Viete o tom, že je čipová kríza?
Môj priateľ mi povedal, že nečítam spravy, nemám prehľad, neviem čo sa deje a že aspoň to, že je vojna na Ukrajine viem 🙈 Vraj je teraz cipova kriza, že je málo čipov a počítače sú drahšie, takže sa ich teraz neoplatí kupovať 🙈
Dotklo sa ma to, pretože sa zaujímam o veľa veci, ale nestíham sledovať všetko dianie na svete a počítače ma nezaujímajú, viac ako je nutné.
Ano, nedostatok cipov je uz dlhodobo. Bola som v Nemecku sluzobne este koncom minuleho roka a uz vtedy sme sa o tom bavili...
problem je so vsetkym do coho ide cip, montujeme kotle, termostaty a so vsetkym je problem
Takáto informácia môže aj niekoho obísť? Priateľ ti nepovedal nič, na čo by si sa mohla uraziť. Kto nevie, že je kríza s čipmi, nemá prehľad. A ak nečítaš správy, tak ti povedal pravdu.
Ak by si sledovala trendy v biznise a podnikani nepozerala by si ako vyorana mys. Covid si postrehla?
Nikto nestíha sledovať všetko. Ty si nepostrehla niečo, čo väčšina ľudí hej, ale no a čo? Nevidím dôvod ťa preto považovať za divnú alebo sa nad tým nejak pozastavovať. Priateľ ťa radšej ako správny partner môže slušne uvádzať do obrazu a približovať ti to, čo ty nesleduješ 🙂
@eeffka porovnať kovid, ktorý sa minimálne opatreniami dotkol všetkých a čipy ktoré sa dotkli len určitych skupin ľudí sa nedá.. 😉 píšeš to akoby bol nejaký spoločenský prehrešok nesledovat správy biznisu a podnikaní.. keď to niekoho nezaujíma a nemusí to sledovať, tak to proste nesleduje..
@jana_eyre_2 ale ona pise, ze to sleduje. Na to narazam.
Autorka, máš šťastný život, bez správ, bez TV, iba knihy.
@eeffka píše že sleduje iné témy, nie zrovna techniku.. ja by som to tiež nesledovala a nič o tom nevedela, keby môj muž somnou tak rád nerozoberal tieto témy 😅 jeho za to zase úzko týka..
@jana_eyre_2 ok pre mna je to vseobecny rozhlad. Nie to nejaka odborna tema.
@zmrzlinka2021 a aké podcasty? Lebo teraz som začala počúvať, ale skôr motivačné.
@boldo87 no lebo si myslím, že by som mala mať prehľad, len mňa to nezaujíma, takze sa hnevám sama na seba, že som taký ignorant a neandrtalec v podstate
@eeffka premna je zase všeobecný rozhľad napríklad živena a predsa o tom mnoho ľudí netuší a nemyslím že to stojí za pozastavenie..
@eeffka v biznise, ja som skôr myslela tvorbu webstránok, nevyhnutné veci na malé podnikanie.

Cipova kriza je uz dva roky, furt to omielaju dookola, auta niesu atd