Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
@fatima30 ahoj, zalezi od toho, co potrebujes. ja som objednavala stuhy odtial: http://www.kreativne-studio.sk/
Ceny su este lepsie ako v normalnych obchodoch a postovne bolo tusim 2 eura.
@iwuskaaa fuha, to netusim, sus zavolat a povypytovat sa 🙂. ja som sa tusim registrovala a celkom rychlo mi preisli veci. ked vezmes do uvahy to, ze musia namerat vsetky tie stuhy. a ku kazdej objednavke prikladaju aj darcek, prisli mi take mile flitre zlate a tenka stuzka, takze potesilo 🙂

kocky ktora je taka dobra stranky na material na tvorenie s najmensim postovnym lebo niekedy je fakt to postovne drahe