icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

zuzidr
4. dec 2011

Ahojte aj ja pridám pre inšpiráciu moje dva včerajšie výtvory 😀

bartokami
5. dec 2011

ahojte,tak aj ja pridavam co sme vytvorili s dcerkou🙂 ozdobky na maly stromcek do jej izbicky🙂 a ja sa som sa posnazila urobit bambulky z priadze🙂

bartokami
5. dec 2011
bartokami
5. dec 2011

@iwuskaaa takze urobili sme z toho cesta a vyfarbili ich farebne🙂

iwuskaaa
autor
5. dec 2011

@bartokami krásne sú 🙂

evelin116
5. dec 2011

moja prva vianocna gula a neviem ci mam dat aj ostatne ruzove alebo len biele..ostatne ozdoby mam biele a strieborne.co myslite ake mam dat?

puhinka
5. dec 2011

čaute,tak ja mám teraz toho strašne veľa,ale prídám ešte nedokončené guľky 🙂 idem dokúpiť vecičky ,tak ich pak dokončím a tá jedna zmutovaná,to mi splasol balónik 😀

ika00
5. dec 2011

@puhinka Ahoj, mozeš mi prosim poradiť? Začala som robit gule. Spevňujem ich škrobom. Ako dlho budú schnúť? dakujem

puhinka
5. dec 2011

@ika00 ,fúúúha,tak to ti neviem povedať,pretože ja to robím s tekutým sklom 😒

riana12
6. dec 2011

ja mam len taku rychlovku z minuleho tyzdna - adventny vencek a vo vaze zlata gulickova retaz s vetvicou z cervenych guliciek...
este sa chystam na kupu pekneho zlateho ci ineho papiera a spravim vystrihovane/zlepovane hviezdicky... uz to tu niektora davala... vyuzijem to na vyzdobu okna...

ika00
6. dec 2011

@puhinka a kde kupujes to tekute sklo? dakujem

puhinka
6. dec 2011

@ika00 vo farby a laky 🙂

bartokami
6. dec 2011

@ika00 ja som namacala v skrobe tie bambulky z priadze poobede,dala som ich susit na radiator a nasledujuci den uz boli suche🙂

bartokami
6. dec 2011
puhinka
7. dec 2011

@bartokami ,ti stopli album?skús si to dať na modrú strechu,ja mám tam môj albumček s tvorivkami 🙂

erni
7. dec 2011

@zuzidr velmi pekny veniec, a to v strede su nejake retiazky? ja som mala presne takyto kruh,vyborny napad vyplnit to 🙂
pridavam nas dnesny vyrobok pre kamaratku 😉

bartokami
7. dec 2011

@puhinka hm...da sa mi pozriet album...skusim dat na modru strechu🙂

puhinka
7. dec 2011

@bartokami ,možno ti to ešte nezmazali,ale tieto prísne adminky mažú všetko,čo nemá nič spoločné s deťmi

bartokami
7. dec 2011

@puhinka uz som to presunula na modrustrechu🙂

bartokami
7. dec 2011

@bartokami vdaka za radu🙂

bartokami
7. dec 2011

@puhinka vdaka za radu🙂

puhinka
7. dec 2011

@bartokami ,nie je za čo 🙂

lyongirl
12. dec 2011

pre inšpiráciu - svietnik som robila 2 roky dozadu a tento rok si chcem spraviť tiež niečo podobné, len akosi pri deťoch nestíham 😀, alebo sa mi nechce? Aj to je dosť možné...čečina ma už čaká na balkóne, stromček nám stojí od včera, ale nemá ho kto odfotiť tak, ako zvyšné ozdoby v byte...

lyongirl
12. dec 2011

chcela som to dať do inej témy, hehe 😀

iwuskaaa
autor
13. dec 2011

@puhinka ten stromček so špagátom, to si robila ty? Ak áno, skláňam sa pred tebou 😉 . Nádherné. Si šikuľka, samozrejme, nielen stromček je krásny 🙂

iwuskaaa
autor
13. dec 2011

@riana12 tie hviezdičky sú nádhernééééé....chcem vedieť postup aj ja, vďaka 😀 😉

puhinka
13. dec 2011

@iwuskaaa ,hej robila,všetko čo sem pridávam,robím ja sama ...okrem toho betlehemu,čo je na tej fotke a ten košík čo je pod tým stromčekom 😀 😀 😀 heh

puhinka
13. dec 2011

čaute šikulky,ja som sa včera konečne začala realizovať po celom víkende(čo sme lietali všade kde sa dá) a porobila som takéto veci