Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?
Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
Som zvedava.. v sobotu sa dockam vykladu 🙂
@katka2505 no čo, uz mas vyvestene? Aky máš z toho pocit? Ja budem mať po sviatkoch, som z toho trochu nervózna 😁
No Baby ja teda nespokojnosť.. nejdem to rozpisovať ale teda nič moc
@bykaterina napis, preco nie si spokojna. vsak treba aj iny pohlad 🙂
@bykaterina napíš, veď nielen ody treba písať. Osobne ma to fakt zaujíma. 🙂
@bykaterina tiez ma to zaujima
@soldi
@katulik123
@kulumulu123 Baby nejdem písať Lebo ak tu má speha... Skrátka za mňa nie.
@soldi keby som išla k vestici tak radšej k tej čo máme v Žiline k Janke Matovej. Len som už čítala dávnejšie niekde si písala ty ako to sadlo. Tak som chcela vyskúšať ale nejak som sa na to vyprdla. A potom som sa k tomu nejak zase dostala a mi bliklo že to je ta čo si spomínala. Ja tiež dosť racionálny človek teda. Ale ok investovali som no a poviem škoda prachov...
@bykaterina Chapem, ze nechces sem pisat blizsie, len teda ak by si aspon jednym-dvoma-troma slovami mohla napisat, ze s cim (najvacsia) nespokojnost? (myslim napr. vseobecny vyklad alebo kratky alebo sa nezhodovalo co ti pisala o minulosti ci pritomnosti, alebo nieco s predpovedou buducnosti alebo co vlastne?)
@bykaterina no, ja uz nikdy ziadnu vesticu radsej skusat nebudem 🙂 a osobne uz vobec nie. mam pred takymi vecami respekt, aj ked neverim. je mi luto, ze nie si spokojna, ale tak si si aspon vyskusala, no 🙂
Je to velmi davno, no snad aj 18 rokov. Bola som vo vztahu, kde sa mi nedalo dychat, prvy, zaroven sialena krestanka viazana slubom vernosti bla bla bla, preskakovalo mi z toho vsetkeho, nebolo to komu povedat. Cestou od niekial som zbadala na dverach napis vestenie z kariet, gule, kavy... nepamatam si uz, tak som zavolala, pozvala ma rovno k sebe, ze na mna caka.
Prisla som hore, povedala mi, ze netusi, co cakat, lebo taky nepopisany papier tazko spovedat (neviem, ci dnes uplne chapem, co mi tym chcela povedat). Kava nevysla vobec, povedala, ze nic poriadne nevidi a tym, ze sama kavu nepijem, je mozne, ze bez vztahu k nej z toho nic nebude. Vzala karty. Vylozila. Prve co mi povedala, ze mam ist od toho chlapa okamzite prec, lebo ma stiahne dolu, ze v rodine sa v blizkom case (z hladiska celeho zivota) stane smrt, ktora nas tazko zasiahne. Ze na deti budem velmi dlho cakat a ked pridu, bude to chlapcek a dievcatko, krasni ako obrazok a mudri po maminke (bla bla bla). Ze kym sa tak stane, mam sa otvorit sama sebe, dat priestor uceniu sa a cestam, lebo to ma naplna, byt tvoriva a slobodna.
S chlapom som ostala. O dva roky u mna sedela na navsteve znama, vylozila mi karty, prd sa v tom vyznam, no polovica kariet lezala rovnako a ja som sa skoro zadusila v placi. S chlapom som ostala, vzala som si ho a snazila sa vsemozne otehotniet, bola som po mnohych pokusoch o liecbu a systematicke odstranenie "zavad" v mojom tele vyhlasena a zapisana ako prirodzene neplodna. Umrela mi babka, z nicoho nic a polozilo to celu rodinu, bola na svoj vek velmi vitalna a fit, nikto by to nepredpokladal, ani to, ako nas to vsetkych zoberie.
