icon

Veštica predpovedala budúcnosť. Skutočne sa splnila?

6. jan 2024

Ahojte,
bola som za zivot asi u 5 vestic, bola som uplne zlomena z rozchodu, tak som ich vyhladala. Samozrejme, ze kazda mi povedala, to co som chcela pocut 😀. Ale mne to tak nejak psychicky pomohlo.
Az na jednu…, na ktorej slova som si vcera spomenula, a mna to doslova vydesilo.
Bolo to 5 rokov dozadu, odvtedy som ziadnu nevyhladala.
Povedala mi, ze stretnem muza, ktory nebude slovak a budem s nim mat dieta, a ze vdaka tomu dietatu ja budem zabezpecena na cely zivot a on zomrie.
No a presne to sa stalo, 2 roky zijem s muzom, ktory nie je slovak, a s ktorym mam par mesacne dieta. Neviem sa zbavit myslienky na to.
Ja viem, mohla len takto trepat do vetra, ako kazda jedna, ale…ale.
Boze mne snad sibe.

maranta_leuconeura
•
6. jan 2024

To si mala dva roky amneziu pamati, ze az teraz sj si spomenula? 🙄

anjelicek26
•
6. jan 2024

No jo... kazdy raz zomrie...aj ty, ja, kazdy... na to nemusim byt vestica...uzivaj si babatko, priatela... a ak chces byt vdaka tomu "zabezpecena" a lepsie spavat, tak sa vezmite...

madeincssr
•
6. jan 2024

Nesibe, je to taka blba spomienka. Klud, je to len vestica. Kazdy z nas je vestica, len vacsinou nam to nevyjde no... 🙃. Uzivaj zivot a stastie, ktore ta stretlo.

autor
•
6. jan 2024

@maranta_leuconeura ano, vtedy mi to nedavalo zmysel, tak som na to nepotrebovala mysliet. A aj tak som vedela, ze hovoria iba to co ja som chcela pocut. A ano teraz po 5rokoch som si na to spomenula, a ani neviem preco. Z nicoho nic.

mikadooo
•
6. jan 2024

Prepáč, ale veď on zomrie.... Dokonca aj ty zomrieš... Dokonca aj tvoje dieťa zomrie.... 🤷. To je úplne ok, ľudia proste umierajú keď dožijú... A jasné, občas aj skôr ako to očakávame, ale za mňa ti nič prekvapivé nepovedala. To plánuješ teraz každý deň žiť v kŕči, že tvoj partner jedného dňa zomrie?

ankare
•
6. jan 2024

Wau... Že by sa to ozaj plnilo? Je aj bohatý?

moonlight1210
•
6. jan 2024

Povedala aj ci umrie, kym bude dieta male? Alebo umrie iba skor ako ty (co moze byt trebars len o par dni skor)?

autor
•
6. jan 2024

@mikadooo viem ano, ze kazdy zomrie, utesujem sa tymto, ze to moze byt o minimalne 40 rokov. Ale ked sa zamyslim, ze kazdy mesiac niekam leti, soferuje, ma chyta panika.

@ankare neviem co je to bohaty, povedala by som slusne zarabajuci muz.

autor
•
6. jan 2024

@moonlight1210 to nepovedala, ze kedy. Ale preco by mi povedala ze vdaka dietatu ja budem zabezpecena? Nechcem na to mysliet, neviem preco mi to napadlo prave vcera 😭

zuzanka.zuzu
•
6. jan 2024

ja na tieto pitchoviny neverím, pred pár mesiacmi som bola u veštkyne ktorá mi vyvestila úplne hlúposti v 10 bodoch.... prvý sa včera bez môjho pričinenia splnil 😳 a poviem ti že nie sú tam len pekné veci. 2 z 10 viem podľa mňa ovplyvniť, takže tie sa nesplnia!!! lebo som sa tak rozhodla. na zvyšné si počkám. na jedno sa teším a už vyberám meno 🙂 na ostatné ani moc nie.

h2
•
6. jan 2024

@zuzanka.zuzu Neveríš na tie pi*oviny, ale k veštici si išla? 🤔

zuzanka.zuzu
•
6. jan 2024

@h2 yop, aj s kamoškou so životnými trapeniami ktorá u nej hľadala odpovede 🙄 ja som ju viezla. a keď už som sa tam trepala tak prečo nie. ja som v živote porobila väčšie hovadiny než zaplatila padika za hodinu pokecu 😀

grof_monte_christo
•
6. jan 2024

Na celom veštení sú nebezpečné hlavne polopravdy, ktoré ti veštica povie. Niečo sa ti napr. splní a ty si potom vsugerujes, že sa veštica úplne trafila. Vychádzas z toho, že sa MUSIA splniť aj ďalšie veci a tak tomu začneš sama pomáhať a robit také rozhodnutia, aby sa vestba naplnila alebo, ak to nemôžeš ovplyvniť, tak zostanes len sklamaná a nakoniec budeš len nadávať, aká si bola blbá 😃

moonlight1210
•
6. jan 2024

No lebo dieta vyrastie, bude sikovne, zarobi a zaopatri ta.
V horsom pripade bude dedic a ako matka z toho budes mat profit i ty.

vkatush
•
7. jan 2024

Svokor bol zo srandy u jednej, keď bol mladý.
Povedala mu, že sa nedožije 30 a bude bezdetný.
Hmmmm, dávno po 60tke s dvoma synmi.

Never na somariny. Áno, chlap ti raz umrie, nikto tu nie sme večne. Užívaj si ho, kým žije (a ak sa splnilo proroctvo, tak aj jeho prachy 😂)

lubos333
•
9. jan 2024

Aj to je jeden s dôvodov prečo nechodiť ku veštcom. Teraz budeš v strachu. A o to presne diablovi ide. Aby sa ľudia báli ,žili v strachu. Veštci nie sú od Boha ale od zlého. Ale neboj sa dôveruj Bohu , modlí sa , a pros o odpustenie ,že si bola za veštcom a Boh ti odpustí ak to úprimne olutujes a ochráni ťa aj tvojich blízkych.

autor
•
9. jan 2024

dnes mi povedal, ze ho skoro v robote rozpucil robot. Tak som mu to povedala, ostal ako obareny. Zbledol. Ale povedal, ze tomu neveri.

madeincssr
•
9. jan 2024

No vidis, ale nerozpucil. Len ty si teraz vsetko "takmer" priohybas, aby to "sedelo" s vestbou. Na tom je to cele zalozene.

evasvecova
•
Odpoveď bola odstránená
•