Veta, na ktorú som alergická
Od detí: Zachvílu.
Od chlapa: Ved si mi to nehovorila/ mala si mi pripomenút. (jasné,10x nestací...)
Od mamy: Ako si si vychovala tak mas.
,, ty máš čo vravieť '' a ďalej môžte doplniť kadečo. Napr ty co máš takého dobrého muža... 😅
Keď môj muž povie dievčatám :"choďte sa vyčvochtať" (rozumej vycikať ) vraždila by som..!🤣
Aktualne som v 40tt takze:.... "uz?" 🤦♀️.... nie, este nie, snad do tyzdna 🤦♀️
@saskenix toto nespravne “kombo” - keby chcem, keby mam, keby som… sa na moj vkus teraz pouziva velmi casto. Mne to normalne trha usi, nerozumiem ako to niekto moze vypustit z ust. A najmä ak to pouzivaju ludia, ktorí sa zivia pisanym alebo hovorenym slovom.
ako matka čo sa snaží udržať produkciu materského mlieka: prikladať, prikladať, prikladať (hlavne ked mi toto radia muži alebo bezdetne deti).
Veta č.2: Musíš spať ked spi babatko. No jasne, super rada, a osprchovať sa, najesť, upratať, navariť a pod. mam kedy??
@luci_ba presne! Veta, za ktorú by som vedela rozdávať push kicky, ako Leonidas v 300: "Pospí si, keď malý spí!"
Druhá: "Čo sa fučíš?"
"Teda bez urazky ale ste pekne sprosta", alebo nejaka ina urazka... a este si mysli ze aka je ona slusna a ohladuplna ved sa tam dala to "bez urazky".
Na MK "mozem byt tehotna? Je tento test pozitivny (Ag, OVU, tehotensky)", v realite najviac ked rodic hovori o dietati v mnoznom cisle papaLI sme kasicku, kaslaLI sme, plakaLI sme...
Na MK: podarilo sa vám schudnúť s detoxom/zeleným čajom/Herbalife/citrónovou vodou/týmito tabletkami?
Tak určite, lebo keby to bolo také jednoduché len niečo vypiť tak určite by nebola polovica Slovenska s nadváhou. A tá firma by bola hodnotou na úrovni googlu a applu
Ja neznasam slovo spravodlivost. Myslim, ze u nas v praci uz vsetci. Nase vedenie ho pouziva ked uz nema argumenty, tak vsetko sa deje v ramci spravodlivosti.
Povedala som že som tehotná a u niektorých bola reakcia: No konečne 🤦🤦takú by som im strelila popapuli že až

@stanislava29
@kittykat22 To raz išla taká reklama, chlap že "A čo SME varili?" (Odpoveď bola "Óóó, šunkafleky!") Tak to vždy, keď som videla, som smerom k telke hovorila: "No Ty nič, Tvoja žena to varila!" 😂