Vianočné pexeso
sledujete to niekto? presvyhla som prve dve gule neviete co pod nimi bolo a ake cisla?
doktor.007.... mama sa tiež dovolala zázrakom 😅 skús začať vytáčať ešte pred správami, nie až ked skončia... držím palce 😉
ako to funguje ako mam vedieť kedy mám volať počúvam expres ako blázen ale neviem kedy budu súťažiť
hello fandovia pexesa 🙂 tak a chladnička je fuč hm? a ako pozerám aj lyžovačka 27 som mal no tá druhá guľa mi ušla, vie niekto????
ja som to prestala sledovat lebo vkuse som aj 20 min.pred vytacala a nic tak kaslem na to a ani riadne nestiham pri 2 detoch 😉
zostáva 6 cien, mám GPS,práčku,kameru,mikrovlnku,síce len po jednej ale bojujem 🙂 kto viete druhu guľu vyhratej lyžovačky? prvu 27 mám díky 🙂
zimna lyzovacka 27, 32
a o druhej padla pracka - 12, 24
zuzkapin dik za guľu 32 ,no pračku som zaregistroval aj som sa snažil dovolať a ☹ , a čo čísla 6,14,18,25,30,37,40,41?? je niečo odkryté?
Caute, neviete prosim kde padla druha gula na chladnicku? ja som zaregistroval len 42 a druhu neviem.
30 je kamera, ostatne su prazdne
druhá chladnička bola 9 , bolo pexeso teraz o 16tej??
nie, lebo o 15 vyhrala pracku
hraju to aj cez vikend?
naco tam vola osoba, co otoci uz otocene? ci nas natahuju? 🙂))
NO a uz je len posledna cena. Co padlo vcera, kamera je 30 a?
A je dohrane.
Ahojte, nevie niekto prosím Vás prvé čísla z vianočného pexesa, ktoré boli dnes ráno (6. 12. 2010) okolo 8 hodiny. Nestihla som ich. ďakujem veľmi pekne.
tam sa má šancu kto dovolať,ha??? 😠
hello hrá ešte niekto pexeso?? pomením hm?
@doktor.007 ahoj, ja hram pexeso 🙂
čo bolo druhá guľa dámsky parfém?
@hanula23 hello , porovnáme?
@hanula23 zachytila si mikrovlnku? prvá je 34 a druhá??
@doktor.007 ahoj 🙂 musis mat so mnou troska strpenia, lebo som tu registrovana az od dnes, tak to tu velmi neovladam a jasne mozeme pomenit, len zrovna ta mikrovlnka druhe cislo aj mne chyba, to som este cestovala do prace v tom case ked sa to vyhralo
@hanula23 a ten D. parfém si zachytila??
@razor329 nazdar,hráš?
@doktor.007 2 a 30
@hanula23 a tebe čo chýba ja mám GPS,knihy, LCD,D. kino, i-phone, lyžovačku,kôš,kamera po jednej guli hm?
@hanula23 a ešte 4 je pansky parfém
@doktor.007 no tak mam aj ja, chyba mi ta mikrovlnka a prosim ta to chodi aj cez vikend?? ak ano mne by pomohlo keby si mi poslal potom co by bolo zajtra lebo som v skole na skuske...

hello ľudkovia , ani za svet sa nemôžem dovolať do toho Expresu ☹( a mám nazbierané