icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

tomasko27
4. nov 2012

@puhinka Tekute sklo este nemam,tak skrob.

tomasko27
4. nov 2012

@puhinka Dakujeem 🙂

puhinka
4. nov 2012

@tomasko27 ,ja som zase len sklom robila,ešte mi ostalo z minulého roka...už by som aj začala s výzdobou,len ešte stále neviem v akých farbách...no asi to bude tento rok červená a zlatá 🙂

tomasko27
4. nov 2012

@puhinka Ja to robila prvy krat,tazke farby mam vseliake.To som skusala 🙂

bapi1
4. nov 2012

@puhinka skusim to tak urobit, to bude moje prve,skusobne dielko 😉

puhinka
4. nov 2012

@tomasko27 ,áno aj ja minulý rok piate cez deviate,teraz vyberiem isto niečo z minulého roka,čo sa mi bude hodiť,niečo vyrobím...ale už nemám na to toľko času ako minulý rok...no predsa sa niaky nájde...na budúci rok už fakt neviem,už budem aj pracovať

puhinka
4. nov 2012

@bapi1 ,na 8 strane sú niake moje so základných výkresovým kúželom a na tretej strane je moja úúúplná prvotina,tiež z výkresu 🙂

iwuskaaa
autor
4. nov 2012

@zoe_a ďakujem🙂
www.magichobby.sk (Očová)

melj
4. nov 2012

@iwuskaaa tak toto je ozaj super a v podstate jednoduché,niečo určite vyskúšam...ďakujem za inšpiráciu;)

lenocka23
5. nov 2012

baby, nemate niektora sablonu na vystrihovacky do okna? mali by to byt take domceky, ktore sa akoby vlnia... vlani sme mali nieco podobne, len "rovne".. budem rada ak mi niektora pomozete, lebo uz fakt neviem kde mam hladat... pridavam foto vlanajsej vyzdoby..

zuzana76
5. nov 2012

@lenocka23 jej toto je krasne, to si mala odkial? dakujem

lenocka23
5. nov 2012

@zuzana76 http://www.volny.cz/vocilka/vanocni_okno.htm su tam sablony, ktore len vytlacis a mozes strihat... netreba nic upravovat a zabavia sa aj decka.. 😉

ukana
5. nov 2012

@lenocka23 teraz som si všimla, že hladáš konkretnu vystrihovačku, tá na tých linkoch asi nie je, ale tak aspon ostatným poslúžia 🙂

lenocka23
5. nov 2012

@ukana hej konkretnu, uz som presmejdila snad vsetko.. sesterka to vlani objavila na ceskom mimibazare, ale mozno to bude mat niekto aj inde.. 😉

zuzana76
5. nov 2012

@lenocka23 dakujem

lenocka23
5. nov 2012

tak som sice stratila pol dna, ale nasla som... 😉 http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8395

ukana
5. nov 2012

@lenocka23 tie sú krásne, syn akuát strihá tie, čo si dala link, že ste mali minulý rok 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 i ked už má 9rokov, celkom ho to chytilo 😎

zuzimao
5. nov 2012

Ahojte, chcem Vás moc pekne poprosiť. Máte niektorá overenú stránku na objednávanie látok? 🙂

linka
5. nov 2012

@lenocka23 ako ti to drzalo na skle? si niecim prilepila?

lenocka23
6. nov 2012

@linka kuskami obycajnej priesvitnej pasky...ide to potom dobre dolu.. 😉

prasiatko30
6. nov 2012

@lenocka23 prosim ta mohla by si mi povedat aky papier si pouzila na tu dekoraciu do okien? Je to velmi pekne!!!

awooojky
6. nov 2012

teda baby vy ste sikulky , mozem sa pridat..🙂 my sme mali minulý rok prvé spoločné vianoce, no zabudla som fotit výzdobu mam len venček..

awooojky
6. nov 2012

potom som na to dala este také tie ako vlasy ci ako sa to volá tak to krásne ozivilo len nemam foto

awooojky
6. nov 2012

ta ruza je kupena bambulky, podstavce a sviečky tiez ostatné som si spravila

lenocka23
6. nov 2012

@prasiatko30 obycajny kancelarsky papier, co vezme tlaciaren... 😉 netreba nic speci...

prasiatko30
6. nov 2012

@lenocka23 dakujem za objasnenie lebo to vypadalo na taky nejaky penovy papier🙂

melj
6. nov 2012

tak,dnes som bola na nákupy a lepidlo Herkules 250g u nás v papiernictve kúpite za 3,90€ a hneď vedľa v drogéria-farby,laky to isté kúpite za 2,30€...dobrý rozdiel a obchody sú od seba vzdialené cca 5 krokov...jaaaaaj,to je také smutné ☹

tomasko27
7. nov 2012
melj
7. nov 2012

baby ak môžem pridám aj ja svoje prvé dielka-sú len také na skúšku,ale mám z nich takú radosť,že sa musím pochváliť 😀 😉