icon

Vianočné dekorácie - nápady a tipy na vlastnú výrobu

iwuskaaa
25. okt 2011

Mamičky, keď prejde sviatok všetkých svätých, naše obchodné reťazce zaplaví ponuka vianočných dekorácií, ozdôb...priznám sa, už som aj teraz začala pozerať na rôznych stránkach ponuky vianočných dekorácií a našla som veľa takých, ktoré si môžeme vyrobiť sami. Bude to lacnejšie a s dobrým pocitom, budeme na seba pyšné 🙂 😀 , že sme niečo pekné dokázali.
Preto môžeme prispieť s nápadmi, tipmi a aj fotkami vlastných výtvorov 🙂 . Čo Vy na to?
Ja som vlani zhotovila vianočný stromček z tvrdého papiera, dozdobila lykom a kokosovým vláknom a rôznymi drobnými ozdobami. Odfotím a pridám neskôr na inšpiráciu pre ostatné mamičky 🙂
Tak mamičky, ak máte nejaké nápady, sem s nimi 😉 .

lyongirl
13. dec 2011
bartokami
13. dec 2011

@puhinka vcera som zacala robit ten stromcek zo spagata..potom dam foto🙂

puhinka
13. dec 2011

@bartokami .oki 🙂

bartokami
13. dec 2011

tak pridavam stromcek,este budem davat na neho susenu mandarinku...uvidim,dam aj potom foto..ci to uz nebude velmi kricat🙂
@puhinka

puhinka
13. dec 2011

@bartokami ,no vidíš šikulka,krásne 🙂

bartokami
13. dec 2011

@puhinka aj vdaka tebe..si dobre poradila,mas dobre napady,a robi sa to jednoducho🙂

puhinka
13. dec 2011

@bartokami ,ja sa inšpirujem z netu a pak si to len pozmením podľa možností materiálu,čo mám doma 🙂
ale aj tak moc ďakujem 🙂

bartokami
13. dec 2011

@puhinka tak som rada ze je tu taka stranka..aspon uz prezivam Vianocny cassss🙂

iwuskaaa
autor
14. dec 2011

Znovu som sa realizovala, ale ako vidím vaše výtvory, nie som taká šikovná ako som si myslela 😀
@puhinka fakt krásne vecičky, budem sa inšpirovať 🙂 .
Ten stromček, čo si pridávala nedávno, to si motala polystyrenový kužeľ špagátom?

iwuskaaa
autor
14. dec 2011

@bartokami aký základ si použila na stromček? Nádherný 🙂 😵 .
Som rada, že som vytvorila tému, ktorá sa úročí a kde sa navzájom inšpirujeme 🙂 😵

puhinka
14. dec 2011

@iwuskaaa ,nie,urobila som si papierový kúžeľ a ďakujem moc,aj tí tvoji anjelikovia sú zlatučký 🙂

bartokami
14. dec 2011

@iwuskaaa no,3 z kartonu trojuholniky,mozu byt aj 4 ,ja som skusala s 3 a tiez to dobre ukazalo? ,spojis ich lepiacou paskou😉 potom este potrebujes spagat ,lepidlo a dozdobit to mozes cim kolvek..ja som vyrobila stuhy...a omotala este sisalom🙂 mozes tam dat susene pomarance ako ma hore .....puhinka...a ona to ma pekne,nou som sa inspirovala 😉

bartokami
14. dec 2011

@iwuskaaa jeeeej,to su kraaasny anjelickovia🙂

iwuskaaa
autor
14. dec 2011

@puhinka @bartokami Ďakujem 🙂 . Ešte vyskúšam aj tie vaše stromčeky, dúfam, že stihnem 🙂

iwuskaaa
autor
14. dec 2011

@bartokami sisal je to žlté na stromčeku? 🙂

bartokami
14. dec 2011

@iwuskaaa ano omotany sisal stal cca0,33cent

bartokami
14. dec 2011

@iwuskaaa a maslicky su urobene so stuhy 🙂

puhinka
14. dec 2011

@bartokami a inak mne sa to zdalo trochu hranaté,ale som si myslela,že s ami to len zdá 🙂

iwuskaaa
autor
15. dec 2011

@bartokami wau, super stránka 🙂

erni
16. dec 2011

tento veniec som robila pre kamosku, advent uz pomaly konci a veniec je este u nas 😀

iwuskaaa
autor
22. dec 2011

Nejako je tu ticho mamičky 🙂 .
Už máte všetko pripravené na Vianoce? Darčeky zabalené, koláčiky napečené, stromčeky stoja?
My všetko, okrem toho stromčeka, ten budeme zdobiť dnes večer, teším sa 😵 .
Dnes som ešte urobila vianočnú ikebanu na štedrovečerný stôl, pridávam fotku 🙂 .
Sviečky som dala štyri, jedna sa mi tam tratila 😀

tosomja
23. dec 2011

Dnes sme postavili s Vikinkou stromček a spravila som malú "ozdôbku" na stôl, nech ladí so stromčekom.
Všetkým prajem šťastné a veselé Vianoce a bohatého Ježiška 🙂

iwuskaaa
autor
16. okt 2012

@puhinka ahojky, mali by sme oprášiť starú tému a začať sa opäť inšpirovať 🙂 . Chystám sa ušiť také srdiečka, aké si robila aj ty, prosím ťa, čím si ich vyplnila? Ďakujem 😉

puhinka
16. okt 2012

@iwuskaaa ,jéééj,tak táto správa ma potešila hehe 😀
no plnila som ich natrhaným molitánom a pak som ich prežehliala,nech nie sú až také hrbokaté 😀 do dnes ich používam na fotenie 😀 heh
dnes sa zrovna chystám na šitie levanduľových vrecúšok do skríň a Vianočné dekorácie začnem riešiť asi až o mesiac 😀 rozhodne sa podelím o výtvori,len uvidíme,čo vymyslíme...nazbierala som si rolky z WC papieru,niečo z toho by som chcela aj vymyslieť,veď uvidíme 😀 heh

erni
28. okt 2012

@iwuskaaa @puhinka ahojte, tusim sa zacinate relaizovat, tesim sa na obrazky..ja som este nic nespravila,ale napady uz mam a tesim sa aj na vase inspiracie 😉

tomasko27
28. okt 2012

Ahojte,chcem sa spytat.Tie gule,srdiecka a zvonceky,ten zvoncek a srdiecko dam tak dole ze vytiahnem spendliky?Dakujeeem

iwusca
28. okt 2012

Tento rok hadam aj j nieco vytvorim 😀 chcem sa spytatkde kupujete vseliake tie spagatiky,flitre a podobne somarinky na tvorenie?

puhinka
28. okt 2012

@erni ,ešte neviem,čo ma napdne tento rok,no určite by som chcela veniec niaky urobiť na dvere,a pak rekvizity vianočné na fotenie,ktoré určite využijem ak ako ozdobu domu 🙂