icon

Veštenie : skúsenosti s vešticou Gertou?

bettynak
20. mar 2019

Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.

konica2
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
21. okt 2019

@konica2 Úplne zlé kombinujes. Ako prečo by som ja malá dávať keď.tak výpoveď? Človek aspoň so stipkom finančnej gramotnosti vie že pokiaľ firma upadá budem číhat aké.su možnosti a či je niekde niečo voľné aby som mohla hned zareagovať. Skôr mi pripadá toho čo píšeš skôr vatujes a obhajujem danu6 pani....pozri každa zmena je ťažká väčšinou. Niekdy však tá zmena je potrebná aby sme napredovaní. Čo sa týka vestic sú lepšie a horšie.ked chces využiť túto jednu je len tvoja vec. Peknú večer

konica2
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
21. okt 2019

@konica2 Pozri každá ti povie aj niečo negatívne veď život nie je iba o pozitívach. Veštice nemajú akurát hovoriť o smrti a nevere z morálneho hľadiska. A ano mám výhrady keď všetko čo napísala bol blud a aj ani jedná jej predpoveď na mesiace čo mi napísala nič netrafila tak hádam nebudem klamať že mi dobre predpovedala.

bykaterina
21. okt 2019

@konica2 Hrozné všetko riešiš veštenie je o Tom že to má ukázať cestu..ak sa nevieš od.toho odosobnit a psychicky by ta to dalo na kolená, ku žiadnej nechoď.

konica2
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
21. okt 2019

@konica2 Slovickaris. Ty si sama nacala tému ako ked ti niečo povie negativne. S negatívnym musíš počítať a keď s tým nepocitas tak do toho nechod.

konica2
Autor odpoveď zmazal
thekacicaa
22. okt 2019

Ja som napr. do toho isla s ty, ze som ratala aj s tym, ze mi moze povedat nieco negativne. Brala som to ako moznost sa na to dopredu pripravit. Dala som si vestit 2x. Vyvestila mi vzdy same pozitivne veci, priam rozpravkovu buducnost. Prva vestba vyslo vsetko do bodky, ale len vdaka tomu, ze som sa sama o to pricinila. Druhy krat mi vyvestila, ze budem mat deti, pritom nemozem mat deti ani ja, ani partner (iba ze by duch svaty uradoval). Povie ti len to, co chces pocut. Je to take vestecke placebo. Ale tak aj placebo niekedy funguje, tak aspon mi dala nadej.

bykaterina
22. okt 2019

@konica2 odpovedala hned prvý status 😉

konica2
Autor odpoveď zmazal
bykaterina
22. okt 2019

@konica2 Nečítam s porozumením. Táto diskusia je o danej vestici. Prečítaj si názov diskusie.

tekylka2
6. dec 2019

tak aj sa po dlhom čase hlásim ale skôr sa nedalo takže ... už môžem povedať ako sa splnilo čo mi predpovedala Gerti..bola som bez práce a veľmi zúfalá preto som aj za nou išla povedala,že pracu budem mať aj dobre ohodnotenú len sa mi tam nebude páčiť ale zas budem mať šťastie a dostanem sa v tej firme na iné miesto a tam budem spokojná a čo sa stalo ?naozaj som nastúpila do práce ale vobec ma to nebavilo ale zas peniaze sa musia zarábať nejak , tam ale otvárali nový usek nikto tam nechcel ísť bolo to ako niečo podradné ale nás nových tam prehodili a veruže nelutujem som tam max.spokojná 🙂 a ešte jednu vec ale tá nie je až tak dobrá čo sa týka zdravia ak sa to dá tak povedať...pýtala som sa aj nato tam nevedela nič len chrup,že musím ísť čím skôr za zubárom ako nechápala som lebo zuby mám pekné rovné,zdravé,chodím pravidelne k zubárovi ale išla som aj tak ved bolo treba aj preventívku urobiť zistili mi paradentozu povedal,že mám silné zuby ešte sa mi nekývajú ale asi o pár rokov to budem musieť už riešiť ináč takže si môžem šporiť zas peniažky žiaľ mám to dedičné aj ked som si myslela,že mňa sa to nebude nikdy týkať ale zas svet sa preto nezrúti bola som v šoku ako to všetko môže vedieť...

vestecmagia
Autor odpoveď zmazal
cloemail
Odpoveď bola odstránená
lenka22115
23. jan 2020

