icon

Viete plávať a lyžovať vo vyššom veku?

19. jan 2025

Ja som sa odhodlala az po 30-ke, aj sa obavam zranenia, uz to je ine ako sa ucit v detskim veku. Velmi sa mi tie sporty pacia a neovladat ich je velmi obmedzujuce pre travenie volneho casu. Kvoli nedostatku casu som mala len zo dve lekcie. Rodicia nas neviedli k sportu, v skole to bolo tiez odflaknute a kvoli peniazom na tie kurzy chodilo len zopar z celej skoly.

Strana
z3
sisaka
20. jan 2025

@h2 hej už, mám s kým porovnávať. Videla som ako napredovala v hrubej motorike, vidím aké aktivity jej idú a čo jej robí problém. Nie každý sa rodí športovo nadaný, čo je na tom?

zuzana76
20. jan 2025

@denimol zde, lyzovat neviem a a ni ma to nelaka, plavat viem

yanni
20. jan 2025

Som z hôr, muž tiež. Takže to lyžovanie považujem akoby za samozrejmosť. Teraz žijeme síce na rovine aké hory nemáme aaaaaz tak ďaleko. Zvládame aj víkendové lyžovanie akurát musíme budovať ubytko. 1-2 razy do roka ideme lyžovať na týždeň do Rakúska. Všetkých 5 deti vie lyžovať. Najmladsia ma čerstvých 6 rokov a v pohode dobrou technikou zlyzuje červené zjazdovky. Plávať vedia tiež všetci; ja si. Závodné plávala a dve najmladšie deti tiež závodné plávajú a to veľmi úspešnej. Taktiež korculujemé, bicyklujeme, korčuľovať na ľade ma naučila mama. My sme takí športovo všestrannú. Ale vôbec nie je hanba; keď to aj dospelý človek nevie. Keď chce, naučí sa všetko aj v 50tke.

rayla
22. jan 2025

Viem oboje. Cela rodina chodíme aj plávať aj lyžovať.. Ale lezie mi na nervy množstvo ľudí na svahu, už je to fakt nebezpečné..snehu malo, ľudí veľa..

Strana
z3