mesiaca - spln / nov . Maju velku az magicku energiu. Myslim, ze je za tym viac, ako sa na prvy pohlad javi, ale mate pravdu, ze malokto je v tom naozaj dobry. V kazdom pripade, Vdaka este raz za tip na tu pani Cicmancovu. Vyzera to tak, ze jej sluzby vyuzijem. 🙂
@enigma111 ten stribrny je považovaný za topku v CZ. To nie je hoc aký hopko. Ale žiaľ nesedí to.. a to že má vplyv aj na telo mesiac atď to je jasné.

@kristina812 neodporucam, vyvestila mi nezmysly, ktore sa nikdy nestali a uz ani nestanu.