icon

Viete o tom, že je čipová kríza?

9. júl 2022

Môj priateľ mi povedal, že nečítam spravy, nemám prehľad, neviem čo sa deje a že aspoň to, že je vojna na Ukrajine viem 🙈 Vraj je teraz cipova kriza, že je málo čipov a počítače sú drahšie, takže sa ich teraz neoplatí kupovať 🙈
Dotklo sa ma to, pretože sa zaujímam o veľa veci, ale nestíham sledovať všetko dianie na svete a počítače ma nezaujímajú, viac ako je nutné.

Strana
z2
zuzubb007
9. júl 2022

Cipova kriza je uz dva roky, furt to omielaju dookola, auta niesu atd

boldo87
Odpoveď bola odstránená
17alexis
9. júl 2022

Ano, nedostatok cipov je uz dlhodobo. Bola som v Nemecku sluzobne este koncom minuleho roka a uz vtedy sme sa o tom bavili...

simonah73
9. júl 2022

problem je so vsetkym do coho ide cip, montujeme kotle, termostaty a so vsetkym je problem

stvura
Odpoveď bola odstránená
h2
9. júl 2022

Takáto informácia môže aj niekoho obísť? Priateľ ti nepovedal nič, na čo by si sa mohla uraziť. Kto nevie, že je kríza s čipmi, nemá prehľad. A ak nečítaš správy, tak ti povedal pravdu.

eeffka
9. júl 2022

Ak by si sledovala trendy v biznise a podnikani nepozerala by si ako vyorana mys. Covid si postrehla?

thoughtfulweirdo
9. júl 2022

Nikto nestíha sledovať všetko. Ty si nepostrehla niečo, čo väčšina ľudí hej, ale no a čo? Nevidím dôvod ťa preto považovať za divnú alebo sa nad tým nejak pozastavovať. Priateľ ťa radšej ako správny partner môže slušne uvádzať do obrazu a približovať ti to, čo ty nesleduješ 🙂

jana_eyre_2
9. júl 2022

@eeffka porovnať kovid, ktorý sa minimálne opatreniami dotkol všetkých a čipy ktoré sa dotkli len určitych skupin ľudí sa nedá.. 😉 píšeš to akoby bol nejaký spoločenský prehrešok nesledovat správy biznisu a podnikaní.. keď to niekoho nezaujíma a nemusí to sledovať, tak to proste nesleduje..

eeffka
9. júl 2022

@jana_eyre_2 ale ona pise, ze to sleduje. Na to narazam.

domireb
9. júl 2022

Autorka, máš šťastný život, bez správ, bez TV, iba knihy.

jana_eyre_2
9. júl 2022

@eeffka píše že sleduje iné témy, nie zrovna techniku.. ja by som to tiež nesledovala a nič o tom nevedela, keby môj muž somnou tak rád nerozoberal tieto témy 😅 jeho za to zase úzko týka..

eeffka
9. júl 2022

@jana_eyre_2 ok pre mna je to vseobecny rozhlad. Nie to nejaka odborna tema.

autor
9. júl 2022

@zmrzlinka2021 a aké podcasty? Lebo teraz som začala počúvať, ale skôr motivačné.

autor
9. júl 2022

@boldo87 no lebo si myslím, že by som mala mať prehľad, len mňa to nezaujíma, takze sa hnevám sama na seba, že som taký ignorant a neandrtalec v podstate

jana_eyre_2
9. júl 2022

@eeffka premna je zase všeobecný rozhľad napríklad živena a predsa o tom mnoho ľudí netuší a nemyslím že to stojí za pozastavenie..

autor
9. júl 2022

@eeffka v biznise, ja som skôr myslela tvorbu webstránok, nevyhnutné veci na malé podnikanie.

Strana
z2