icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

veronikaemma
1. dec 2012

@ianitka ono aj mne to slo tzazko ale somto tak troska ako keby postiskala ze sa uvolnilo to prilepene vodne sklo... tak jemne hlavne od spica to ide tazsie... ale dufam ze sa ti podarilo??ho vybrat a potom daj foto zdobeneho

miska_zv
1. dec 2012

Baby všetky ste šikulky 🙂
Ja dnes idem na nákup do tesca a do farby-laky,kupiť vodne sklo a ak sa mi podari aj nejake tie polystyrenove veci,len sa chcem opytat,keď chcem urobiť z bavlnky vodnym sklom okolo pol.srdiečka alebo venčeka,ako ho potom odtiaľ vyberiem? Ďakujem 🙂

strihalka
1. dec 2012

Jak to delate, ze ste vsechny tak sikovne?? Vsechny vytvory jsou tak krasne. Ja letos asi nic nestihnu, loni jsem tvorila, ale tak snad risti rok uz bude lepe

melj
1. dec 2012

@pakin http://www.mimibazar.sk/navod.php?id=434 prepáč,ale až teraz som mala možnosť a čas odpísať 😉 je to jednoduché,len to chce trochu trpezlivosti,tak omotávaniu zdar! 🙂

dm1
1. dec 2012

pridavam dosity adventny kalendar aj so stastnym majitelom 😀 a nas adventny pernikovy svietnicek

z.k
1. dec 2012

aj ja pridávam dnes som dokončila venček do kuchyne a dievčatám do izbičky stromček,venček,gule 🙂

mishusha
2. dec 2012

prajeme prijemnu prvu adventnu nedelu.... 🙂

tomasko27
2. dec 2012
dm1
2. dec 2012

prva sviecka zapalena. Stromceky-kuzele a zvonceky robene s vodnym sklom

7monika5
2. dec 2012

@mirocka2000
dobrý den mozem sa opytat z coho to je robene a ako sa to robi alebo kde najdem nejak navod na to dakujem...je to ozaj velmi krasne

egyptanka
3. dec 2012

baby kde sa dá kupit vodne sklo?

dm1
3. dec 2012

@egyptanka ja som kupovala vo farby-laky liter za 1,5 eur

egyptanka
3. dec 2012

@dm1 dakujem a ked si robila tie vianocne gule resp. stromceky tak si to v akom pomere riedila vodou alebo neriedila?

dm1
3. dec 2012

@egyptanka ja som to neriedila vobec davala som ciste vodne sklo. A robila som len zvonceky a kuzele. Gulicky mam kupene z min.roka 😉

trinixy
3. dec 2012

ja mam tiez otazocku stromceky sa mi daria ale mam problem s tou gulou klasicky balon sa mi zda velky neviete mi poradit kde zozeniem tie male do vody skusala som Tesco a dracik a nic ono je to skor taky letny tovar??

melj
5. dec 2012

niesú perfektné,ale aj tak sa z nich teším 😉

melj
5. dec 2012

@dm1 nádherné,,,,a perfektne zladené 🙂

iwuskaaa
autor
5. dec 2012

Dievčatá také krásne ozdoby viete vyrobiť, až si idem oči vyočiť 🙂 🙂 😀 . Ja som teraz dokončila gule z vodného skla, ale ešte musím dozdobiť stuhou a tiež ozdoby zo slaného cesta.
Srdiečka stále šijem a ešte idem robiť stromčeky z vodného skla 🙂
Pridám inšpiráciu...

siouxsie
5. dec 2012

vyzdobila som... izbičku, deťom pre radosť 🙂

monik83
5. dec 2012

Ahoj dievčatá, práve som dokončila takúto chalúpku

linka
6. dec 2012

ahojte baby,ako robite tie vacsie motane stromceky? ja robim z vykresu A4,su take mensie,chcela by som aj vacsie skusit, z coho ich robite?

lucinocka
6. dec 2012

@dm1 a ako si robila stromceky a kuzele? gule viem, to sa namotava na balon a potom pukne

lucinocka
6. dec 2012

@tomasko27 jeej tie sisky su super, a tu v chorvatsku su tie obrovske..ze mi to nenapadlo..hned jak malej dotecu sopliky idem na lov :_D

lucinocka
6. dec 2012

ja som zatial len veniec na dvere robila..tohto roku sa flakam s vyzdobou:D

dm1
6. dec 2012

@lucinocka tie kuzele a zvonceky som omotavala okolo polystyrenovych polotovarov a potom dala dole z toho polystyrenu ked to stvrdlo

magimary
6. dec 2012

podobne som "motala" aj ja s deťmi:
(ešte to skúsime nejako málinko ozdobiť 🙂)

marcellka32
6. dec 2012

Ahojte,máte vsetky krásne výrobky,ja pletiem kosicky 🙂

marcellka32
6. dec 2012
pempusik
6. dec 2012
marcellka32
6. dec 2012

@pempusik toto by som chcela vediet?čo potrebujem príp.kde vezmem návody?dakujem 🙂