Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu
Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .
@iwuskaaa no,3 z kartonu trojuholniky,mozu byt aj 4 ,ja som skusala s 3 a tiez to dobre ukazalo? ,spojis ich lepiacou paskou😉 potom este potrebujes spagat ,lepidlo a dozdobit to mozes cim kolvek..ja som vyrobila stuhy...a omotala este sisalom🙂 mozes tam dat susene pomarance ako ma hore .....puhinka...a ona to ma pekne,nou som sa inspirovala 😉
Nejako je tu ticho mamičky 🙂 .
Už máte všetko pripravené na Vianoce? Darčeky zabalené, koláčiky napečené, stromčeky stoja?
My všetko, okrem toho stromčeka, ten budeme zdobiť dnes večer, teším sa 😵 .
Dnes som ešte urobila vianočnú ikebanu na štedrovečerný stôl, pridávam fotku 🙂 .
Sviečky som dala štyri, jedna sa mi tam tratila 😀
@iwuskaaa ,jéééj,tak táto správa ma potešila hehe 😀
no plnila som ich natrhaným molitánom a pak som ich prežehliala,nech nie sú až také hrbokaté 😀 do dnes ich používam na fotenie 😀 heh
dnes sa zrovna chystám na šitie levanduľových vrecúšok do skríň a Vianočné dekorácie začnem riešiť asi až o mesiac 😀 rozhodne sa podelím o výtvori,len uvidíme,čo vymyslíme...nazbierala som si rolky z WC papieru,niečo z toho by som chcela aj vymyslieť,veď uvidíme 😀 heh
Ahojte,chcem sa spytat.Tie gule,srdiecka a zvonceky,ten zvoncek a srdiecko dam tak dole ze vytiahnem spendliky?Dakujeeem
Tento rok hadam aj j nieco vytvorim 😀 chcem sa spytatkde kupujete vseliake tie spagatiky,flitre a podobne somarinky na tvorenie?

ako sa robí vianočná guľa
http://www.jaksetodela.cz/video/2668/zelena-van...