Veta, na ktorú som alergická
Som alergicka na oslovenie "pani zlata/jooooj pani", "moja", "pani veduca"... 😳
U bývalého veta: však ja iba hovorím.. (toto povie vždy po tom, keď mi min. 3x po sebe rozpráva presne to isté a cíti z mojich reakcií, že už chytám nervy 😁)
Na margo kuchára… kedysi som brigádovala v krčme a chodieval tam chlap, ktorému ťahalo na 70 a vždy si objednával takto: dajkaj mi jedny cigaretky a spravkaj mi jedno pivko 🤮 vždy ma z neho striasalo
Inak od muža neznasam A ty čo si podráždená 😬 alebo Ukľudni sa 😂 najlepšia je kombinácia obidvoch naraz 🤣
Na MK... Vidíte tam niečo?
Všeobecne a hlavne u dcéry odpoveď na konkrétnu otazku: Neviem.... Alebo Nic
Hlavne u chlapa: kde mame?
Mešká mi 5 dní MS, môžem byť tehotná?
Vidíte tam niečo? / snehobiely test /
Na čo mám nárok ? 😖
a už začínam byť alergická na " overený recept" 😂😀
V písomnom prejave, najmä na záver príspevku/komentára: za mňa toľko, takže tak, viem o čom hovorím. Argumentačné skvosty ako: nemám čas to tu rozoberať (=nemám argumenty, ale ukázať svoju dôležitosť nejako musím), choďte sa radšej venovať deťom, my sme to tak robili a sme tu (to je určite hnací motor všetkého pokroku 🤦♀️), mám svoje zdroje (nepochybne, čím tajomnejsie to znie, tým dôveryhodnejší príspevok). Nesprávne vykanie.
Jaaaj baby ste ma zase pobavili,v mnohom mi čítate myslienky..
Ja doplním ..
Myslíte ,že som tehotná keď ...?
Prišiel vám už rodičak?
Dnes máme 36 mesiacikov..
A doma mám návratu žilu pri odpovedi-je mi to jedno alebo ako chces ...
Mamickovsky plural - dojcime sa, kakame, mame prvy zubok. To vazne, baby? A gol, ked svagrina prave dojcila a svokre ktosi volal a svokra do telefonu zadrela: "Dojcime sa akurat." Normalne som sa jej opytala, kto ju dojci, ze sa mi nezda, ze visi na nejakom prsu. 🤦♀️

@deti95060810 moja svokra hovori chybne dieta.