icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

lili2207
16. apr 2019

@thekacicaa ano povedala mi,ze naco na koho si mam davat pozor,no ked som prvykrat citala tu gulu ostala som v soku ona nielenze mi vylozila minulost ,buducnost pritomnost ale este aj aka som moju povahu vnutro,co rada robim,ze som umelecky zalozena (chodila som na sutaze v kresleni a hravala som v divadle) naco sa mam zamerat, dokonca mi opisala ludi v mojej blizkosti ale najviac ma dostalo,ze budem mat ja svoje auto co som pokladala za totalnu blbost lebo vodicak som nemala totalna fobia lenze osud to chcel uuuplne inak😂

ruthbozova
16. apr 2019

Citát zo sv. Písma z knihy proroka Jeremiasa. 14 A Pán mi odpovedal: "Lož prorokujú proroci v mojom mene. Neposlal som ich, ani som im neprikázal, ani som nehovoril k nim; lživé videnie, ničomné veštenie a výmysly svojho srdca vám prorokujú.
A z knihy Sirachovcovej:Nerozumný človek si robí márne a falošné nádeje a sny naplňuje namyslenosťou nemúdrych.
Pridaj záložku 2 Akoby chytal tieň a hnal sa za vetrom, tak robí ten, kto si všíma falošné videnia.
Pridaj záložku 3 Videnie vo sne (si vykladá): to zodpovie tomu, tejto ľudskej tvári, jemu zodpovie podobný človek.
Pridaj záložku 4 Čo môže urobiť čistým, kto sám je nečistý? A akú pravdu ti povie, kto sám je luhár?
Pridaj záložku 5 Mylné veštenie, falošné hádačstvo, sny čarodejníkov - to všetko je márne.
Pridaj záložku 6 Srdce trpí pri predstavách ako tá, čo pracuje k pôrodu. Ak videnia nemajú svoj pôvod od Najvyššieho, nevenuj im svoje srdce!
Pridaj záložku 7 Lebo sny už mnohých uviedli do bludu a došli k pádu, ktorí sa spoliehali na ne.

lili2207
16. apr 2019

To je len mala cast s toho co mi vestila bolo toho ovela viac ale to uz tu rozpisovat nebudem😂😂😉

ruthbozova
16. apr 2019

Kniha Deuteronómium - kapitola 18
10 Nech niet medzi vami nikoho, kto by kázal svojmu synovi alebo dcére prejsť ohňom, aby sa očistili, alebo kto by sa vypytoval hádačov, dával pozor na sny a na znamenia; nech niet čarodejníkov,
14 Tie národy, ktorých krajinu zaujmeš, počúvajú čarodejníkov a hádačov, ale tebe to Pán, tvoj Boh, nedovolil.
Prvá kniha Samuelova - kapitola 15
23 Lebo odbojnosť je (ako) hriech čarodejníctva, svojvoľnosť je (ako) hriech modlárstva. Pretože si pohrdol Pánovým slovom, zavrhne ťa!"

lili2207
16. apr 2019

@ruthbozova ja v Boha verim aj ked nechodim do kostola Boh vsade mam ho stale v ❤ a tym sa aj riadim😊 a to je najdolezitejsie😉 treba sa pozriet na ludi okolo seba vlastne na cely svet co sa,deje knazi zneuzivaju deti ,vsade same mamonarstvo vrazdy, proste je toho ozaj vela ,som rada za to aka som a ani si neviete predstavit ako blizko je Boh a jeho milost ja som to uz velakrat zazila na vlastnej kozi od malicka a som zato velmi vdacna😊😉 nestaci odrecitovat bibliu ale citit to vo svojom srdci a konat podla toho😉

soldi
16. apr 2019

@ruthbozova a ja v boha neverim a uz vonkoncom nie v taketo dristy co pisal nejaky manipulatorsky fanatik.

soldi
16. apr 2019

@thekacicaa ja som jej napisala, ze nic negativne nech mi nepise, ze to vediet nechcem. nerobila som ziadne opatrenia, kedze som tomu neverila (az kym sa to nesplnilo)
pisala mi, ze budem mat 4 deti.
ja som po tretom povedala, ze uz nikdy viac ziadne dalsie dieta mat nechcem, ze mi staci.
no a mam aj stvrte. neplanovane, otehotnela som snad zazrakom 😂 strasny sok.

soldi
16. apr 2019

@lili2207 to si naozaj pekne napisala 🙂 tak by to presne malo byt 🙂

lili2207
16. apr 2019

@soldi dakujem tak to aj citim😊

thekacicaa
17. apr 2019

Mna by zaujimalo, ze keby videla nieco negativne, ci by vam to vobec povedala, a ci by sa tomu dalo predist.

