icon

Viete aké máte IQ?

anielinka
4. feb 2014

Chcela by som sa podelit o moje skusenosti.Mne namerali IQ 125 ,cize v celku som spokojna,kedze priemerne IQ na Slovensku je okolo 95.

sisaha
4. feb 2014

@anielinka dobre, tak zacni sebou.. cim vynikas?

zabka88
4. feb 2014

😀 😀 😀 😀 😀 ja jej tých 5 bodov kludne dám zo svojich, tak dobre som sa už dávno nezasmiala 😀 😀 😀

anielinka
autor
4. feb 2014

@sissy27
Vies ze mi je to uplne jedno,ci som sa sama pred Vami zhodila alebo nie?!Kedze mam vlastne nazory ,rozum a hlavu,som spokojna a nic nelutujem.Vobec,je mi absolutne jedno co si o mne myslite ovecky.A to ze som nazvala zeny ,ktore mrzacia a kalicia vlastne deti "vymletymi materami",je moj osobny nazor.A budem si za nim stat ,lebo to tak emocne citim.

jolinka
4. feb 2014

baby berme to pragmaticky...ked chce psychotronicka zhrabnut 10 eciek...hadam nenamera ehm klientovi podpriemerne IQ ???

prasiatko30
4. feb 2014

co maju deti prazdniny na slovensku??? a este k tomu take inteligentne deti 😀 😀 😀 😀 len nemala by si minat mamickine prachy na somariny radsej si si mala zzaplatit to doucovanie na ktore ti mamicka prachy dala

sissy27
4. feb 2014

@anielinka mno tak to je nás tu takých viac, čo máme vlastné názory - akurát teda sme sa zhodli v tom, že meranie IQ pomocou kyvadla u psychotroničky je asi rovnako skvelé ako robiť si vodičák u veterinára 😀 😀 😀 ale stoj si za tým a prosím ťa, nezabudni to uviesť aj do prihlášky na vysokú školu a neskôr celkom určite aj do životopisu pri hľadaní zamestnania 😀 😀 😀 a ešte nezabudni, že všetci sú blázni, len ty si lietadielko 😀
you made my day 😲 😀

zabka88
4. feb 2014

@anielinka však kluuuud, pokoj, keď si spokojná ty so svojim životom tak je všetko oki 🙂 výška IQ je dosť osobná otázka, ako ked sa spýtaš niekoho koľko váži alebo dámy "v stredných rokoch" koľko má teda rokov .. a presne ako ti písala jedna diskutujúca , výška IQ vôbec nehovorí nič o tom, aký je to človek, či je schopný "prežiť" a byť úspešný.. paradoxne, práve ľudia s vysokým IQ majú často veľký problém uplatnenia v praxi..

vieš, každý žijeme svoj život tak ako najlepšie vieme a mňa osobne naučil život nikoho neodsudzovať, pretože nikdy neviem ako by som sa zachovala v koži toho druhého .. skús pristupovať k životu s väčšou pokorou 😉 kludne maj svoj názor, ale neodsudzuj iných len preto lebo ho nemajú rovnaký ako ty..

mariosmykal
4. feb 2014

@anielinka Ahoj. Pozrel som si tvoj úvodný príspevok a aj reakcie naň. Oceňujem, že si sa chcela porozprávať o nadaniach a veciach, kto v čom vyniká. Takúto otázku si však v úvode nepoložila, preto nemôžeš čakať, že na ňu niekto zareaguje. Preto si do budúcna dávaj pozor, či tvoj príspevok obsahuje všetko, čo chceš, alebo je z neho niečo zamlčané. Taktiež budem rád, ak nebudeš urážať ostatné používateľky.

Chcem sa ešte informovať ohľadom loginu @ssisska . Vyzerá, že je tvoj, čo však nie je povolené mať na koníku dva účty. Ktorý login si chceš nechať? Ďakujem.

zuzkaanicka
4. feb 2014

@mariosmykal je fajn precitat si este aj tuto stranku, je tam o @anielinka zaujimava informacia-samozrejme, je mi jasne, ze takych vymyslov je na MK viac 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/mate-doma-nadane-dvojrocne-dieta/

svano
4. feb 2014

@anielinka Gratulujem, dúfam že nás o pár rokov aj poinformuješ čo si s tak výnimočným IQ už dokázala urobiť pre tento svet. Pre dnešok by ti možno neuškodilo trocha skromnosti a pokory.

