Viete plávať a lyžovať vo vyššom veku?
Ja som sa odhodlala az po 30-ke, aj sa obavam zranenia, uz to je ine ako sa ucit v detskim veku. Velmi sa mi tie sporty pacia a neovladat ich je velmi obmedzujuce pre travenie volneho casu. Kvoli nedostatku casu som mala len zo dve lekcie. Rodicia nas neviedli k sportu, v skole to bolo tiez odflaknute a kvoli peniazom na tie kurzy chodilo len zopar z celej skoly.
Som z hôr, muž tiež. Takže to lyžovanie považujem akoby za samozrejmosť. Teraz žijeme síce na rovine aké hory nemáme aaaaaz tak ďaleko. Zvládame aj víkendové lyžovanie akurát musíme budovať ubytko. 1-2 razy do roka ideme lyžovať na týždeň do Rakúska. Všetkých 5 deti vie lyžovať. Najmladsia ma čerstvých 6 rokov a v pohode dobrou technikou zlyzuje červené zjazdovky. Plávať vedia tiež všetci; ja si. Závodné plávala a dve najmladšie deti tiež závodné plávajú a to veľmi úspešnej. Taktiež korculujemé, bicyklujeme, korčuľovať na ľade ma naučila mama. My sme takí športovo všestrannú. Ale vôbec nie je hanba; keď to aj dospelý človek nevie. Keď chce, naučí sa všetko aj v 50tke.
Viem oboje. Cela rodina chodíme aj plávať aj lyžovať.. Ale lezie mi na nervy množstvo ľudí na svahu, už je to fakt nebezpečné..snehu malo, ľudí veľa..

@h2 hej už, mám s kým porovnávať. Videla som ako napredovala v hrubej motorike, vidím aké aktivity jej idú a čo jej robí problém. Nie každý sa rodí športovo nadaný, čo je na tom?