Od chlapa som po jednom psychickom kolabse zdrhla a zamotala sa s inym, tiez katastrofa. Vysekala som sa z toho vdaka terapiam a konstelacnym terapiam a konecne bola sama. Bol to najlepsi rok mojho zivota. Skoncil sa v posteli jedneho kolegu, s ktorym som dodnes, mam dve (napriek vstetkym lekarskym vysledkom) uplne prirodzene splodene a porodene deti, chlapca a dievcatko, ktori su taki vychcani, ze sa mi rozum zastavuje 😃
Na vestbu som si spomenula pred asi dvomi rokmi, ked som bola tehotna s dcerkou. Ani jedno z deti som si nenechala povedat pohlavie, nechodila som na sona ani UZV a obe som tusila, mena sa mi snivali. Nechystam sa k vestkyniam chodit, no mam respekt voci veciam medzi nebom a zemou a vzhladom na vlastne pocity, sny a deja-vu verim, ze sa kadeco deje... 😉 Aj s Bohom, vyssou mocou, univerzalnym vedomim, alebo ako to kto uz nazve.
V tom momente mi prosle prislo uplne prirodzene tam zavolat a ist. A tak sa stalo. Ak sa to zopakuje, pravdepodobne to spravim znovu 🙂
@soldi no ja som typ že idem ráz za milión rokov ale teda tá Janka ta je super aj spolužiačka bola tá od ráno háčkovaná 😂😂 a odišla od nej úplne taká nabita energiou a teda plní sa to..no nevadí 33 eúr hore kominom
@zuzka102 no nič nesedí ako keby niekomu inému písala a teda nič konkrétne. Ale napríklad v apríli bude horšie obdobie sem tam svetlo sem tma...no to by som vedela aj ja napísať
@bykaterina Chapem, no.. 😕
@bykaterina no mne vsetko vyslo ako rit na serbel a nie len raz😂 nechapem ako to moze niekomu presne vijst a niekomu nie od tej istej osoby🤔 fakt som cakala,ze budes spokojna😉 no nevadi uvidime co napisu dalsie kocky🙂
@lili2207 tiež som zvedavá. Ja som sa na to pýtala že či je možné že skrátka ukazuje zlé na základe niečoho..ale že nie a Len čas je diskutabilné
@bykaterina A do niečoho z minulosti/prítomnosti sa ti trafila (že sedelo na teba)? Či také ti nepisala?
@zuzka102 také mi nepísala
@bykaterina preto som tam napisala predtym,ze je aj na mmb aj recenzie tam ma a da sa tie kocky aj kontaktovat ako boli spokojne😉 ukazuje sprostosti len vtedy ked sa viackrat pytas na tu istu vec vo velmi kratkom case alebo viacerych co vedia vestit .Aj si jej povedala,ze vyklad ti nesedi?
@lili2207 to ovládam že minimálne pol roka si nemáš nikde dávať. A aj som komentár vyššie písala že ja si dávam tak raz za uhorský rok. Áno napísala som jej to aj vysvetlila prečo to čo píše nie je možné
@bykaterina tak si jednala seriozne a vedela ti vysvetlit preco to nesedi?
@lili2207 žiaľ nie..
@bykaterina tak to je mi luto 😔 mozno si voci takymto veciam odolna😂
@lili2207 preto som sa jej pýtala či je možnosť že skrátka neukáže pravdu..
@bykaterina u nej som sa s tym este nestretla😔
Inak kocky je pravda, že aj mne od nej prišiel veľmi všeobecný výklad keď to vlastne tak beriem tak nič konkrétne, 🙈🙈🙈zas ale dala mi tam kopec pozitívnej energie aj keď na nič konkrerne sa to nevzťahovalo 😊zas ale opäť by som si k nej dala veštiť už lem kvôli tej energi z výkladu 🙈ja som len raz a pri jednej vestici doslova padla na zadok a tá je v Stiavnickych Baniach to je pre mna niekto od koho som odchádzala a nenachádzala slova doslova mi čítala veci ako z knihy
@adrika25 tak verím tomu že máš niekoho kto ti dá pozitívnu energiu aj zadarmo ❤😂
@adrika25
@bykaterina baby aj ste sa,pytali aj na nieco konkretne ?mysllim minulost lebo buducnost este len bude😉

@zuzka102 boli to konkretne veci ale bez "datumu expiracie" nepisala som si to takze si vsetko asi nepamatam okrem toho som tomu velku vahu nepripisovala, az na Tu minulost to som fakt nechapala odkial tie info ma....