zuzana315
4. feb 2014

...a to som si myslela, ze ma tu na MK uz nemoze nic prekvapit, ale teda mylila som sa...posledne dni zostavam len v nemom uzase...kdyz Pan Buh rozum rozdaval, tato prispievatelka poletovala ako holubicka...

anielinka
autor
4. feb 2014

@mariosmykal
Ako ...,nerozumiem,moja sestra ,ktora pouziva rovnaky pocitat ,nema potom narok sem prispievat a mat vlastny nick?!Prepacte nerozumiem.

mariosmykal
4. feb 2014

@anielinka samozrejme, má pravo. Pridajte si prosím profilové fotografie, aby v tom bolo jasno, ďakujem.

macamac
4. feb 2014

@anielinka máš alebo nemáš dieťa?
lebo zdá sa mi, že podľa tém, kam píšeš, všade píšeš niečo iné
baví ťa to? 😕
@mariosmykal myslím, že tá rozprávka o tom, prečo má dva nicky, je ďalšie klamstvo
pod týmto nickom písala, že je slobodná, nemá deti, potom že má syna....skrátka klame
bloknutie je na zváženie 😉

digysa
4. feb 2014

@anielinka Ideeeeeeeeeeeeeeeees....nedaj sa. Som na tvojej strane 😎

zuzkaanicka
4. feb 2014

@digysa nerob si srandu, ona Ti uveri 😅

digysa
4. feb 2014

@zuzkaanicka musela si? 😝

ammellia
4. feb 2014

tak toto ma zabilo :D Clovek, ktory ma iq 125 by si ho urcite nedal merat kyvadlom. :D IQ sa predsa meria krajcirskym metrom. :D

zuzkaanicka
4. feb 2014

@digysa musela 😅
@ammellia ja myslim, ze pre zakladatelku by stacilo pravitko s ryskou 😅

kaktusik007
4. feb 2014

@anielinka tiez som na tvojej strane, rovnako ako @digysa

Citis sa nepochopena, vsak??? sa ti nedivim... vies, IQ 125 ma asi 2,5 % ludi, cize z dvesto ludi ma 5 ludi IQ 125 alebo viac, tak je logicke, ze tu ta vacsina nevie pochopit...
Musis na ine forum - medzi skoro svojich (predsa len ti pár bodov chyba..) http://forum.mensa.sk

anatalia77
4. feb 2014

Alebo teplomer 😉

prasiatko30
4. feb 2014

@anatalia77 teplomerom nie tam by jej to najviac mohlo namerat nieco nad 40 to by asi aj ona pochopila padla prilis nizko - alebo by prestala chodit na zakladnu - vsak s IQ41 to predsa nebude zvladat 😀

kaktusik007
4. feb 2014

@prasiatko30 tak zase IQ 41 nema - zvlada citat a pisat, dokaze komunikovat. To ide urcite nad 70.

zuzkaanicka
4. feb 2014

@prasiatko30 pockaj, ja mam teplomer do zavaracieho hrnca a mam tam aj obrazky, co na kolko stupnov treba varit ... svoje IQ som tam nenasla, ale myslim, ze zakladatelke by stacil 😉

malinkaaninka
4. feb 2014

ja neviem ako vy,ale ja by som takýchto tém pristala čítať aj viac.dnes mi celý deň tečú nervy a potom si sem sadnem s kávou a plačem od smiechu.Ďakujem a dajte tip na ďalšie temy ak viete. 🙂 🙂 🙂

prasiatko30
4. feb 2014

@kaktusik007 vsak ja viem ale ak jej to nameria ta psychotronicka tak mozno aj uveri 😉 just joking

saurian
4. feb 2014

na zvladnutie vysokej skoly nestaci potencialne vyhovujuce IQ, casto su dolezitejsie "vôlove vlastnosti".... a plno inych veci a okolnosti..... a ako nie su rovnaki ludia s rovnakym IQ, nie su rovnake ani VS.

heni79
4. feb 2014
jabadaba
4. feb 2014

krasna tema, nekazte ju prosim. 😵

awalancha3
4. feb 2014

@anielinka .............nie si mi partnerom na debaty a polemiky, nema zmysel sa nechat vtiahnut do tvojich bluznení a infantilít. Maj sa primerane svojim schopnostiam.