Tak pridavam aj ja cerstvu skusenost a nie som spokojna. O sucasnosti nic a o buducnosti velmi ale velmi vseobecne. Nic som sa nedozvedela.na muza na mtoreho som sa pytala povedala na buducnost ze gula.vravi ano mozeme byt spolu a pritom pred 4 mesiacmi zdrhol za inou. Cize u mna 0 bodov. A sama vykladam karty a keby toto napisem klientke asi by som nevzala ani euro

enusamt
23. jan 2020

@lenka22115 ja som robila reklamaciu u nej a ze som jedina, krorej sa to nesplnilo.. takze nic..
Pritom viem, ze jej este ine pisali a to iste im odpisala...
Ale mozem nakoniec zhodnodit aspon jedinu vec.. dieta.. nejaku dobu po "reklamacii" som zistila, ze som tehotna.. takze toto jedno jej vyslo

lenka22115
23. jan 2020

@enusamt no aj mne predpovedala este dieta ale ja sa neplanujem mat. Tak uvidime. Ale ostatne cele.zle.

adrika25
23. jan 2020

@lenka22115 haha Leni ale to budeš ešte mat 😂a ten pán sa ešte ozve 🙈

bykaterina
23. jan 2020

@lenka22115 ani sa nečudujem u mňa ani prd z toho

lenka22115
23. jan 2020

@adrika25 Adi pochybujem. Pan sa neozve. A dieta mat nemozem a ani nechcem uz nakolko mi dve stacia uplne.

lili2207
24. jan 2020

@lenka22115 Lenka je mi ľúto,že ani táto veštica Vám nezapasovala 😔 možno máte nejaký blok ked ste ich už toľko vystriedala😉

lili2207
24. jan 2020

@lenka22115 ešte ma napadlo ked sama vykladáte karty nemôžete aj sebe si vyložiť? 😉a máte to aj zadarmo🙂

lenka22115
24. jan 2020

@lili2207 nie nie nemam ziadny blok. Vykladam karty a nikdy som nikomu nenapisala to co ona mne. Same basnicke spojenia rozpravky omacky co napisu do horoskopu v hociktorom casopise. Na konkretne otazky odpovedala vyhybavo alebo ich ani neriesila. A uz kee sa o nejaku otazku oprela, hadala a utvrdzovala sa ci je to tak a nebolo to tak. A na reakcii napidala aby som si zaplatila dalsi vyklad lebo ona nema cas vysvetlovat

lenka22115
24. jan 2020

@lili2207 nie sama sebe vylucne karty na urcite veci nevykladam.

lili2207
24. jan 2020

@lenka22115 tomu sa mi nechce veriť toto nie je jej štýl 😔 nebolo tých otázok moc veľa?😉 lebo to sa ozaj nedá za hodinu stihnúť všetko😉 ak by nebola dobrá tak ľudia by za ňou húfne nechodili dokonca aj ja mám u nej termín až o 2 týždne a ozaj som nedočkavá😂 má toho ozaj veľa😉

lenka22115
24. jan 2020

@lili2207 nie nebolo. klasicke normalne otazky. som velmi sklamana z prístupu. pýtala som sa na jedneho človeka opísala to básnicky :D ale napísala aka je super pritomnost a buducnost je vraj len na mne a s tým mužom 4 mesiace nekomunikujeme ked som jej to napísala povedala noo to bola minulosť uplne tliachanie, odveci a ked som sa spýtala na konkretne otázky gula bola zahmlena a nevidela. za mna by som nedala ani 5 eur a nie 33. tot moj nazor. jedinu konlkretnu vec co napísala bolo že vidí pri mne tri deti. inak len seobecne omacky ktoré napíše aj 10 ročné dieťa ktoré si prečíta ezoterickú knihu.

lenka22115
24. jan 2020

@lili2207 mam si davat pozor v maji ale nevie na čo si mam davat pozor, a pozor na vyčerpanie a stres atd..take všeobecne čo sedí na 99% obyvatelstva, a na co konkretne si mam dat pozor ci práca, vztahy, zdravie rodina..povedala neviem gula mi nechce povedať . no 33 eur toto nestálo vobec

lucka1222
25. jan 2020

@lenka22115 u mňa presne tak isto ☹ škoda peňazí ...

lili2207
25. jan 2020

@lenka22115 tak potom radsej uz ani neskusajte dalej ziadne ine vestkyne asi ate voci tomu imunna😂 ja som skusala aj ine tiez,ze preco?pretoze som nevedela vydrzat kedy Gerti bude mat na mma cas babenky to boli velmi zlate a ochotne ale zial nic sa mi nespnilo 😔 takze zas som bola otrava u Gertika🤣🤣🤣 ako aj minule bola na vikend u velmi znameho sportovca,ktoremu tiez vesti pozvval ich na zapas 😉 a chuda sa musela vypytat aby mi mohla mne vterke vestit🤣 ja viem som hrozna ale co robit ked som v uzkych😂🙈