Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
Baby všetky ste šikulky 🙂
Ja dnes idem na nákup do tesca a do farby-laky,kupiť vodne sklo a ak sa mi podari aj nejake tie polystyrenove veci,len sa chcem opytat,keď chcem urobiť z bavlnky vodnym sklom okolo pol.srdiečka alebo venčeka,ako ho potom odtiaľ vyberiem? Ďakujem 🙂
Jak to delate, ze ste vsechny tak sikovne?? Vsechny vytvory jsou tak krasne. Ja letos asi nic nestihnu, loni jsem tvorila, ale tak snad risti rok uz bude lepe
@pakin http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=434 prepáč,ale až teraz som mala možnosť a čas odpísať 😉 je to jednoduché,len to chce trochu trpezlivosti,tak omotávaniu zdar! 🙂
@mirocka2000
dobrý den mozem sa opytat z coho to je robene a ako sa to robi alebo kde najdem nejak navod na to dakujem...je to ozaj velmi krasne
baby kde sa dá kupit vodne sklo?
ja mam tiez otazocku stromceky sa mi daria ale mam problem s tou gulou klasicky balon sa mi zda velky neviete mi poradit kde zozeniem tie male do vody skusala som Tesco a dracik a nic ono je to skor taky letny tovar??
ahojte baby,ako robite tie vacsie motane stromceky? ja robim z vykresu A4,su take mensie,chcela by som aj vacsie skusit, z coho ich robite?
Ahojte,máte vsetky krásne výrobky,ja pletiem kosicky 🙂
@pempusik toto by som chcela vediet?čo potrebujem príp.kde vezmem návody?dakujem 🙂

@ianitka ono aj mne to slo tzazko ale somto tak troska ako keby postiskala ze sa uvolnilo to prilepene vodne sklo... tak jemne hlavne od spica to ide tazsie... ale dufam ze sa ti podarilo??ho vybrat a potom daj foto zdobeneho