Virtuálny život
Otázka na virtuálne odborníčky
Kedy spíte,staráte sa o rodinu,povinnosti,prácu?
Toto nie je šikovnosť,to je už choroba
Hocikedy sem človek nakukne,či ráno, či na obed, či večer, otvorí hocijakú tému, všade furt tie isté osoby so svojími mudrosťami .
Nemáte dojem, že ste už otravné a ľuďom, ktorí sem tam prídu niečo prečítať idete na nervy?
@galganka a preco nikto nenapise, ze koho to tu stale vidi? 🤷 Ja by som ten zoznam teda rada videla, nech viem, ci tam som alebo mam na tom zapracovat....
Keď budeš mať nejaký problém vieš na koho sa máš obrátiť 🤣.
@martinkatinka rovno buď namyslená ako ja a ber to tak, že je to aj o tebe. 💪😊
Baby ale prrr...😅🤦♀️🤷♀️ keď už ale riešiš virtuálny život užívateliek na MK, prečo sa to neopytas normálne, neanonymne? Ci aj ty si tu stále??
Veru...
@galganka Uz som namyslena v inej teme 😉 ale ak mozem, budem aj tu....
@klarissa25 no lebo je tu tiez stale... Inak by nevedela, ze kto tu je stale, ked by tu stale nebola...
@martinkatinka no ved jasne...tieto diskusie tohto typu pripadne keď ti niekto napíše že si tu stále sú úplne super...lebo dotyčná je tu raz za mesiac 🤦♀️😅
@klarissa25 veď čítaj s porozumením preboha, stačí rozkliknut pár diskusií a si hneď v obraze, nebuď vztahovacna, že si sa našla v tých pár riadkov ty osobne,zato ja nemôžem
Nenakúkaj a bude. 🤭
Ale prosím ta...vôbec nie som vztahovacna...to ze ty sa hanbis za to ze si tu furt je tvoj problém...😅😉a asi máš tiež veľa času keď nakukas do každej diskusie
@klarissa25 ona ta hlada, musi vsade pozriet....
A otazka je aka? 🤣
@martinkatinka on byť nemôže?
@ariannazara ze ci ides niekomu na nervy 😁
@martinkatinka ci to nebude ten "samec" co ho blokli teraz pred chvíľou
@klarissa25 žeby "ne- uchil"? 🤣
@galganka neprekvapilo by ma to 😉😅
@galganka a už spamuje
@klarissa25 malé guľky - veľa spamu... 🤣
@galganka
@klarissa25
Tiez ma to napadlo
Každého osobná vec koľko času tu trávi. Určite sa starajú aj o rodinu. A tie ich múdrosti vedia veľa krát pomôcť. Niekedy možno aj zraniť. V každom prípade ale pomôžu otvoriť oči. Niekomu možno idú na nervy. Ja som ale rád, že ponúkajú ten svoj pohľad a skúsenosti.
A co keby si prestal/a tu nakukovať? Nechod na MK a nemáš problém.
Môže ti to byť jedno, keby si každý hladel svojho, keby sa každý zaujímal sám o seba bolo by najlepšie si myslím.
Som zodpovedná len za to, čo mám ja doma 🙂

V noci, cez deň, keď treba, som na "dovolenke".
Nemáme, a je nám to v podstate jedno.