Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
@iwuskaaa nie je to zlozite, len na stromcek treba trosku trpezlivosti...gule su jednoduchsie, ked zvladnes gule tak zvladnes aj stromceky, len mozno prvy bude s nervami (ako ja 😀 ) vela navodov je na artmama.sk tam to baby fotia ako fotopostupy tak podla toho by si urcite zvladla 😉
robím tie gule s vodným sklom,som strááášne zvedavá ako to dopadne 🙂
už sa sušia,som zvedavá na výsledok,len mám taký problém,že ja neviem urobiť peknú mašličku :(
koľko vám tak v priemere schly tie gulky?
@titkovamiriam ,pekné,také ľudové 🙂

akurát som striekala na okno cez šablónu obrázky 🙂