icon

Veta, na ktorú som alergická

23. feb 2022
h2
23. feb 2022

@stanislava29
@kittykat22 To raz išla taká reklama, chlap že "A čo SME varili?" (Odpoveď bola "Óóó, šunkafleky!") Tak to vždy, keď som videla, som smerom k telke hovorila: "No Ty nič, Tvoja žena to varila!" 😂

rora
23. feb 2022

Od detí: Zachvílu.
Od chlapa: Ved si mi to nehovorila/ mala si mi pripomenút. (jasné,10x nestací...)
Od mamy: Ako si si vychovala tak mas.

12katika
23. feb 2022

,, ty máš čo vravieť '' a ďalej môžte doplniť kadečo. Napr ty co máš takého dobrého muža... 😅

martinoocka
23. feb 2022

Neukamenujte ma...

margetakuska
23. feb 2022

Keď môj muž povie dievčatám :"choďte sa vyčvochtať" (rozumej vycikať ) vraždila by som..!🤣

evaachesa
23. feb 2022

Mne alergiu vyvolajú už aj slová ako NIAKÝ a ÚŽASTNÝ 😳😩🤷

elizabet173
23. feb 2022

zo začiatku taký nebol 🙉

fantaghiro21
23. feb 2022

"netuším"

saskenix
23. feb 2022

@evaachesa presne, aj u mna… a este ked pocujem “keby chcem”, “keby môzem” -minule to tu bolo dokonca v odpovedi odbornicky-psychologicky 😳

veronice
23. feb 2022

Aktualne som v 40tt takze:.... "uz?" 🤦‍♀️.... nie, este nie, snad do tyzdna 🤦‍♀️

mistymay33
23. feb 2022

@saskenix toto nespravne “kombo” - keby chcem, keby mam, keby som… sa na moj vkus teraz pouziva velmi casto. Mne to normalne trha usi, nerozumiem ako to niekto moze vypustit z ust. A najmä ak to pouzivaju ludia, ktorí sa zivia pisanym alebo hovorenym slovom.

majka1231990
23. feb 2022

Čo sa zas zdúvaš? Čo ti zas je? - alergia

zenae
23. feb 2022

Každý mesiac: Nabehol Vám na účet rodičovský príspevok/ materská?

lotyka
23. feb 2022

Správna gazdinka ... celkovo pri slove gazdinka sa mi otvára nožík vo vačku....

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
ninusa221
23. feb 2022

Nejedz ved je uz 10:00 pozri sa aké maš brucho.

zitaje
23. feb 2022

Neodcudzujte ma 🙄 😀

luci_ba
23. feb 2022

ako matka čo sa snaží udržať produkciu materského mlieka: prikladať, prikladať, prikladať (hlavne ked mi toto radia muži alebo bezdetne deti).
Veta č.2: Musíš spať ked spi babatko. No jasne, super rada, a osprchovať sa, najesť, upratať, navariť a pod. mam kedy??

luci_ba
23. feb 2022

@beata_k tak za tuto vetu by som vraždila, nonsens 🙄

staronova
23. feb 2022

Strašne ho milujem.

hederamonstera
23. feb 2022

“Ked na to prestanes mysliet, tak sa vam to podari”

sudocek
24. feb 2022

Ja už mám alergiu na otázku - Čo nové? Alebo Ako sa máš? Už má ide šľak trafiť

kocurikpupcek
24. feb 2022

Ked sa moja svokra rozrozpráva kto čo zdedí🙄

mamacita88
24. feb 2022

@luci_ba presne! Veta, za ktorú by som vedela rozdávať push kicky, ako Leonidas v 300: "Pospí si, keď malý spí!"
Druhá: "Čo sa fučíš?"

andreatytler
24. feb 2022

"Teda bez urazky ale ste pekne sprosta", alebo nejaka ina urazka... a este si mysli ze aka je ona slusna a ohladuplna ved sa tam dala to "bez urazky".

petulda333
24. feb 2022

Zavist.

mamina0078
24. feb 2022

Na MK "mozem byt tehotna? Je tento test pozitivny (Ag, OVU, tehotensky)", v realite najviac ked rodic hovori o dietati v mnoznom cisle papaLI sme kasicku, kaslaLI sme, plakaLI sme...

buberova
24. feb 2022

Na MK: podarilo sa vám schudnúť s detoxom/zeleným čajom/Herbalife/citrónovou vodou/týmito tabletkami?

Tak určite, lebo keby to bolo také jednoduché len niečo vypiť tak určite by nebola polovica Slovenska s nadváhou. A tá firma by bola hodnotou na úrovni googlu a applu

benit
24. feb 2022

Ja neznasam slovo spravodlivost. Myslim, ze u nas v praci uz vsetci. Nase vedenie ho pouziva ked uz nema argumenty, tak vsetko sa deje v ramci spravodlivosti.

lasona
24. feb 2022

Povedala som že som tehotná a u niektorých bola reakcia: No konečne 🤦🤦takú by som im strelila popapuli že až