Ale teda napisala som jej zo zvedavosti. Dam vam vediet pocity :D

silvianm
17. apr 2019

@soldi pisala kocka ze su 2 vestice z Vrábel tak som chcela vediet kt.si mala ty

silvianm
17. apr 2019

@soldi ale uz som sa z toho "vysomarila"

lili2207
17. apr 2019

@silvianm nie len jedna je z Vrabel😂

lili2207
17. apr 2019

@thekacicaa budeme velmi radi 😉inac kocky tie co ste si dali k nej vestit kludne sem.mozete napisat tiez svoje pocity😊😉

zuzka102
17. apr 2019

Inak, mňa by tie negatívne (myslím také naozaj že až tragické) veci tiež zaujímali, že ako sa k tomu postaví, keď to vidí, že čo a ako interpretuje dalej dotyčnému.

enusamt
17. apr 2019

Tak sa tu pridavam aj ja.. po nahodnom objaveni a precitani debaty som sa aj ja odhodlala jej napisat.. tak uvidim, ci sa dockam do konca tyzdna 🙂

katka2505
17. apr 2019

Ja som jej pisala v pondelok,odpisala mi asi do 2 hodin a vcera som zaplatila,tak do konca tyzdna by som hadam mala mat vyvestene.

lili2207
17. apr 2019

@zuzka102 pokial to gula za vhodne tak ukaze aj negativne veci ale ponukne aj riesenie co by sa malo robit,zmenit ako postupovat,ak by tam videla niekoho smrt nesmie o tom povedat asi si myslela toto to nesmie ziadna vestica .. inac spokojny a stastny clovek nenapise len ked si s niecim nevie rady ,je nestastny,potrebuje radu po takomto vyklade uvidi moznosti,ktore predtym nevidel🙂

zuzka102
17. apr 2019

@lili2207 no čo ti ja viem, myslím, že rôzne veci môžu napadnúť komukoľvek, aj spokojnému človeku, pokiaľ rozmýšľa realisticky

zuzka102
17. apr 2019

@lili2207 áno, o smrti som už tuším kedysi niekde počula/čítala, že to by sa určite nemalo hovorit

enusamt
17. apr 2019

Myslite, ze je trufale sa pytat na take veci ako penazna vyhra? Smu na take veci odpovedat?
🙊

zuzka102
17. apr 2019

@lili2207 skôr som myslela veci ako vaznejsia choroba či úraz ap.
A ty si si dávala viac krát u nej vestit z gule či len raz?
Ešte mi napadlo, že keď raz vyvesti (tak komplexnejšie), či má zmysel to po nejakom čase (ak áno, po akom dlhom) zopakovať alebo ani nie?

lili2207
17. apr 2019

@enusamt 😂😂😂myslis vyherne cisla? To nie ale mozes sa jeh spytat na tvoju financnu situaciu ci sa,zlepsi alebo aka bude😉

katka2505
17. apr 2019

@zuzka102
To aj mna zaujima,ze na ake obdobie je ta vestba urcena,ze by sa to malo splnit.Lebo raz som bola zo zvedavosti u jednej vestice (splnila sa mi od nej asi 1/2/veci) a ta prizvukovala,ze robi vestbu,ktora sa ma naplnit max.do 2 rokov.Uz su to 4,co som tam bola.

lili2207
17. apr 2019

@zuzka102 ano povie to ale tak aby to vedel ten clovek prijat..to vestenie nie je len o dobrych veciach ukaze vsetko 🙂 ja si uz davam roky k nej vestit najskor to bola ta gula tak ako plynie cas tak sa dostavame aj my do roznych situacii,ktore chceme riesit potrebujeme poradit a najst tu spravnu cestu..lebo ako sa hovori,je neskoro plakat nad rozliatym mliekom..

katka2505
17. apr 2019

@lili2207
A prosim ta,ked si si dala vestit z gule, na ake obdobie to bolo?

lili2207
17. apr 2019

@katka2505 no ako mi vylozila gulu tie vestby sa zacali postupne diat a este to pokracuje 😊 gulu som mala vylozenu v roku 2012😉ono to zalezi ako komu niekomu na ten rok a niekomu aj na dlhsie ako mne😊 zalezi od gule😂inac na cokolvek sa,spytas odpovie ti okrem cisiel v lotte 😂a v tej smrti..

katka2505
17. apr 2019

@lili2207
Ja som jej pisala,ze chcem vseobecny vyklad a blizsie len vztah a pracu.

kulumulu123
17. apr 2019

Skusim a dam vediet ☺ asi pred 20 rokmi mi niekto vestil z kariet aj dlane... Dala som sa na to so zvedavosti toho cloveka som vtedy videla prvy aj posledny raz, Bola som vtedy v USA takze neexistuje ziadne prepojenie ze by piznal kohokolvek z mojich znamych ci rodiny o FB nikto nechyroval, povedal mi Vela veci z minulosti pritomnosti a aj buducnosti. Na Tu buducnosti som moc neverila ale s 20r odstupom sa Vela veci splnilo....

zuzka102
17. apr 2019

@lili2207 @kulumulu123 A tie veci čo sa vám splnili, bolo to niečo všeobecnejsie, myslim také, že by to sedelo na polovicu ľudí (obrazne, viete čo myslím) alebo niečo naozaj špecifické, iba na vás?